Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Inspiracija

Primena fraktala

Oplemenite svoj životni i radni prostor fraktalima i jednostavno i delotvorno osigurajte živu energetsku podršku za vaš bolji i zdraviji život.
Prostor u kojem živimo i boravimo neprestano uteče na nas, na naše misli, zdravlje, energiju. Prostor oblikuje kvalitet našeg života, i obrnuto - ljudi utiču na kvalitet samog prostora isppunjavajući ga mislima, osećanjima i događajima koji se utiskuju u samu materiju. Tako se lako u određenom prostoru otkrivaju isti problemi koje određena osoba, ili osobe imaju u životu.
Fraktali su odašiljači i transformatori suptilnih energija i trajni izvor isceljujućih vibracija. Pomažu nam u svakodnevnom životu da fizičke manifestacije tih energija u prostoru budu skladne i harmonične. Fraktali pomažu isceljivanju prostora i svih osoba u tom prostoru, i to prema njihovim individualnim potrebama.
Fraktali u prostoru pojačavaju dobro raspoloženje i osećaj pripadnosti i prijatnosti u određenom prostoru. Izbor fraktala prema njegovoj nameni može omogućiti bolju i jasniju koncentraciju za rad, odnosno opuštanje, vedrinu, toplinu u privatnosti doma.

 

Svi fraktali, vibrofraktali i essentali aktiviraju procese iscjeljivanja. Nastali su pažljivim izborom frekvencija, boja i oblika kako bi ostvarili snažno delovanje.
* deluju protiv stresa
* pomažu uklanjanju blokada
* balansiraju protok energije i pomažu stvaranje i održavanje unutrašnje ravnoteže
* energizuju

Kada je ostvarena ravnoteža, vibracije se postepeno pojačavaju. Tada dolazi faza ostvarivanja cilja, odnosno namere.

Ovde pruženi opisi ne opisuju celokupno delovanje određenog fraktala. Oni su samo smernice i pomoć u prepoznavanju onoga što osećate ili što bi hteli da je više prisutno u vašem životu. Opisani su prema najizrazitijem delovanju, vibracijama koje se najlakše i najsnažnije osete, ali njihovo delovanje nije ograničeno samo na dati nivo. Npr. fraktal INTEGRISANJE, svrstan je u kategoriju balansiranje, ali pored toga on opušta, osvežava i daje smirenost koja omogućava dobru koncentraciju. Istovremeno taj fraktal usklađuje energiju srca sa slobodom govora. Može se koristiti za uskladjivanje i kreiranje tima, odnosno stvaranja zajedničkog dela.Fraktal koji privuče vašu pažnju na prvi pogled će na vas najbrže i najsnažnije delovati. Takođe, to je fraktal uz čiju pomoć ćete se najbrže osloboditi blokada i postići željene ciljeve.
Nasuprot tome, ukoliko vam je neki fraktal izetno odbojan on ukazuje na oblast u kojoj imate najizraženiji problem ili blokadu, o mestu gdje je najpotrebnije isceljivanje. Obratite pojačanu pažnju na tu oblast u vašem životu radite na trajnom rešavanju navedenog problema.

Iako je najbolji način izbora intuitivan, važno je obratiti pažnju na samu proceduru «proveravanja». Uobičajena pitanja poput: "što mi treba za...?" ili "koji fraktal mi odgovara da popravim/izliječim/rešim svoj problem...?" u sebi sadrže dualistički pogled na svet, orijentisana su na simptomatski ili dijagnostički nivo i izražavaju podelu sveta na crno i belo, dobro i loše.
Pravilna upotreba fraktala podstiče novi model svesnosti. Najbolje je proveriti koji fraktal nas usklađuje u procesu saradnje sa univerzumom – koji nas pobuđuje da doživimo da smo izraz savršenosti onoga što JESTE.

Takav pristup odražava se kao pojačano delovanje koje nas dovodi u prirodan sklad sa svim što jeste - i sa svim od čega smo sastavljeni. Ukratko, ovaj pristup omogućava podršku fraktala i evolucijski je napredan izraz našeg postojanja.

 

 

Korišćenje fraktala
Fraktale možete držati na vidljivom mjestu; možete na njih polagati kristale ili čašu sa vodom koju zatim popijete, možete ih polagati na telo ili držati ispod jastuka kada spavate. Ukoliko meditirate pred isceljujućom slikom energjia koju primate biće mnogostruko uvećana, i tako doprineti bržoj manifestaciji željenih ciljeva.
Delotvornost i snaga punjenja kristala znatno se povećava kada se koriste pomoću fraktala, kao i delotvornost programiranja vode. Kako god ih primenite bićete oduševljeni rezultatima.

Za početak izaberite fraktale koji su vam se najviše svideli i odštampajte ih. Veličina fraktala nije bitna za ovu proveru. Potom, jedan po jedan, pozicionirajte na zid na kom želite da stoji i neka stoje najmanje desetak minuta. Obratite svesnu pažnju na to kako se osećate, kako se energija u prostoru menja; kakva je na početku i kakva je nakon nekoliko minuta. Fraktali se "usklađuju" s prostorom, a onaj koji najbolje "leži" u određenom mestu u prostoru je onaj koji proizvodi najskladniji osećaj i može se jasno raspoznati. Preporučujemo da odluku o izboru velikog fraktala donesete nakon ovog eksperimenta, jer se snaga fraktala povećava s njegovom fizičkom veličinom.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy