Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

7 Crveno Metal *Karakter, zdravlje, profesija, odnosi

Osobe rođene pod ovom zvezdom, bile ženskog ili muškog pola, u prilično su slabim odnosima sa jednim roditeljem još od rane mladosti, čemu doprinose različite okol­nosti, burne svađe i konflikti u porodici. Poseduju sve uslove za uspeh u životu, ali ako za požrtvovan rad nisu dovoljno spremni, nikada neće postići potpuni sjaj jer i sami nikada nisu zadovoljni dobijenim već uvek teže novim idealima koji su im van domašaja.

Instiktivno znanje sta je dobro, a sta ne, sta prolazi, a sta ne. Postavljaju visoke standarde i sebi i drugima i postaju vrlo nefleksibilni u svojim zahtevima. Odani svojim idealima – sami sebi najjaci motiv. Poseduju snazne sefovske sposobnosti, pozitivan osecaj za razresenja, izvrsne komunikativne sposobnosti i snazne finansijske kapacitete.
Kada su suoceni sa teskocama, povlace se u sebe, postavljajuci sopstveni sud iznad ostalih. Njihova osobenost moze ih naciniti usamljenicima, a tako izlovani mogu postati tuzni i melanholicni. Ponosni i na greske. Sklonost harmoniji i redu ih dovodi do izvrsnih drustvenih kvalifikacija. Izuzetno odani i brizni u ljubavi.
Mastoviti, vole igru, vole da zabavljaju, vole da ih zabavljaju, lepih, elegantnih manira, sarmantni, senzitivni, imaju prirodan dar da uticu na druge. Duhoviti, komunikativni, optimisti. Imaju srece u partnerstvima, kako u ljubavi, tako i u poslu.
Veoma ih privlaci ljubav. Osecaju se najsrecnim kada imaju partnera sa kojim mogu da komuniciraju otvoreno i slobodno. Umetnici u ljubavi. Uzivaju u onom sto je najbolje. Partner mora da im bude jednako drustven i da zdusno deli istovetne ciljeve. Obdareni prirodnim darom za pregovaranje, sto ce partnerstvo uvek ciniti ugodnim i ravnopravnim.
Ukoliko oforme vezu sa nekim ko nije otvoren, pre ili kasnije ce reagovati lukavstvima i prevarama. Kljuc za pronalazenje svoje srece nalaze u negovanju lepote i samopostovanja. Neophodan im je saigrac.

ZDRAVLJE
Obzirom da su im čula stalno budna, potrebno je negovanje rafinirane estetike. Pozitivno reaguju na fine mirise, parfeme, delikatne ukuse, elegantno odevanje, prijatnu muziku i to sluzi ocuvanju njihovog zdravlja. Preterana senzualna uzivanja mogu ih odvesti u bolesti usta, jezika, zenica, creva, bubrega i polnih organa.

PROFESIJA
Dobra su sva zanimanja u oblasti igre, zabave, umetnosti, komunikacije, javnih odnosa, reklame, prodaje, poducavanja, bankarstva, posrednistva, kao i svi poslovi vezani za izrazito posecena mesta – hotele, restorane, barove.

 

Sa ostalim zvezdama Ki 9 sistema 7 Crveno Metal

Odlično:
-    2 Zvezdom Zemlje
-    5 Zvezdom Zemlje
-    8 Zvezdom Zemlje
-    3 Zvezdom Drveta

Dobro:
-    1 Zvezdom Vode
-    6 Zvezdom Metala
-    7 Zvezdom Metala

Loše:
-    4 Zvezdom Drveta
-    9 Zvezdom Vatre

DEKORACIJA
Boje: Koristiti boje Zemlje, Metala i Vode (žuta, bež, smedja, bela, srebrno-plava, crna, mornarsko-plava i modroplava).
Kamenje: Belo i sivo, glatko i oblo
Biljke: Sve voćke, drveće čije lišće postaje jarko crvene boje u jesen, belo cveće, hrizanteme i svo jesenje cveće.

OBLICI
Osnovni oblici Metala su krug i oval. Dom Metala treba prvenstveno da je elegantan i uredan. Treba ga dekorisati kružnim, ovalnim oblicima kao i kvadratnim širokih površina. Prostorni eksterijeri gde se mogu sresti oblasti Metala obiluju konstrukcijama lukova i kupola.

 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy