Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Vaš mesečni Horoskop JULI 2017.

JULI je sedmi mesec u godini, ima 31 dan.

Juli je dobio ime od latinskog (Iulius). Od reforme rimskog kalendara, “kvintilis“ (peti mesec) nazvan je po imenu diktatora Julija Cezara, jer se rodio tog mesec. Ovu odluku je u čast velikog vojskovođe i vladara Gaja Julija Cezara doneo SENAT.

Narodna imena za jul: zar, zarki, lepec, biljar, zetvar, ilijnski, svetoilinski. 
Kod Hrvata: srpanj 
Latinski: quintilis, julius 
Engleski: july 

Juli od davnina ima 31 dan. U najstarije doba drevnog Rima zvao se "peti", tj. Quintilis, jer je bio peti po redu mesec u tadašnjem kalendaru, koji je imao svega deset meseci. Reformom legendarnog rimskog kralja Nume Pompilija (715-673), kalendar je dobo još dva meseca, januar i februar, pa je tako mesec Quintilis postao sedmi po redu, ali je svoj naziv zadržao sve do 44. godine pre nove ere. Tada je Senat usvojio odluku, da se Quintilis nazove Julius u čast Gaja Julija Cezara.
Cezar je rodjen 12. jula 100. godine pre naše ere, a ubijen je 15. marta 44. godine pre naše ere.


Vaš LIČNI MESEČNI horoskop za JUL 2017. 

Budite gospodar svog Vremena! Upravljajte Zvezdama!

Kad god prolazite kroz izazovnu životnu fazu astrološka konsultacija je izuzetno korisna jer saznajete kada će se i na koji način okolnosti promeniti. Kada blagovremeno posedujete informaciju o predstojećem povoljnom periodu važno je da imate i dovoljno vremena i informacija kako biste pripremili adekvatnu strategiju i maksimalno ga iskoristili.

Kada vaš život iznenada menja pravac, kada se danima pitate kakav izbor da napravite i najradije biste zavirili u zvezde. Idealan je čas da osvestite sve astrološke uticaje! Nema loših aspekata samo novih životnih izazova koje možete iskoristiti.

 

Prednosti i benifiti VAŠE LIČNE MESEČNE ANALIZE donose brojne prednosti:

Zaboravite zauvek na univerzalne mesečne horoskope za vaš zodijački znak jer najzad dobijate Vašu ličnu mesečnu prognozu
- U samom startu razvijate strategiju za efikasno odlučivanje zahvaljujući poznavanju okolnosti i izazova koje su pred Vama
- Detaljno planiranje obezbedjuje kontrolu dogadjaja i kontinuirani progres, uspeh i izobilje

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

  

 

Poznavanje kratkoročnih životnih ciklusa pomoći će da prevazidjete inerciju i uočite manje produktivne periode koji su neophodni za predstojeće intervale aktivnosti. Kroz razumevanje planetarnih ciklusa intervale stagnacije ćete mnogo mudrije koristiti, a vaš uspon će biti temeljniji i kvalitetniji.

Koje kratkoročne životne trendove opisuje karta Lunarnog povratka, i na koje dugoročne se možete osloniti? Odredjeni aspekti aktiviraju dogadjaje, kroz koje vam se pruža prilika da korigujete svoj životni kurs. Drugi aspekti donose okolnosti kroz koje testirate svoje ciljeve i pomažu da im se još savesnije posvetite. Blagoslov je skriven u svakom izazovu.

UNIVERZUM ŽELI DA USPETE!!! Pozitivna energija uvek iznova privlači više pozitivne energije i povoljne okolnost. Ukoliko ste hrabri, temeljno planirate i pasionirani ste po pitanju ličnih poduhvata, iskreni i etični, prevazići ćete sve prepreke i realizovati svoje snove. Život nagradjuje akciju.

 

Vaš lični mesečni horoskop:
* NATALNI HOROSKOP + KARTA LUNARNOG POVRATKA + KARTA TRANZITA Mesečni horoskop je Vaš lični mesečni horoskop + Horoskop Lunarnog povratka

Po izvršenoj avansnoj uplati putem sms-a pošaljite VAŠE PODATKE (ime i prezime, datum, vreme i mesto rodjenja) i email adresu na broj 063 222 539

 

AVANSNE UPLATE u iznosu od 690 Rsd za MESEČNI HOROSKOP izvršite brzo i jednostavno aplikacijom TELENOR BANKE (na broj 063/222-539), uplatom na račun Banke Intesa (ili) Post Netom. 

ANALIZA VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP u PDF formatu ili KONSULTACIJA UŽIVO (10-min telefonska) biće dostavljene u roku od 48h nakon evidentiranog prenosa sredstava, i dostavljena na Vašu email adresu u elektronskom formatu (pdf).

 

Instrukcije za uplatu
Jasmina KNEŽEVIĆ
Bul.Z.Djindjica 98/46, N Bgd
Banka Intesa 160-3900100082600-59
Iznos 690 Rsd

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy