Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

NOVO!!! Analiza "Sve čari retrogradnosti"

NOVO!!! Astrološka analiza "Sve čari retrogradnosti"
ZAKAŽITE ODMAH 063/222-539

Danas retrogradna Venera aplicira u egzaktan kvadrat sa Saturnom koji se od pre par dana takodje nalazi u fazi retrogradnog kretanja. Obzirom da je kvadrat Venere i Saturna jedan od najizazovnijih astroloških aspekata ukoliko niste obazrivi lako možete ponoviti stare emotivne pogrešne obrasce, i pogoršati odnose. U danima koji slede stanje se dodatno može pogorašati usled Merkurove predstojeće faze retrogradnosti, koja od 09. Aprila otvara prostor za još više haosa u odnosima
Stoga je upravo sada veoma povoljan interval da se pripremite za 101 čaroliju retrogradnosti.

 

Kako izbeći katastrofu?
Astrološka analiza "Sve čari retrogradnosti" je dizajnirana da otkrije koji segmenti vašeg života će biti aktivni tokom faze Aprila i Maja, kojim greškama ćete inicijalno biti skloni i i šta prozrokuje probleme i nevolje. 
Vladajući snažnom simbolikom astrološke analize otkrićete na koji način možete negovati i održavati balans u svakodnevnom životu i odnosima, izbegavajući komplikacije tokom narednih 30 dana.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version