Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Sinastrija *KARMIČKE VEZE

Često se najprivlačnije veze temelje na ljubavnim odnosima iz prošlih života. Sećate se makar jedne ljubavne situacije koja je bila istovremeno toliko snažna i jedva podnošljiva? Verojatno ste sebi tada postavljali pitanja zašto je na početku te veze postojao taj čarobni osećaj neizbežnosti, neodoljive privlačnosti, kao da se i baš sve potrudilo da vas dvoje budete zajedno. Bilo je to spajanja dve srodne duše.

Postoje takozvane karmičke ljubavi, odnosno veze u kojima se dvoje ljudi sreće da bi zajedno okončali svoje karmičke zadatke, često se najprivlačnije veze temelje na odnosima iz prošlih života, u kojima su bili prisutni kako mržnja, bol, tako i ljuba i odnos zavisnosti. Kroz susrete u ovom životu ponovo dobijate priliku da uz ljubav kreirate zdrav balans i otpustite sve dugove.

Karma je univerzalni zakon uzroka i posledica, koja podrazumeva sve što je ikada učinjeno, tako sadašnjost oblikuje ono što smo radili u prošlosti, a našu budućnost ono što radimo sada.

Sve se događa s razlogom. Možemo se naći u teškoj životnoj situaciji u kojoj nam se čini da stvarno ne zaslužujemo sve što nam se dešava ili smo ljuti na čitav svet zbog nepravde. Ipak, ništa se ne dešava slučajno. "Slučajnost" je iluzorno data sudbini onih koji žive život bez volje da se probude i unesu promene. Čovek je ograničen memorijom, a sve što vidi je ovo sada i ovde.
Realnost je drugačija - svaka naša akcija zapisana je u nevidljivu knjigu, koju pišemo sami. Nekada smo nekome preuzeli ljubav, ali nismo misli da smo napravili nešto loše. Nekad smo nekome slomili srce, a nismo ni znali. Nekada smo nekomu ugušili ljubav, ali nismo toga ni bili svesni, ali u knjizi života se zapisuje sve. Sve je jasno i logično. I svaka ispisana stranica ima svoj utecaj kao što i svaka stranica ima svoj odgovor na nekoj od sledećih stranica.

Na početku karmičke veze sve se dešava kao u bajci, postoji nešto potpuno magično i neizbežno. Ništa drugo više nije važno nego da neprestano budete sa tom osobom. Ovo oduševljenje i zanosni osećaj dolazi jer u dubini sebe znamo da smo došli do mogućnosti da s tom osobom namirimo karmički dug.
Po nepisanom pravilu karmičke veze kroz vreme postanu teške i zahtevne, počinju se otvarati stare rane, dolazi do suočavanja sa karmičkim zamerkama i obnove karmičkog ratovanja. Postoje brakovi koji traju decenijama, u kojima partneri skoro svakodnevno biju bitku jedno sa drugim, mrze se i svađaju, a s druge strane ne mogu jedno bez drugog.

 

Ljubav je ključ
Postoji dinamika mržnje i ljubavi koja je iz racionalnog gledišta potpuno nelogična. Neko svaki dan iznova ostavlja svog partnera, ali zapravo nema snage da zaista ode, i takve situacije vremenom postaju vrlo nezdrave. Duša tačno zna zbog čega ste u karmičkoj vezi i potreba duše je da postupi sa svrhom kako bi se odnos doveo u stanje ravnoteže.
Ključ je u ljubavi. Ljubav je sila koja ima svu moć transformacije negativnog u pozitivno. Ljubav je popuh alhemije koja nagomilane negativne emocije i energije tame tranformiše u svetlost.
Zato je ljubav podarena - jer samo kad volimo možemo odustati od ega, možemo prihvatati, opraštati, imati strpljenja i razumevanja. Kroz takvo delovanje nam se pruža mogućnost da zaokružimo sve karmičke zadatke. Ipak, često se dešava da u karmičkoj ljubavi zbog razočarenja i bola koji je prati još dodatno uvećavamo karmički dug i propustimo mogućnost rasterećenja negativne karme.

Važno je znati
Možda niste svesni snage obećanja koja ste dali nekome u prošlom životu, zakleli se na večnu ljubav samo jednoj osobi ili se obavezali da ćete joj priuštiti sve. Svi takvi "ugovori" između dve duše, bez obzira koliko su romantični, mogu stvarati bezbroj problema i nemogućih uslova u ovom životu sada. Osim toga karma se prenosi i na vaš podmladak, baš kao i genetika.
Određeni modeli ponašanja se nasleđuju pa je moguće da odrađujete i karmičke zadatke  dugove predaka. Ipak, jednom kada shvatite da se sve što proživljavate dogadja sa izvesnim razlogom, da nema "slučajnosti" i "grešaka u sudbini" koju zapravo sami stvarate postajete svesni da u svakom trenutku svojim delima i mislima možete kreirati promenu.
I kada preuzmete odgovornost da ste sami kreirali ono što vam se "dogadja" bili tada svesni toga ili ne, tada imate mogućnost da svojim pozitivnim delovanjem preokrenete određeni negativni uzorak i time uravnotežiti karmu.
Zahvaljujući karmičkim vezama kojima uspešno radite na karmičkom dugu srce se još više otvara i vraća se sposobnost davanja i primanja ljubavi, duša se razvija i otvaraju se vrata za pozitivnija ljubavna iskustva i doživljaj ljubavi na višim i plemenitijim nivoima. 

UVID u prošle živote i KARMIČKI DUG 

 


INSTRUKCIJE:

 * Vaše podatke (ime i prezime, datum, vreme i mesto rodjenja) pošaljite putem sms-a na broj 063/222-539
nakon čega će vam biti prosledjene instrukcije za uplatu

Iznos za odabranu uslugu takodje možete uplatiti putem
 * POST NET-a
na račun Banka Intesa ili Telenor Banke
* PayPal This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy