Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Vaš mesečni Horoskop APRIL 2017.

Vaš lični mesečni horoskop - Budite gospodar svog Vremena! Upravljajte Zvezdama!

Kad god prolazite kroz izazovnu životnu fazu astrološka konsultacija je izuzetno korisna jer saznajete kada će se i na koji način okolnosti promeniti. Kada blagovremeno posedujete informaciju o predstojećem povoljnom periodu važno je da imate i dovoljno vremena i informacija kako biste pripremili adekvatnu strategiju i maksimalno ga iskoristili.

Kada vaš život iznenada menja pravac, kada se danima pitate kakav izbor da napravite i najradije biste zavirili u zvezde. Idealan je čas da osvestite sve astrološke uticaje! Nema loših aspekata samo novih životnih izazova koje možete iskoristiti.

 

Prednosti i benifiti VAŠE LIČNE MESEČNE ANALIZE donose brojne prednosti:

Zaboravite zauvek na univerzalne mesečne horoskope za vaš zodijački znak jer najzad dobijate Vašu ličnu mesečnu prognozu
- U samom startu razvijate strategiju za efikasno odlučivanje zahvaljujući poznavanju okolnosti i izazova koje su pred Vama
- Detaljno planiranje obezbedjuje kontrolu dogadjaja i kontinuirani progres, uspeh i izobilje

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ PORUČITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

  

 

Poznavanje kratkoročnih životnih ciklusa pomoći će da prevazidjete inerciju i uočite manje produktivne periode koji su neophodni za predstojeće intervale aktivnosti. Kroz razumevanje planetarnih ciklusa intervale stagnacije ćete mnogo mudrije koristiti, a vaš uspon će biti temeljniji i kvalitetniji.

Koje kratkoročne životne trendove opisuje karta Lunarnog povratka, i na koje dugoročne se možete osloniti? Odredjeni aspekti aktiviraju dogadjaje, kroz koje vam se pruža prilika da korigujete svoj životni kurs. Drugi aspekti donose okolnosti kroz koje testirate svoje ciljeve i pomažu da im se još savesnije posvetite. Blagoslov je skriven u svakom izazovu.

UNIVERZUM ŽELI DA USPETE!!! Pozitivna energija uvek iznova privlači više pozitivne energije i povoljne okolnost. Ukoliko ste hrabri, temeljno planirate i pasionirani ste po pitanju ličnih poduhvata, iskreni i etični, prevazići ćete sve prepreke i realizovati svoje snove. Život nagradjuje akciju.

 

Vaš lični mesečni horoskop:
* NATALNI HOROSKOP + KARTA LUNARNOG POVRATKA + KARTA TRANZITA Mesečni horoskop je Vaš lični mesečni horoskop + Horoskop Lunarnog povratka

Po izvršenoj avansnoj uplati putem sms-a pošaljite VAŠE PODATKE (ime i prezime, datum, vreme i mesto rodjenja) i email adresu na broj 063 222 539

 

AVANSNE UPLATE u iznosu od 690 Rsd za MESEČNI HOROSKOP izvršite brzo i jednostavno aplikacijom TELENOR BANKE (na broj 063/222-539), uplatom na račun Banke Intesa (ili) Post Netom. 

ANALIZA VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP u PDF formatu ili KONSULTACIJA UŽIVO (10-min telefonska) biće dostavljene u roku od 48h nakon evidentiranog prenosa sredstava, i dostavljena na Vašu email adresu u elektronskom formatu (pdf).

 

Instrukcije za uplatu
Jasmina KNEŽEVIĆ
Bul.Z.Djindjica 98/46, N Bgd
Banka Intesa 160-3900100082600-59
Iznos 690 Rsd

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy