Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Tumačenje životnog horoskopa

Analiza natalnog horoskopa + ciklusne prognoze 2015. - 2020. + analiza Uporednih horoskopa + Numerologija

Dok će neki ugrabiti svaku novu priliku, drugi će je pažljivije razmatrati ili možda čak ignorisati. Astrološka analiza pruža precizne informacije o predstojećim situacijama, uslovima koji će se promeniti (kako i u kojoj meri, kao i da li su promene manje ili više povoljne za vas lično), o eventualnoj stagnaciji koja pruža priliku za sazrevanje i proces akumulacije resursa i energije. Sazrevajući kroz svako novo iskustvo svakodnevno učite sve više o sebi, jer proces sazrevanja nikada zapravo nije u potpunosti kompletan.

Astrologija u svakom trenutku vašeg života nudi ključne informacije - bilo da otkriva urodjene ili stečene destruktivne modele ponašanja ili najavljuje predstojeće izazove. Takodje astrologija nudi informaciju o duboko potisnutim potrebama i porivima, otkriva vaše skrivene talente i pruža specifične napomene o načinima za njihov razvoj pre nego što počnu da blede. Konačno, astrologija definiše najpovoljnije intervale za planirane aktivnosti, kako za akciju tako i za svrsishodno strpljenje i mudro čekanje.

 

 

 

 

Čovek je zapravo ograničen samo ličnim uverenjima, ukoliko otvorite um dobićete bezbroj odgovora, raširite mrežu i budite otvoreni za sve dostupne opcije. Astrologija je samo jedna od njih koja će uvek osigurati informacije o strategiji za životni proces napredovanja ka vrhu. Koje kratkoročne životne trendove će aktivirati Solarne i Lunarne eklipse, i na koje dugoročne se možete osloniti? Odredjeni aspekti aktiviraju dogadjaje, kroz koje imate priliku da korigujete svoj životni kurs. Drugi aspekti donose okolnosti kroz koje testirate svoje ciljeve i pomažu da im se još savesnije posvetite. Blagoslov je skriven u svakom izazovu.

Poznavanje dugoročnih životnih ciklusa pomoći će da prevazidjete inerciju i uočite manje produktivne periode koji su neophodni za predstojeće intervale aktivnosti. Kroz razumevanje planetarnih ciklusa intervale stagnacije ćete mnogo mudrije koristiti, a vaš uspon će biti temeljniji i kvalitetniji.

Kad god prolazite kroz izazovnu životnu fazu astrološka konsultacija je izuzetno korisna jer saznajete kada će se okolnosti promeniti. Sa druge strane kada blagovremeno imate informaciju da je pred vama povoljan životni ciklus važno je da imate i dovoljno vremena i informacija kako biste pripremili adekvatnu strategiju da ga maksimalno iskoristite.

 

  • Analiza natalnog horoskopa + ciklusne prognoze 2017. - 2022. + analiza Uporednih horoskopa + Numerologija
  • Svako od nas je rodjen sa unikatnim astrološkim obrascem, a Sunce, Mesec i ostalih 8 planeta nikada više neće zauzeti apsolutno identičan položaj
  • Svako od nas je rođen sa svrhom, a godina koja je pred vama nudi najdragoceniji resurs - vreme Ipak, sve počinje sa vašom odlučnošću i željom za uspehom!
  • Bonus- Preporuka ličnog kristala
  • Prilika da dobijete konkretan odgovor astrologa na sva vaša pitanja. Iskoristite svoju šansu!
  • Nije generički horoskop

 

  • Vaše podatke (ime i prezime, datum, vreme i mesto rodjenja) pošaljite putem sms-a na broj 063 222 539, nakon čega će vam biti prosledjene instrukcije za uplatu 

 

Pri tumačenju natalnog horoskopa koriste se tehnike zapadne i kineske astrologije, numerologije i astrologije Maya.
Analiziraju se Vaš natalni horoskop i numerološki kod, numerološke i astrološke prognoze iz godine u godinu. Analiziraju se i kvalitet uporednih horoskopa i horoskopa odnosa bilo da ste zaljubljeni, ili već u vezi, braku...
Saznajte više o potencijalima i slabostima odnosa.

Univerzum želi da uspete! Pozitivna energija uvek iznova privlači više pozitivne energije i povoljne okolnost. Ukoliko ste hrabri, temeljno planirate i pasionirani ste po pitanju ličnih poduhvata, iskreni i etični, prevazići ćete sve prepreke i realizovati svoje snove. Život nagradjuje akciju.

Prednost ovakve konsultacije je u tome što obuhvata sve teme koje vas interesuju, pa čak i one koje možda u jednom trenutku vašeg života možda nisu primarno u fokusu, ali za koje se iz horoskopa vidi da bi mogle biti od krucijalnog značaja kada za to dođe vreme.

 

 

Odaberite uslugu
INSTRUKCIJE:

 Vaše podatke (ime i prezime, datum, vreme i mesto rodjenja) pošaljite putem sms-a na broj 063/222-539
nakon čega će vam biti prosledjene instrukcije za uplatu

* Iznos za odabranu uslugu takodje možete uplatiti putem POST NET-a, na račun Banka Intesa ili Telenor Banke

 

Jasmina Knežević se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. 
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. ostvaruje saradnju sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode, i Magazin Biznis kao autor mesečnih prognoza i drugih astroloških tema. 
Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo. 
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama.
Početkom 2012. po prvi put organizuje dvogodišnji program Škole astrologije i Numerologije. 
Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima. 
Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije i Reiki praktičar. Neguje unikatan pristup definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih matrica. 
Praktikuje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy