Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

TUMAČENJE HOROSKOPA

Kada vaš život iznenada menja pravac, kada se danima pitate kakav izbor da napravite i najradije biste zatražili savet, idealan je čas da osvestite sve astrološke uticaje! Nema loših aspekata samo novih životnih izazova koje možete iskoristiti!
Ovladajte svojom sudbinom - kako da prepoznate sjajne prilike i prebrodite izazovne faze, kako da korigujete problematične odnose, i da maksimalno iskoristite svaki dan. Nema loših aspekata, samo novih životnih izazova koje možete osetiti. 

Prednost lične konsultacije sa astrologom je u tome što obuhvata sve teme koje vas interesuju, pa čak i one koje možda u jednom trenutku vašeg života možda nisu primarno u fokusu, ali koje su od krucijalnog značaja za vaš život i aktiviraće se kada za to dođe vreme. 
Analiziraju se vaš natalni horoskop i numerološki kod, godišnje i numerološke prognoze sa posebnim osvrtom na period od narednih 12 meseci (i duže ukoliko naglasite značaj posebnog pitanja), uporedni horoskopi, odnosi sa porodicom. Zdravlje bliskih.

Budite mudri - svoje dragoceno vreme i energiju koristite na pravi način. Uz pomoć zvezda planirajte svoje nove početke, promenu posla ili napredovanje, sklapanje braka, preseljenje, studije. 
Promena posla, promena finansijske situacije, analiza uporednih horoskopa. 


Jasmina Knežević se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela u okviru škole "AstroLab" kod Aleksandra Imširagića, nakon čega započinje samostalnu stručnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Kigaku, Feng Shui, Istočne i Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima. Jasmina Knežević je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije.

CENA konsultacije 6290 Rsd
Izrada i tumačenje natalne karte
Uporednog + godišnjih horoskopa 2014-2020
Konsultacija u trajanju od 60 minuta

NAPOMENA: Ovo NIJE GENERIČKI pisani horoskop niti kopiran materijal iz knjiga ili astroloških programa, već prilika da dobijete konkretan odgovor na SVA vaša pitanja. Iskoristite svoju šansu!

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

POPUST OD 30% ZA 3 UPLAĆENE ANALIZE

Ponuda se može iskoristiti lično kod astrologa, putem telefona, Skype-a.
Obavezna rezervacija termina unapred na 063 222 539
INSTRUKCIJE:

 * Vaše podatke (ime i prezime, datum, vreme i mesto rodjenja) pošaljite putem sms-a na broj 063/222-539
nakon čega će vam biti prosledjene instrukcije za uplatu

Iznos za odabranu uslugu takodje možete uplatiti putem
 * POST NET-a
na račun Banka Intesa ili Telenor Banke
* PayPal This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Jasmina Knežević se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. 
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. ostvaruje saradnju sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode, i Magazin Biznis kao autor mesečnih prognoza i drugih astroloških tema.
Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo.
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama.
Početkom 2012. po prvi put organizuje dvogodišnji program Škole astrologije i Numerologije.
Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima.
Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, Reiki Usui i Kundalini praktičar. Neguje unikatan pristup definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih matrica.
Praktikuje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy