Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Ljubavni i uporedni horoskop

Koliko je determinisana vaša sudbina, kakvi su obrasci egzistirali u vašim prethodnim životima i u kojoj meri će se se oni reflektovati na ovaj život definišući glavne dogadjaje... 
Ukoliko ste spremni za DUBOKE KARMIČKE UVIDE na pravom ste putu.

Fascinantna Karmička analiza vašeg natalnog horoskopa pruža odgovore na misteriozna pitanja dugog putovanja vaše duše, otkrivajući svrhu vašeg postojanja.

Karmička astrologija pomaže da otkrijete zašto se iznova suočavate sa dobro poznatim životnim izazovima za koje ste mislili da su davno razrešene, sa ljudima koji vas privlače poput magneta i misterioznim situacijama. Najzad spoznaćete pravac konačnog rešavanja problematičnih situacija, i prepoznati prilike za kreiranje prostora za Dharmu (pozitivnu karmu) i nove životne prilike koje će omogućiti kvalitetniji i srećniji život vama i vašim potomcima.

Astrologija odnosa odgovara na nedoumice o budućnosti emotivne veze ili drugog (poslovnog, porodičnog) odnosa. 
Za analizu su neophodni podaci o rodjenju oba partnera - datum, vreme i mesto rodjenja. 

LJUBAVNI HOROSKOP podrazumeva analizu uporednih horoskopa, analizu kompozita i dejvisona (horoskopi odnosa) + analizu godišnjih horoskopa za oba partnera.

Spoznajte sve tajne putovanja vaše duše:
* vaša karmička svrha i zadatak
* karmičke blokade koje se ponavljaju i koje treba prevazići
* karmička povezanost u emotivnim i porodičnim odnosima 


Konsultacija u trajanju od 50 minuta, UŽIVO, TELEFONSKI, SKYPE, VIBER
Cena usluge je 3990 Rsd

OVA ANALIZA podrazumeva jednočasovnu konsultaciju DVA NATALNA HOROSKOPA, UPOREDNA ANALIZA i PROGNOZE 
* za analizu svakog dodatnog horoskopa dodatnno plaćanje 15€

 

ŽELITE VIŠE???
POGLEDAJTE I NATALNI + UPOREDNI + GODIŠNJI HOROSKOP

Da li ćete se suočiti sa nekim značajnim promenama kojih biste trebali biti svesni već sada? Da li ćete uspeti da realizujete sve brižljivo satkane planove? Da li je možda potrebno da budete spremni za neočekivane promene, i kako da savladate izazove koji su pred vama?
Horoskop za 2018.  će pružiti sve neophodne uvide kako biste se pripremili za promene koje slede, i obezbediti informacije o tome kakvi dogadjaji vas čekaju u oblasti karijere, finansija, studija, emocija i zdravlja.
LJUBAVNI HOROSKOP podrazumeva analizu uporednih horoskopa, analizu kompozita i dejvisona (horoskopi odnosa) + analizu godišnjih horoskopa za oba partnera.PREKINITE ZAČARANI KRUG
Saznajte zašto uprkos solidnim racionalnim odlukama i svesnom postupanju ne uspevate da okončate pojedine odnose, već se vrtite u "začaranom krugu" bespomoćno ponavljajući iste greške.

OSLOBODITE se svih karmičkih prepreka i KRENITE novim putem DANAS.


Najčešća pitanja:
- koji je najpovoljniji period za sklapanje braka
- šta mogu očekivati od ove veze
- koji je najpovoljniji period za razvod

Za telefonske ili Skype konsultacije UPLATU je potrebno izvršiti min 48h PRE zakazane konsultacije.
UKOLIKO ŽELITE KONSULTACIJU UŽIVO PLAĆANJE SE VRŠI NA DAN KONSULTACIJE.

Jasmina Knežević 
www.spicum.com
INFO 063/222-539

 

 

 

Odaberite uslugu
INSTRUKCIJE:

 Vaše podatke (ime i prezime, datum, vreme i mesto rodjenja) pošaljite putem sms-a na broj 063/222-539
nakon čega će vam biti prosledjene instrukcije za uplatu

* Iznos za odabranu uslugu takodje možete uplatiti putem POST NET-a, na račun Banka Intesa ili Telenor Banke

 

Jasmina Knežević se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. 
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. ostvaruje saradnju sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode, i Magazin Biznis kao autor mesečnih prognoza i drugih astroloških tema. 
Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo. 
Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama.
Početkom 2012. po prvi put organizuje dvogodišnji program Škole astrologije i Numerologije. 
Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima. 
Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije i Reiki praktičar. Neguje unikatan pristup definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih matrica. 
Praktikuje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy