Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

PAŽNJA Autorski materijal

 

Tekstovi objavljeni na našim stranama su nastali kao rezultat rada nekolicine renomiranih astrologa koji su svoje znanje ustupili posetiocima našeg web magazina. Internet je medij na kom se olako shvataju autorska prava zato vas molimo da pročitate sledeće.

VAŽNO
KOMPLETAN AUTORSKI SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN U AUTORSKOJ AGENCIJI 2004. i redovno se vrši  obnova deponovanja i ažuriranje zaštićenog autorskog sadržaja.

UKOLIKO želite da preuzmete i objavite naše PISANE materijale OBAVEZNI STE da nas kontaktirate kako bismo se dogovorili o obliku preuzimanja i objavljivanja. NIJE dozvoljeno ni preuzimanje ostatka materijala sa naših strana bez naše prethodne dozvole BEZ navođenja izvora.

Autori www.spicum.com žele da se strane ovog magazina što redovnije posećuju i u tom cilju se trude da obezbede kvalitetan materijal. Stoga, svaki link ka našim stranama je dobrodošao - zato ustupamo svu slobodu postavljanja linkova iz vašeg materijala ka našim stranama.

Međutim, situacija je sasvim drugačija kod kopiranja sadržaja. Ako želite kopirati sadržaj, ili bilo koji deo stranice u svoj materijal, potrebno je da proučite uslove korišćenja objavljenog materijala. Sav sadržaj koji se nalazi na Web stranicama i drugim materijalima čiji URL pocinje sa http://www.spicum.com podleže Autorskim pravima utvrdjenim Zakonom o autorskom i srodnim pravima (“Službeni list SRJ” br. 24/98), prema kom se kršenje ovih prava smatra kaznenim delom, a autorom se smatra osoba čije je ime i prezime (ili pseudonim) u okviru dela navedeno.

Važno upozorenje:
Ukoliko izvršite kršenje naših autorskih prava bez ikakvog prethodnog upozorenja ćemo preduzeti sve dostupne akcije protiv vas, a finalna posledica može biti zatvaranje vašeg web hosting accounta i krivična prijava. Automatski ćemo pretpostaviti da ste navedena autorska prava prekršili sa namerom.

Autorska imovinska prava čine prava autora na korišćenje dela objavljenih na Internetu, u štampanom ili bilo kakvom drugom obliku. Autor izričito zabranjuje svako neovlašćeno korišćenje svog autorskog dela, kako celine tako i pojedinačnih članaka, u neizmenjenom obliku ili izmenjeno prevodjenjem, prilagodjavanjem ili obradom teksta. Autorsko delo može biti ustupljeno na korišćenje samo uz adekvatno pisano odobrenje autora. 

Autorska moralna prava čine pravo autora da bude priznat i kao tvorac dela, pravo da se usprotivi svakom neovlašćenom menjanju dela kao i pravo da se suprotstavi upotrebi dela u svrhe koje smatra neadekvatnim.

Molba posetiocima
Bez ovlašćenja autora dopušta se snimanje autorskog dela samo u svrhu korišćenja za vlastite potrebe. Ukoliko imate pitanja u vezi sa autorskim pravima koji se odnose na materijale objavljene na stranama našeg web magazina, možete kontaktirati naše Webmastere (spicum(at)spicum.com ili 063/222-539). 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy