Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

ŠKOLA NUMEROLOGIJE

Brojevi su svuda oko nas - u datumu rodjenja, broju kuće ili stana, telefonskom broju koji ste namerno odabrali ili je možda čudnim sticajem okolnosti dospeo u vaše ruke... 

Otac numerologije, poznati grčki filozof i matematičar Pitagora, govorio je da je čitav svemir izgradjen na brojevima, a sistematska upotreba najranijih brojeva počela je još u doba drevnih Sumera, dok se kod Egipćana javlja davne 4241. godine pre Hrista. Započnite čudesno putovanje stazom brojeva, naučite sve tajne drevnih numerololoških sistema.
Predstavljamo ŠKOLU NUMEROLOGIJE - izuzetno funkcionalnu celinu osmišljenu kroz niz predavanja i praktičnih zadataka koji će vam omogućiti da za samo 3 meseca naučite sve o numerologiji.
Nije neophodni nikakvo prethodno poznavanje Numerologije ili Astrologije.

Ukoliko tražite način da iznova radite na sebi ili pomažete drugima, ukoliko želite nešto više od povremenog razgovora sa numerologom, iskoristite izuzetnu priliku da na putu kroz život prepoznate tajne signale kojih je većina nesvesna. Pomoću BROJEVA spoznajte put ka sreći.

 

PROGRAM ŠKOLE NUMEROLOGIJE JE PODELJEN U ČETIRI CELINE

NATALNA NUMEROLOGIJA
Uvod u numerologiju, razlike u numerološkim sistemima, izračunavanje numerološkog trobroja, simbolizam i karakteristike brojeva, planetarni ekvivalencija, sinteza broja i pozicije u numerološkoj formuli

SINASTRIJA - UPOREDNA NUMEROLOGIJA
Numerologija odnosa i uporedna numerologija - poslovna, porodična i emotivna, sublimiranje faktora u sinastriji

PROGNOZE
PREDIKTIVNI SISTEMI I CIKLUSI u prognozama Godišnje, mesečne i dnevne prognoze, piramidalna numerologija

KARMIČKA NUMEROLOGIJA, VEŠTINA INTERPRETACIJE
Specifični lični brojevi, karmička numerologija, numerološka sinteza, usavršavanje veštine interpretacije i konsultacije

PSIHOMATRICE i numerički nizovi

 

 

TEME KOJE SE OBRADJUJU
* Uvod u numerologiju
* Razlike Numeroloških sistema
* Numerološke formule
* Značenje BROJEVA, planetarni ekvivalencija
* Analiza natalnog trobroja
* Sinteza broja i pozicije u numerološkoj formuli
* Numerologija odnosa, uporedna numerologija

* PROGNOZE - godišnje i mesečne prognoze
* Ciklusne prognoze definisanje ciklusa Vrhunca i Izazova

* Psihomatrice
* Piramidalna numerologija
* Definisanje karmičkih obrazaca, korektivne tehnike
* NUMEROLOGIJA IMENA - značenje SLOVA, imena

* Usavršavanje veštine tumačenja, numerološka sinteza

 

 

Obezbedjen je test za utvrdjivanje stečenog znanja 
Nakon završenog kursa organizovano je polaganje ispita i obezbedjen Sertifikat poznavanja Numerologije sa predikcijama, koji će vam omogućiti da samostalno obavljate posao Numerologa konsultanta.
Polaznicima sa Sertifikatom poznavanja Numerologije automatski je obezbedjen upis na bilo koji od sledećih modula astrološke ili numerološke edukacije, tokom kojih se možete usavršavati u oblastima Predikcije (astrološke i numerološke prognoze) i Sinastrije (uporedna i numerologija odnosa, numerološki pristup analizi odnosa). 

 

KOMPLETAN KURS NUMEROLOGIJE TRAJE 3 MESECA
Rad u malim grupama 3 do 5 polaznika
KOTIZACIJA na mesečnom nivou 6290 Rsd

 

Jasmina Knežević se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije. Neguje unikatan pristup definisanju , brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih matrica. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama).

Spicum Astro Community
Balkanska 18/101
Kontakt tel: 063/222-539

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy