Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Mesečni horoskop Januar 2014. Lav

Delujete ambiciozno i stalo Vam je da ostavite dobar utisak na poslovne partnere. Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju istančanu veštinu u prilagođavanju i mudre postupke. Umete vešto da koristite svoje sposobnosti i različite poslovne formule koje donose uspešne rezultate. Imate dobre polazne pretpostavke, naročito kada se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Važno je da napravite dobru procenu i izbor. Nakon nekih test situacija shvatićete da napredujete veoma brzo, svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U periodu do 21. januara, možete da ostvarite prioritetne ciljeve i da izmirite neka finasijska dugovanja. Potrudite se da smislite alternativna rešenja za neke iznenadne situacije. Krajem meseca, prihvatite perspektivnu ponudu i budite uporni prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza. Primećujete izvesne nagoveštaje koje ne razumete najbolje, te povremeno delujete zabrinuto i zbog različitih nesporazuma koji postoje u Vašem ljubavnom životu. Ipak, svaki problem ima dobro rešenje i predstavlja poučno iskustvo. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili pogrešnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da shvatite dobru pouku iz zajedničkog života. U naletu strasti ili dilema, širom otvorite svoje oči i zagledajte se u svoje srce. Ljubav ima najjaču snagu, ako ste dovoljno iskreni i verujete u svoja osećanja. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za blisku osobu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu, a zajednički podsticaj predstavlja dovoljan povod za ljubavnu sreću. Od 17. januara, očekuje Vas ljubavni zanos. Zajednička sreća, je najbolji podsticaj za sve buduće planove.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Plutona u šestom, uz Marsa u Vašem trećem polju, donose sjajnu mogućnost za novim usavršavanjem, poslovnim napredovanjem i nekim vidom »zlatnog dobitka«. Pozitivni aspekti Jupitera naglašavaju pozitivane mogućnosti koje se posebno ogledaju kroz naklonost okoline, koja će Vas učiniti srećnom i zadovoljnom osobom. Poseban uticaj na Vas u dužem periodu imaće Uran koji donosi iznenadne mogućnosti. Nema razloga za lažnu skromnost, ali ni da se lako povodite za pogrešnim željama. Pomerite svoje standrade u pravcu daljeg napredovanja i zajedničke sreće.

 

Posao

U skladu sa dobrom orijentacijom planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu. Vaši optimistički stavovi ulivaju veliku nadu u zajednički ili partnerski uspeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite u ovom periodu doneće sjajnu priliku za ubrzanim poslovnim napredovanjem i novom afirmacijom. Posle velikog zalaganja uslediće adekvatna nagrada ili će vam saradnici odati priznanje. Sa ponosom i bez lažne skromnosti obeležite svoj profesionalni uspeh. U periodu do 15. januara očekuju vas dodatni priliv kreativne energije i dobre mogućnosti za poboljšanje poslovnih uslova, dok će krajem meseca biti naglašeni susreti ili kontakti sa inostranstvom. Sreća će vam biti i te kako naklonjena, ali neophodno je da pokažete da imate i dobru volju i pravi smisao za kreiranje dugoročnijeg uspeha. Ukoliko imate privatnu firmu, moguće su inspekcijske kontrole, pa budite oprezni kada je ispravnost papira u pitanju. Ukoliko tražite posao, druga polovina meseca će vam biti naklonjenija. Saradnja sa strancima tokom celog perioda biće više nego uspešna i sklopićete nekoliko vrlo unosnih poslova. Novac dolazi preko partnerskih poslova ili od već odrađenih poslova.

Ljubav

Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite partnera ili da osećate uzajamnu naklonost, jer u ljubavi se dobro vraća dobrim. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju vašu emotivnu pažnju. Iako niste previše komunikativni sa neznancima, ovog puta će jedna takva osoba privući vašu pažnju, i to u razgovoru na nekom skupu. Verovatno će se razlikovati od ostalih po nečemu upečatljivom, jer u protivnom vaše budno oko ne bi je zapazilo. Svakako nećete biti usamljeni, pa iskoristite ove sjajne prilike za romansu. Dobitne kombinacije tokom ovog perioda su stranci ili osobe koje žive u inostranstvu. Lavovi koji su u vezi ili braku biće zaokupljeni jednom dilemom ili neizvesnošću. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.

Zdravlje

Precenjivanje sopstvenih mogućnosti vodi u bolest i nervnu iscrpljenost. Ukoliko nemate nikakvu aktivnost koja će vam oplemenjivati slobodno vreme, ubrzo ćete shvatiti da su mnoge stvari prošle mimo vas, a moglo je drukčije. Problemi sa krvnom slikom i jetrom su posledica velike iscrpljenosti organizma i prethodnih napora.

Izvor

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version