Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Astrološki dogadjaji 11.01.2018.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

ČETVRTAK 11.01. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga početak Merkurovog tranzita kroz zodijački znak Jarca, 4 lunarna aspekta i poludnevna faza praznog hoda. Mesec se kreće od 13° do 26° ŠKORPIONA.

 

MERKUR počinje tranzit kroz zodijački znak JARCA u 6:09
Dok Merkur tranzitira znakom Jarca misaoni procesi su naglašeno metodični, a fokus je na trezvenom i praktičnom pristupu informacijama i situacijama. Sada će biti mnogo lakše skoncentrisati se na zadatke koji su vam već "pri ruci" i ne pomišljate na odugovlačenje i odlaganja. Konverzacija je realistična i sa fokusom na poslovne teme, a uzorci i stil komunikacije sve su logičniji i uredniji, organizovaniji. Najzad smo u prilici se posvetimo definisanju i realizovanju prioritetnih zadataka bez otežavajućih okolnosti. Konačno, suočićete se sa stvarnim stanjem stvari, i bez uzdržavanja nazvati ih pravim imenom, a jasnoća i preciznost postaju izuzetno bitni elementi definisanja stanja. Potrebno je da budete svesni prenaglašeno rigidnog stava u razmišljanju i razmatranjima, jer ćete u suprotnom ostaviti utisak hladne i pomalo grube prirode. Za mnoge u vašem okruženju veoma je tanka linija izmedju realnog pristupa i pesimizma stoga budite nešto prijemčiviji nego obično.

Popodnevni sati protiču uz izuzetno povoljnu konjunkciju Meseca i Jupitera  (9:21 do 11:21) u znaku Mesečevog pada - 18° Škorpiona. Aspekt donosi opasnost od neumerenosti u konzumiranju i prepuštanje neplaniranim troškovima. Naklonost ženskih osoba. Aspekat izuzetne efikasnosti u radu. Opasnost od pogoršanja zdravstvenog stanja, posebno kod osoba ženskog pola.

Pozitivna atmosfera se nastavlja i nakon podneva, Mesec i Pluton kreiraju sekstil 19° Škorpion/Jarac od 10:25 do 12:25. Savršeno kontrolišete emocije i konstatujete potpuno odsustvo staha. Radite na razvoju odnosa na intuitivnom nivou, jer imate želju za novim počecima i ova potreba je emotivno motivisana. Ovo je odličan vremenski interval povoljan za oslobadjanje emocija iz prošlosti jer ste svesni osećanja drugih i njihovih uticaja na Vas, ali i dobar period da se pozabavite izbacivanjem nepotrebnih predmeta. Promene su osvežavajuće i drauju šansu za svež početak.

Podnevni sati (13:34 do 15:34) donose konjunkciju Meseca i Marsa 20° Škorpiona koja donosi nestrpljivost, i spremnost za prihvatanje velikih rizika. Skloni ste konfliktima i razmiricama pa bi najbolje bilo da izadjete iz kuće. Preti opasnost od povreda pri rukovanju oštrim predmetima ili sukobima. Na ljubavnom planu ovaj aspekat donosi burne izlive strati i nemir. Skloni ste avanturama. Naglašena seksualnost. Uzbudjenje.

Lunarni trigon sa Suncem 21° Škorpion/Jarac (14:41 do 16:41) donosi interval mentalnog i duhovnog sklada. Ovaj aspekat daje izuzetno uskladjene partnerske i supružničke odnose, iskoristite ga da poboljšate kvalitet komunikacije. Osećate radost življenja, želite moć. Komunicirajte se muškima i autoritetima. Zdravlje je solidno. 

Nešto dinamičnije dogadjaje donosi sekstil Meseca i Venere 21° Škorpion/Jarac (19:30 do 21:30). Gde god da se pojavite bićete omiljeni i popularni. Veseli ste, raspoloženi, željni ljubavi uživate, ne štedite, već se rado prepuštate provodu i veselju. Moguće su povoljnosti pri kupovini. Period naglašene plodnosti i dobro slaganje sa partnerom, ukoliko i bude teškoća obratite se ženama za pomoć.

AKTIVACIJOM ovog aspekta (15:53) MESEC ULAZI U FAZU PRAZNOG HODA.

 

 

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Sve planete se kreću direktno
 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

 

 

MESEC U FAZI OPADANJA
Dok je Mesec u fazi opadanja u prirodi i ljudskom organizmu u ovom periodu koji traje 14 dana vlada tendencija pročišćavanja. Mesec u fazi opadanja isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i trošenje energije. Efekat se pojačava kako smo bliži fazi mladog Meseca (Mladjaka). Period je najbolje koristiti za pročišćavanje i detoksikaciju organizma. Tretman na bazi čaja od koprive u toku ove lunarne faze čisti krv i jetru, kao i čitav organizam, a ako se sprovodi redovno tokom čitave godine ima i preventivno dejstvo. Relaksacione masaže, izmene režima ishrane, unos više tečnosti koja pomaže organizmu da se pročisti preporučuju se tokom ove faze.

 

 

25. lunarni dan DAN ZA PREISPITIVANJE ODNOSA PREMA ŽIVOTU
Dobro razmisliti o svom životu, provesti dan usamljeni i ukoliko ste u mogućnosti pored vode
Koristiti vodu i osećati spoznaju
Meditirati  i spoznati sebe
Danas koristite intuiciju kako bi odlučili šta trebate raditi
Treba raditi na sebi jer je moguća pojava  vidovitosti
Dobro je raditi na gradnji stana, ali ne i na novim poslovima već iskoristite ovaj dan da završavate ranije započeto
Čistiti organizam i koristiti malo hrane
Organ: bedra, kukovi

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

 

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK ŠKORPIONA
Dani tokom kojih imate pojačanu koncentraciju, možete doći do konačnog rešenja nekog problema koji vas muči već danima. Ovo su i dani strasti i naglašenog interesovanja za suprotni pol. Ako ste zaljubljeni, a i ako niste, ovo je period sastanaka koji su ispunjeni erotikom. Ali, zbog pojačane strasti u “vazduhu” sprečite izliva ljubomore. Ljudi su generalno nepoverljivi tokom ovog tranzita. Ovo su i povoljni dani za razne vrste psiholoških i ezoteričnih proučavanja, dobro je praktikovati pozitivne afirmacije, “Svaki čovek je savršen, svi smo savršeni… Sva bića na jednoj višoj ravni su puna ljubavi…” Samo teško je to prihvatiti u periodu Meseca u Škorpionu, jer tada se svet nekako posmatra kroz tamna stakla, posebno osobama sa aktivnim znakom Škorpiona (Sunčev znak, podznak ili Mesec), jer zaista imaju moć dubokih uvida u tajne ljudske psihe.

 

NAVEDENI LUNARNI ASPEKTI ĆE SE ODNOSITI NA VAS UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 13° do 26° FIKSNIH (Bik, Lav, ŠKORPION, Vodolija) i VODENIH (Rak, ŠKORPION, Ribe) znakova.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy