Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Astrološki dogadjaji 07.01.2018.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

NEDELJA 07.01. će biti dinamičan dan, a obeležiće je 2 planetarna, 2 lunarna aspekta, poludnevna faza praznog hoda i lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 22° DEVICE do 5° VAGE.

 

MERKUR TRIGON URAN *tranzit 0:38 24° Strelac/Ovan
Da li osećate da ste zaglavljeni u trenutnoj situaciji? Ako je tako možete koristiti energiju ovog tranzita kako biste kreirali trajnu pozitivnu promenu u svom životu. Uran je povezan sa razbijanjem starih sistema koji više nisu funkcionalni, a kada je ovaj aspekt aktuelan dozvoljava nam da rastrgnemo sve stare okove koji nas ograničavaju i sprečavaju naš dalji razvoj. Posvetite neko vreme danas promišljanju u kojoj životnoj oblasti priželjkujete kardinalnu promenu? Steći ćete moćne uvide koji će vam pružiti priliku da ostvarite neke od najhrabrijih snova!

MARS KONJUNKCIJA JUPITER *tranzit 1:39 17° Škorpiona
Ukoliko ste razboriti i uravnoteženo rasuđujete vodićete svoje poslove sa neobičnom energijom, uživajući u napretku stečenom poštenim trudom. Pod ovim harmoničnim tranzitom bićete posebno srećni, naročito kada radite na vašim  ličnim ciljevima. Vaše samopouzdanje i optimizam će biti vrlo prepoznatljivi i svesni ste da možete da ostvarite mnogo. Ovo su povoljni uslovi za početak novog projekta i motivisanje  vaših prijatelja da se u njega uključe. Vaš dobar primer trebao bi da bude dovoljan motiv za druge da vas prihvate kao lidera. Sa kontrolisanim energijama ega male su šanse za prenaglašen egoizam. Žudite za podužim putovanjem ili suočavanjem sa novim poslovnim izazovom. Posvetite se društvenim temama, i nećete imati nikakvih problema da objasnite poziciju u kojoj se nalazite. Ako radite umešno mogli bi da povećate materijalnu dobit i solidno profitirate.

Prvi ponoćni aspekat Mesec kvadrat Merkur (3:50 do 5:50) donosi nedostatak razumevanja i preteranu osetljivost. Objektivno razmišljanje i akcija nisu vam jača strana što stvara probleme - drugi neće biti spremni da vam povladjuju.

Aktivacijom ovog aspekta (3:50) MESEC ulazi u fazu PRAZNOG HODA, koja se okončava u 13:14 kada MESEC počinje DVODNEVNI TRANZIT kroz zodijački znak VAGE.

U popodnevnom intervalu (17:09 do 19:09) sledi i kvadrat Meseca i Saturna. Mogući su materijalni gubici, neslaganje sa dominantnim roditeljem i kontakt sa starijom osobom pri kom biste trebali iskazati poštovanje. Okrenite se radu i rutinskim poslovima, budite precizni. Za ovaj aspekat je karakteristično da ćete imati utisak da vas zidovi "guše" - izadjite iz kuće. Očaj i strah od nesigurnosti. Prihvatite - ne suprotstavljajte se, ne kočite... Opustite se.

 

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Sve planete se kreću direktno
 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

 

 

MESEC U FAZI OPADANJA
Dok je Mesec u fazi opadanja u prirodi i ljudskom organizmu u ovom periodu koji traje 14 dana vlada tendencija pročišćavanja. Mesec u fazi opadanja isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i trošenje energije. Efekat se pojačava kako smo bliži fazi mladog Meseca (Mladjaka). Period je najbolje koristiti za pročišćavanje i detoksikaciju organizma. Tretman na bazi čaja od koprive u toku ove lunarne faze čisti krv i jetru, kao i čitav organizam, a ako se sprovodi redovno tokom čitave godine ima i preventivno dejstvo. Relaksacione masaže, izmene režima ishrane, unos više tečnosti koja pomaže organizmu da se pročisti preporučuju se tokom ove faze.

 

 

21. lunarni dan DAN ENERGIJE I ŽELJE ZA STVARANJEM
- Dan budi energiju i želju za stvaranjem
- Ubrzava ozdravljenje
- Provesti ga aktivno, jer iz korena se život može promeniti
- Biti čestit i pravedan
- Korisno je učestvovati u zajedničkim zanimanjima
- Najbolje je družiti se, prelaziti na novo radno mesto, mijenjati mesto boravka, putovati, raditi teške poslove čak i razvoditi se
- Ovoga dana energija će podržati vaše odluke
- Dobro je jesti šargarepu i kiseo kupus
- Ne konzumirati belančevine i masti
- Organ: jetra i košna srž

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

 

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK VAGE
Dok Mesec tranzitira znakom Vage diplomatski pristup situacijama je primaran. Moguće je da se ponovo sretnete sa osobom sa kojom ste bili u emotivnom vezi. Možete se iz nekog razloga rastužiti zbog situacije u kojoj ste se našli… Kada je Mesec u Vagi, ali kad malo odmakne od Saturna, zaista ćemo svi biti opušteniji, raspoloženiji za ljubav i druženja, šarmantniji, simpatičniji i društveniji. Ovo je vreme stvoreno za ljubav, ali i dobro vreme da nešto dekorišemo u kući ili oko nje, povoljno je vreme za venčanja i organizaciju venčanja, kupovinu predmeta koji nas očaraju svojom lepotom a ne praktičnošću. Definitivno povoljno vreme za početak i posvećivanje posebne pažnje emotivnim vezama, pa i prijateljstvima. Ukoliko vam se učini da teško donosite odluke budite jasni i zatražite od života SVE.

 

UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 23° PROMENLJIVIH (Blizanci, DEVICA, Strelac, Ribe) i ZEMLJANIH (Bik, DEVICA, Jarac) do 06° KARDINALNIH (Ovan, Rak, VAGA, Jarac) i VAZDUŠNIH (Bolizanci, VAGA, Vodolija) znakova.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy