Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Astrološki dogadjaji 04.12.2017.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

PONEDELJAK 04.12. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 4 lunarna aspekta, kratka faza Mesečevog praznog hoda i lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 16° BLIZANACA do 1° RAKA.

I DANAS AKTIVNI JUČERAŠNJI PLANETARNI ASPEKTI:

JUPITER TRIGON NEPTUN *tranzit 3:19 11° Škorpion/Ribe
Formulisaćete nove ljudske ideale koje bi voleli da integrišete u vaš život. Ovo se već karakterisalo senzitivnošću sa kojom prilazite problemima drugih ljudi. Neptun predstavlja senzitivnost a Jupiter se širi na nju, tako da bi mogli da načinite životnu filozofiju od pružanja pomoći onima kojima je ona potrebna. 

SUNCE KVDARAT NEPTUN *tranzit 12:44 11° Strelac/Ribe
Fizička izcrpljenost motivisaće vas da tragate za odgovarajućim relaksirajućim tehnikama. Trudite se da izbegnete neprijatne situacije i osećate potrebu da se povučete i smirite. Današnja perspektiva realnosti isključuje druge, povucite se i posvetite studijama. Posvetite današnji dan psihičkoj i fizičkoj relaksaciji.


PRVI DEO DANA PROTIČE SPOKOJNO - BEZ ASTROLOŠKIH DOGADJAJA. 

Tokom večeri Mesec kreira blago benefični sekstil sa Rx Uranom 24° Blizanci/Ovan (13:37 do 15:37). Imate žarku želju da započnete nešto novo. Uzbudjeni ste. Predstoje vam iznenadjenja i neobična iskustva. Prihvatate naklonost i podršku. Nemojte se tvrdoglavo držati sopstvenih stavova - preturujete. Umesto toga napravite kompromis - popustite, i vremenom ćete razumeti da je vreme da se nove tendencije uvode u vaš stil poslovanja ako želite da postignete uspeh. Umerite svoju samovolju.

Po slabljenju sekstila sa Uranom (16:57 do 18:57) aktivan je benefični trigona Meseca i Marsa 26° Blizanci/Vaga koji donosi odlučnost i energičnost, impulsivnost. Sve što ste zamislili obavićete bez tudje pomoći. Pripadnice lepšeg pola će biti posebno osnažene ovim aspektom te će biti u prilici da urade više nego što je uobičajeno. 

Već u narednom satu (18:45 do 20:45) sledi opozicija Meseca u Blizancima (28°) i Saturna 28° Strelca, koja donosi osećaj straha i nesigurnosti. Tokom ovog intervala su mogući materijalni gubici, neslaganje sa nadredjenima ili jednim od roditelja. Povoljno bi bilo posetiti starije članove porodice. Okrenite se radu. Problemi sa majkom ili stanom - nekada je najbolje malo aktivnije organizovati sopstveni život.

Večernja (20:12 do 22:12) Lunarna opozicija sa Merkurom (28° Blizanci/Strelac) donosi talas prepurn kontrasta, nervoze i depresije, napetost, nemir i slabosti živaca, histerične reakcije, pogrešne zaključke... Unosi bezrazložnu nervozu pa se možete potruditi da je ublažite i budete što umereniji i prisebniji. Niste u stanju da uočite realnu sliku. Bićete skloni da donesete pogrešan zaključak uprkos sugestijama iz okruženja - napravite kompromis. Sklonost lažima i ogovaranju.

AKTIVACIJOM ovog aspekta (20:12) Mesec ulazi u jednočasovnu fazu praznog hoda, koja se okončava u 21:36, kada Mesec počinje dvodnevni tranzit kroz zodijački znak RAKA.

 

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx URAN 03.08. do 03.01.2018.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

 


PUN MESEC 
Ovaj dan je veoma dobar za post, ali veoma rizičan za postoperativni oporavak. Na dan punog Meseca i tri dana pre njega nije dobro primati vakcine. Pošto je sada uticaj Meseca na Zemlju u kulminaciji ili na vrhuncu, primećeno je da tada mesečari hodaju u snu, a rane intenzivnije krvare. Lekovite biljke koje su ubrane u ovim satima imaju maksimalno dejstvo, ali se povećava broj nasilnih slučajeva i različitih oblika kriminalih aktivnosti, dok se u porodilištima znatno uvećava obim posla.

 

 

16. lunarni dan DAN ZA UMERENOST U SVEMU
- Treba da se odmaramo od aktivnosti prethodnih lunarnih dana, ali to treba biti aktivni odmor
- Danas je dan za vežbe jer moramo pokrenuti našu energiju da teče
- Treba isključiti sve što iritira svadju, galamu, muziku ....
- Dobro je družiti se, putovati, odmarati, čistiti kuću, tuširati se JER PRLJAVŠTINA JE ZNAK i duhovne nečistoće
- Organ na koji treba obratiti pažnju: slezina

17. lunarni dan DAN ZA RADOST, NIKAKO POTIŠTENOST počinje u 17:14
* Ženska energija
* Plodnost
* Dan za supružničke odnose
* Dan za veselje, opuštanje
* Popiti malo vina
* Na život gledati pozitivno i dati puno radosti i ljubavi
* Brakovi danas sklopljeni su dugovečni
* Odlično je družiti se, posvetiti se kreativnom radu, uživati u gozbi, sex, odmor, branje plodova i sadnju
* Organ: bubrezi

16 dana se obnavljala energija i danas se oseća radost, NIKAKO potištenost i tuga, ako je osetite znači da nepravilno živite

 

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

 

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK BLIZANACA
Mesec tokom jutra ulazi u Merkurovo carstvo komunikacija. U ovom intervalu pojačana je želja za verbalnom i mentalnom razmenom, a naredna dva dana su povoljna za obavljanje značajnih telefonskih razgovora. Dugo očekivan poziv, sms poruka ili pismo najzad stižu. Oni koji imaju naglašen spisateljski talenat sada su izuzetno aktivni, posebno brzi i inspirativni...
Ipak, slabost ovog vremenskog intervala je nedostatak koncentracije - Blizanci su radoznali i misli im lete na sve strane, ali teško im je da se fokusiraju na jednu i realizuju je do kraja. Usled povećane mentalne energije možete obavljati više poslova istovremeno. Što se emotivnog života tiče, moguće je da vam izleti neka brzopleta izjava ili komentar, a zbog koje se kasnije možete pokajati. Zato tokom ovih dana praktikujte samokontrolu misli i govora, jer izgovorena reč ima veliku snagu. Još nešto budite oprezniji u rukovanju sa oštrim predmetima.

 

UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 16° PROMENLJIVIH (BLIZANCI, Devica, Strelac, Ribe) i VAZDUŠNIH (BLIZANCI, Vaga, Vodolija) do 1° KARDINALNIH (Ovan, RAK, Vaga, Jarac) i VODENIH (RAK, Škorpion, Ribe) znakova.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy