Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Astrološki dogadjaji 03.12.2017.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

NEDELJA 03.12. će biti izuzetno dinamičan dan, a obeležiće ga 2 planetarna, 3 lunarna aspekta, i početak Merkurovog retrogradnog kretanja. Mesec se kreće od 1° do 16° BLIZANACA.

Spokojnu atmosferu oko ponoći (1:37 do 3:37) ugroziće opozicija Meseca i Venere 2° Blizanci/Strelac, te ćete biti podložni tudjim uticajima - ne dozvolite da vas drugi uvuku u nepotrebnu raspravu koja vam ne donosi nikakve povoljne promene. Bićete osetljivi na nedostatak emocija.

JUPITER TRIGON NEPTUN *tranzit 3:19 11° Škorpion/Ribe
Formulisaćete nove ljudske ideale koje bi voleli da integrišete u vaš život. Ovo se već karakterisalo senzitivnošću sa kojom prilazite problemima drugih ljudi. Neptun predstavlja senzitivnost a Jupiter se širi na nju, tako da bi mogli da načinite životnu filozofiju od pružanja pomoći onima kojima je ona potrebna. Želja da budete nekom potrebni čini vas odlučnim da realizujete vaše ideale; trenutno je to važnije od bilo kojih egoističnih interesa. Verovatno vam nedostaju energija i odlučnost da realizujete vaše vizije, ali čak i ako one ostanu u vašoj mašti, one neće nikom naškoditi. Učite više o holističkim aspektima života i stoga bi želeli da se približite nekim ezoteričkim oblastima, zbog čega je astrologija izuzetno pogodna za dodavanje druge perspektive životu.
Iskoristite ovaj tranzit da sagledate sebe i razmišljajte o vašoj ulozi u društvu. Odložite sve poslovne transakcije, jer bi ovi poslovi mogli da vas učine žrtvom obmane.

U jutarnjim časovima 8:34 MERKUR je započeo RETROGRADNO kretanje 

SUNCE KVDARAT NEPTUN *tranzit 12:44 11° Strelac/Ribe
Ovaj dnevni tranzit remeti balans vitalnih funkcija i idealističkih težnji, a posledica  je u pometnji vaših planova, ugrožava psihički osetljivije osobe, nestabilne i sa sklonostima neurotičnom ponašanju, kao i sa natalno ugroženim Neptunom.  Fizička izcrpljenost motivisaće vas da tragate za odgovarajućim relaksirajućim tehnikama. Trudite se da izbegnete neprijatne situacije i osećate potrebu da se povučete i smirite. Današnja perspektiva realnosti isključuje druge, povucite se i posvetite studijama. Posvetite današnji dan psihičkoj i fizičkoj relaksaciji.

Popodnevni interval (16:31 do 18:31) obeležiće kvadrat Meseca i Neptuna 11° Blizanci/Ribe, koji donosi opasnost od prevare, samozavaravanja i klevete. Nemojte bežati u porok, mogući su zdravstveni problemi. Konfuzija. Izbegavajte sumnjive načine za zaradu i finansijske špekulacije. Zabluda, obmana, laž, neverstvo.

PUN MESEC
Lunarna opozicija sa Suncem 11° Blizanci/Strelac 
16:47 donosi kratak ali intenzivan interval lošeg raspoloženja i pogoršanja odnosa medju supružnicima. Iskoristite ovaj interval za promene na emotivnom i ljubavnom planu. Započnite nešto novo - "okrenite list". Pripadnice lepšeg pola mogu imati manje zdravstvene tegobe. Mogući su i zdravstveni problemi sa očima i stomakom, kao i emocionalna nestabilnost.

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx URAN 03.08. do 03.01.2018.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

 


PUN MESEC 
Ovaj dan je veoma dobar za post, ali veoma rizičan za postoperativni oporavak. Na dan punog Meseca i tri dana pre njega nije dobro primati vakcine. Pošto je sada uticaj Meseca na Zemlju u kulminaciji ili na vrhuncu, primećeno je da tada mesečari hodaju u snu, a rane intenzivnije krvare. Lekovite biljke koje su ubrane u ovim satima imaju maksimalno dejstvo, ali se povećava broj nasilnih slučajeva i različitih oblika kriminalih aktivnosti, dok se u porodilištima znatno uvećava obim posla.

 

 

15. lunarni dan DAN ZA PROMENU NAVIKA
- Pazite se na ovaj dan jer se sve pozitivne i negativne osobine čoveka pojačavaju nekoliko puta
- Dešavaju se havarije, svadje, trauma
- Danas smo posebno podložni sugestijama, lenjosti, povodljivosti
- DANAS JE DOBRO ZAPOČETI SA PROMENOM NAVIKA. Sve negativno menja se u pozitivno
- SEX danas pustoši organizam, zato ga izbegavajte
- Dobro je jesti vruću hranu (mahunarke) i voće, jer je puno vlage
- NE PREDUZIMAJTE poslovne i finansijske poduhvate
- NIKAKO druženje sa pretpostavljenima, gozbe, pokretanje sporova, kockanje
- Ukoliko se danas desi nešto neprijatno kriv je vaš nepravilan početak lunarnog ciklusa
- Organ na koji treba obratiti pažnju: pankreas, dijafragma

 

16. lunarni dan DAN ZA UMERENOST U SVEMU počinje u 16:21
- Treba da se odmaramo od aktivnosti prethodnih lunarnih dana, ali to treba biti aktivni odmor
- Danas je dan za vežbe jer moramo pokrenuti našu energiju da teče
- Treba isključiti sve što iritira svadju, galamu, muziku ....
- Dobro je družiti se, putovati, odmarati, čistiti kuću, tuširati se JER PRLJAVŠTINA JE ZNAK i duhovne nečistoće
- Organ na koji treba obratiti pažnju: slezina


Ovu nedelju iskoristite za realizaciju svojih planova. Krajem radne nedelje, u petak, moguće je isplivavanje nerešenih problema. Ukoliko se to desi budite smireni i potrudite se da probleme koji isplivaju sagledate i rešite u svoju korist. Imajte na umu da sve što nam se u životu dešava treba prihvatiti kao još jednu životnu lekciju koja je UVEK za naše dobro.
Zato ove nedelje budite hrabri, odvažni i rešavajte stvari koje je odavno trebalo rešavati, jer će to dati dobre rezultate do kraja lunarnog meseca.

 

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

 

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK BLIZANACA
Mesec tokom jutra ulazi u Merkurovo carstvo komunikacija. U ovom intervalu pojačana je želja za verbalnom i mentalnom razmenom, a naredna dva dana su povoljna za obavljanje značajnih telefonskih razgovora. Dugo očekivan poziv, sms poruka ili pismo najzad stižu. Oni koji imaju naglašen spisateljski talenat sada su izuzetno aktivni, posebno brzi i inspirativni...
Ipak, slabost ovog vremenskog intervala je nedostatak koncentracije - Blizanci su radoznali i misli im lete na sve strane, ali teško im je da se fokusiraju na jednu i realizuju je do kraja. Usled povećane mentalne energije možete obavljati više poslova istovremeno. Što se emotivnog života tiče, moguće je da vam izleti neka brzopleta izjava ili komentar, a zbog koje se kasnije možete pokajati. Zato tokom ovih dana praktikujte samokontrolu misli i govora, jer izgovorena reč ima veliku snagu. Još nešto budite oprezniji u rukovanju sa oštrim predmetima.

 

UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 1° do 16° PROMENLJIVIH (BLIZANCI, Devica, Strelac, Ribe) i VAZDUŠNIH (BLIZANCI, Vaga, Vodolija) znakova.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy