Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Astrološki dogadjaji 30.11.2017.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

ČETVRTAK 30.11. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 5 lunarnih aspekata. Mesec se kreće od 16° OVNA do 1° BIKA.

 

Ponoćni (0:53 do 2:53) kvadrat Meseca i Plutona 17° Ovan/Jarac kreira napornu atmosferu. U emotivnom grču ste, ali ipak - beskompromisni. Najbolje je da tokom ovih časova izbegavate veze sa onim ljudima koji bi mogli pokušati da vas šarmom priklone njihovom načinu razmišljenja, dok bi vas drugi mogli iskoristiti.

Podnevna (12:13 do 14:13) opozicija Meseca i Marsa 24° Ovan/Vaga donosi potrebu da uvedete dodatne mere predostrožnosti kako biste izbegli nezgode sa mašinama, alatima ili automobilima. Nemojte biti nervozni i sitničavi.

Mesec konjunkcija Uran 25° Ovan (13:16 do 15:16) donosi napetost, nagle i preterane reakcije, promenu stavova. Neslaganje sa orkuženjem, dugo potiskivani problemi izbijaju na površinu. Pametnije je u ovom intervalu rešavati sopstvene nego tudje probleme. Ne činite ništa na silu jer opasnosti vrebaju. Rizik od povreda, problema u kući, reakcije od strane žena koje uzrokuju da se osećate uzrujano, ili poremećen uobičajen komfor života. Ovaj aspekt u sebi nosi ishitrenost i danas ne treba donositi nikakve važne odluke.

Večernje časove ulepšaće Mesečev trigon sa Saturnom 27° Ovan/Strelac koji se odvija u vremenskom intervalu od 17:49 do 19:49. Pred vama je veče tokom kog ćete imati šansu da rešite mnoga značajna pitanja, zato budite oprezni i ozbiljni. Pružiće vam se izuzetna prilika da napredujete, a za eventualan savet se obratite starijim osobama. Prija vam samostalan rad. Pripadnice lepšeg pola sprovode svoje planove u delo - polako ali sigurno.

Večernji Lunarni trigon sa Merkurom 28° Ovan/Strelac (19:37 do 21:37) će poboljšati šanse da noćne časove provedete u dobrom raspoloženju i prijatnim aktivnostima. Ovo je odličan vremenski interval za pisanje, meditaciju, izražavanje emocija jer ćete u datom momentu znati da zauzmete pravi stav, da budete spontani, pravični i mudri, ali i da izrazite svoja prava osećanja na racionalan način. 

AKTIVACIJOM ovog aspekta MESEC ulazi u fazu PRAZNOG HODA, koja se okončava 21:38, kada MESEC počinje dvodnevni tranzit kroz zodijački znak BIKA.

 

 

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx URAN 03.08. do 03.01.2018.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 063/222-539

 

MESEC U FAZI RASTA
Ovo je period regeneracije i rasta, faza apsorbcije, definisanja, usmeravanja, primanja i gradnje, inspiracije, sada se akumulira energija i prikuplja snaga. Efekat se pojačava sa približavanjem faze punog Meseca. Svi tretmani za jačanje organizma su mnogo efikasniji u vreme kad Mesec raste, nego kada opada, tada je telo spremno za primanje - posle dobre detoksikacije obavljene za vreme faze Meseca u opadanju, ovih 7 dana pravo je vreme za jačanje organizma.

 

 

13. lunarni dan ISTRAŽIVANJE NEPOZNATOG počinje u 14:22
- Dan duhovnih težnji i traženja, krenite u istraživanje nepoznatog
- Danas se vrši punjenje organizma novom energijom
- Ako se sve odradilo kako treba u prethodnih 12 dana AKTIVIRAJU SE SVA SKRIVENA REŠENJA
- NEMOJTE SUMNJATI, VERUJTE U SVOJ USPEH
- nemojte prekidati i odbacivati što ste započeli
- Danas je dobar dan za bavljenje sa grupnim i zajedničkim aktivnostima, učenje iz knjiga, delenje milostinje, vraćanje dugova
- Ukoliko se pojavi problem iz prošlosti postepeno i sistematično pristupiti njegovom rešavanju
- Danas se podmlađuje organizam, dobro je raditi vežbe
- Voda ima svojstvo pročišćenja i treba je koristiti
- Nikako ispoljavati agresiju i osvetoljubivost
- Ne preporučuje se započinjati posao, menjati radno mesto, baviti se umetnošću, putovati, svadjati se, čistiti stan
- Danas nosite neutralne i pastelne boje
- Organ na koji treba obratiti pažnju:krv, limfa, creva


Ovu nedelju iskoristite za realizaciju svojih planova. Krajem radne nedelje, u petak, moguće je isplivavanje nerešenih problema. Ukoliko se to desi budite smireni i potrudite se da probleme koji isplivaju sagledate i rešite u svoju korist. Imajte na umu da sve što nam se u životu dešava treba prihvatiti kao još jednu životnu lekciju koja je UVEK za naše dobro.
Zato ove nedelje budite hrabri, odvažni i rešavajte stvari koje je odavno trebalo rešavati, jer će to dati dobre rezultate do kraja lunarnog meseca.

 

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

 

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK OVNA
Boravak Meseca u vatrenom, kardinalnom, muškom  znaku donosi impulsivnost, odvažnost, potrebu da se krene u akciju. Ovi dani tokom kojih Mesec tranzitira znakom Ovna pojačavaju impulsivnost i dinamizam. Mesec tranzitira Marsovim minskim poljem. Budite umereni u reakcijama - nemojte na sve što vam se ne svidi reagovati besom. Zbog naglašene napetosti obratite pažnju na ishranu, neka vaš jelovnik bude blag, hranite se pretežno povrćem i voćem, izbegavajte ljutu i previše začinjenu hranu koja stvara tenziju i utiče na pojavu glavobolje. Za ove dane je najbolja fizička aktivnost ili boravak u prirodu - nakon toga ćete biti opušteniji i odmorniji.
Ovaj položaj Meseca povoljan je za sve kojima nedostaje hrabrost za nove aktivnosti jer je ovo odličan položaj koji podržava započinjanje novih poslova, projekata ili avantura.
Najbolje će se osećati osobe koje u svom natalnom horoskopu imaju Mesec ili druge lične planete u vatrenim znacima (Strelac, Lav, Ovan). 

 

UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 16° KARDINALNIH (OVAN, Rak, Vaga, Jarac) i VATRENIH (OVAN, Lav, Strelac) do 1° FIKSNIH (BIK, Lav, Škorpion, Vodolija) i ZEMLJANIH (BIK, Devica, Jarac) znakova.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy