Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Astrološki dogadjaji 29.11.2017.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

SREDA 29.11. će biti izuzetno spokojan dan, a obeležiće ga samo 1 lunarni aspekt. Mesec se kreće od 4° do 16° OVNA.

 

MERKUR KONJUNKCIJA SATURN * tranzit 27° Strelca
Komunikacija može biti otežana jer vi niste baš sigurni šta treba kome reći.  Ako smatrate da vaš doprinos konverzaciji nije adekvatan, to može biti zbog težnje Saturna  za perfekcijom i predstavlja za vas inhibiciju. Pripazite da ne previdite sopstvene pozitivne  osobine ili osobine onih oko vas, jer je Saturn, takođe, i onaj koji vodi u nepovoljne  percepcije. Upitajte za savet stariju osobu, to vam može pomoći da prepoznate pravi put.

Lunarni trigon sa Suncem 7° Ovan/Strelac (6:21 do 8:21) donosi mentalni i duhovni sklad. Ovaj aspekat daje izuzetno uskladjene partnerske i supružničke odnose, iskoristite ga da poboljšate kvalitet komunikacije. Osećate radost življenja, želite moć. Komunicirajte se muškima i autoritetima. Zdravlje je solidno. 

 

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx URAN 03.08. do 03.01.2018.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 063/222-539

 

MESEC U FAZI RASTA
Ovo je period regeneracije i rasta, faza apsorbcije, definisanja, usmeravanja, primanja i gradnje, inspiracije, sada se akumulira energija i prikuplja snaga. Efekat se pojačava sa približavanjem faze punog Meseca. Svi tretmani za jačanje organizma su mnogo efikasniji u vreme kad Mesec raste, nego kada opada, tada je telo spremno za primanje - posle dobre detoksikacije obavljene za vreme faze Meseca u opadanju, ovih 7 dana pravo je vreme za jačanje organizma.

 

 

12. lunarni dan VERUJTE U POBEDU I NI NA SEKUND NE SUMNJAJTE počinje u 13:51
- Danas je dan milosrđa i saojećanja
- OTVARAJU SE NEBESKA VRATA I PREPOZNAJE SE VERA
- Kažite svoju molitvu i ujutru i uveče, zahvaliti se Bogu i Prirodi bez obzira koliko vam je težak život bio
- Ako to uspete, sve sto zaželite biće ostvareno, danas se svaka molitva ostvaruje ako je iskreno i sa zahvalnošću izgovorena
- NIKAKO nemojte prenagljivati već pustite prirodni tok stvari
- NEMOJTE putovati ni na kratka ni na duga putovanja
- NIJE DOBRO ljutiti se, mrzeti, svađati se, žaliti se na druge, plakati
- DOBRO JE davati milostinju, izučavati svete knjige, započinjati gradnju crkve
- Štetno je jesti ljuto, a korisno je jesti orahe i semenke
- DOBRO JE NOSITI CRVENO, a izbegavati zelenu i žutu boju
- Organ na koji treba obratiti pažnju: srce


Ovu nedelju iskoristite za realizaciju svojih planova. Krajem radne nedelje, u petak, moguće je isplivavanje nerešenih problema. Ukoliko se to desi budite smireni i potrudite se da probleme koji isplivaju sagledate i rešite u svoju korist. Imajte na umu da sve što nam se u životu dešava treba prihvatiti kao još jednu životnu lekciju koja je UVEK za naše dobro.
Zato ove nedelje budite hrabri, odvažni i rešavajte stvari koje je odavno trebalo rešavati, jer će to dati dobre rezultate do kraja lunarnog meseca.

 

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

 

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK OVNA
Boravak Meseca u vatrenom, kardinalnom, muškom  znaku donosi impulsivnost, odvažnost, potrebu da se krene u akciju. Ovi dani tokom kojih Mesec tranzitira znakom Ovna pojačavaju impulsivnost i dinamizam. Mesec tranzitira Marsovim minskim poljem. Budite umereni u reakcijama - nemojte na sve što vam se ne svidi reagovati besom. Zbog naglašene napetosti obratite pažnju na ishranu, neka vaš jelovnik bude blag, hranite se pretežno povrćem i voćem, izbegavajte ljutu i previše začinjenu hranu koja stvara tenziju i utiče na pojavu glavobolje. Za ove dane je najbolja fizička aktivnost ili boravak u prirodu - nakon toga ćete biti opušteniji i odmorniji.
Ovaj položaj Meseca povoljan je za sve kojima nedostaje hrabrost za nove aktivnosti jer je ovo odličan položaj koji podržava započinjanje novih poslova, projekata ili avantura.
Najbolje će se osećati osobe koje u svom natalnom horoskopu imaju Mesec ili druge lične planete u vatrenim znacima (Strelac, Lav, Ovan). 

 

UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 04° do 20° KARDINALNIH (OVAN, Rak, Vaga, Jarac) i VATRENIH (OVAN, Lav, Strelac) znakova.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy