Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Astrološki dogadjaji 28.11.2017.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

UTORAK 28.11. će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 3 lunarna aspekta, dnevna faza praznog hoda i lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 21° RIBA do 04° OVNA.

 

MERKUR KONJUNKCIJA SATURN * tranzit 7:58 27° Strelca
Komunikacija može biti otežana jer vi niste baš sigurni šta treba kome reći.  Ako smatrate da vaš doprinos konverzaciji nije adekvatan, to može biti zbog težnje Saturna  za perfekcijom i predstavlja za vas inhibiciju. Pripazite da ne previdite sopstvene pozitivne  osobine ili osobine onih oko vas, jer je Saturn, takođe, i onaj koji vodi u nepovoljne  percepcije. Upitajte za savet stariju osobu, to vam može pomoći da prepoznate pravi put.

Prepodnevni časovi protiču uz još jedan izuzetno povoljan aspekt - trigon Meseca i Venere 25° Ovan/Strelac (10:41 do 12:41). Težićete nežnostima i emotivnoj sigurnosti. Ovo je interval koji donosi protekcije i mogućnosti da se ostvare profitabilni poslovi. Gde god da budete ljudi će vas dočekati sa radošću, a vi ste veseli ste, raspoloženi, željni ljubavi - pa uživate u pažnji. Ovo je i period naglašene plodnosti, i prijatan je za komunikaciju sa partnerom koja obiluje razumevanjem. Ukoliko tražite pomoć obratite se pripadnicama lepšeg pola.

Mesec će kreirati kvadrat sa Saturnom 27° Ribe/Strelac od 12:55 do 14:55, te su u navedenom intervalu mogući materijalni gubici, neslaganje sa dominantnim roditeljem i kontakt sa starijom osobom pri kom biste trebali iskazati poštovanje. Okrenite se radu i rutinskim poslovima, budite precizni. Za ovaj aspekat je karakteristično da ćete imati utisak da vas zidovi "guše" - izadjite iz kuće. Očaj i strah od nesigurnosti.

Finalni popodnevni aspekat je Lunarni kvadrat sa Merkurom 27° Ribe/Strelac (13:08 do 15:08) donosi nedostatak razumevanja i preteranu osetljivost. Objektivno razmišljanje i akcija nisu vam jača strana što stvara probleme - drugi neće biti spremni da vam povladjuju.

AKTIVACIJOM ovog aspekta MESEC ulazi u FAZU praznog hoda, koja se okončava u 17:30, i počinje dvodnevni tranzit kroz zodijački znak OVNA u 17:30.

 

 

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx URAN 03.08. do 03.01.2018.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 063/222-539

 

MESEC U FAZI RASTA
Ovo je period regeneracije i rasta, faza apsorbcije, definisanja, usmeravanja, primanja i gradnje, inspiracije, sada se akumulira energija i prikuplja snaga. Efekat se pojačava sa približavanjem faze punog Meseca. Svi tretmani za jačanje organizma su mnogo efikasniji u vreme kad Mesec raste, nego kada opada, tada je telo spremno za primanje - posle dobre detoksikacije obavljene za vreme faze Meseca u opadanju, ovih 7 dana pravo je vreme za jačanje organizma.

 

 

11. lunarni dan VERUJTE U POBEDU I NI NA SEKUND NE SUMNJAJTE počinje u 12:22
- Ovo je najjači dan u lunarnom ciklusu
- Dolazi do otvaranja kundalini energije
- Danas se treba raditi čišćenje organizma, čitati ili izgovarati molitve i postiti
- Danas budite odvažni. VERUJTE U POBEDU I NI NA SEKUNDU NEMOJTE SUMNJATI
- Ako se dvoumite odustanite
- Dobar dan za politIčke i administativne karijere i poslove, putovanja, početak gradnje bilo čega
- NE odustajte, SVAKI RAT JE POZITIVAN ALI NIKAKO NE SUMNJATI
- Pazite se noževa i bilo kog sečiva jer može doći do povreda
- NE ubijajte danas insekte
- Ako na današnji dan začnete dete ono će biti veliki talenat
- Organ na koji treba obratiti pažnju:kičmeni stub


Ovu nedelju iskoristite za realizaciju svojih planova. Krajem radne nedelje, u petak, moguće je isplivavanje nerešenih problema. Ukoliko se to desi budite smireni i potrudite se da probleme koji isplivaju sagledate i rešite u svoju korist. Imajte na umu da sve što nam se u životu dešava treba prihvatiti kao još jednu životnu lekciju koja je UVEK za naše dobro.
Zato ove nedelje budite hrabri, odvažni i rešavajte stvari koje je odavno trebalo rešavati, jer će to dati dobre rezultate do kraja lunarnog meseca.

 

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

 

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK OVNA
Boravak Meseca u vatrenom, kardinalnom, muškom  znaku donosi impulsivnost, odvažnost, potrebu da se krene u akciju. Ovi dani tokom kojih Mesec tranzitira znakom Ovna pojačavaju impulsivnost i dinamizam. Mesec tranzitira Marsovim minskim poljem. Budite umereni u reakcijama - nemojte na sve što vam se ne svidi reagovati besom. Zbog naglašene napetosti obratite pažnju na ishranu, neka vaš jelovnik bude blag, hranite se pretežno povrćem i voćem, izbegavajte ljutu i previše začinjenu hranu koja stvara tenziju i utiče na pojavu glavobolje. Za ove dane je najbolja fizička aktivnost ili boravak u prirodu - nakon toga ćete biti opušteniji i odmorniji.
Ovaj položaj Meseca povoljan je za sve kojima nedostaje hrabrost za nove aktivnosti jer je ovo odličan položaj koji podržava započinjanje novih poslova, projekata ili avantura.
Najbolje će se osećati osobe koje u svom natalnom horoskopu imaju Mesec ili druge lične planete u vatrenim znacima (Strelac, Lav, Ovan). 

 

UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 20° PROMENLJIVIH (Blizanci, Devica, Strelac, RIBE) i VODENIH (Rak, Škorpion, RIBE) do 04° KARDINALNIH (OVAN, Rak, Vaga, Jarac) i VATRENIH (OVAN, Lav, Strelac) znakova.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy