Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Astrološki dogadjaji 14.09.2017.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

ČETVRTAK 14.09. će biti izuzetno dinamičan, a obeležiće ga lunarna promena znaka, 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 00° do 14° RAKA.

 

Mesec okončava fazu praznog hoda i počinje dvodnevni tranzit kroz zodijački znak Raka u 0:12.

SUNCE KVADRAT SATURN *tranzit 4:58
Uskladite poimanje dužnosti sa shvatanjima o ličnim vrednostima. Dakle, pravo vreme da se život uskladi sa spoljašnjim uslovima i okolinom. Primetićete da će vaši napori ili zahtevi biti podvrgnuti strogoj proveri i vrednovanju od strane vaših kolega, prijatelja ili suparnika, te da će vam pretpostavljeni strogo odmeriti vrednost. Ovo vreme nije pogodno za bilo kakve promene, osim ako nisu zaista apsolutno neophodne. Treba da budete veoma obazrivi u davanju obećanja, jer ćete kasnije uvideti da ih je mnogo teže ispuniti nego što ste u tom trenutku pretpostavljali. Ovo je i loš trenutak za preuzimanje obaveze bilo koje vrste, pošto se priroda života ogleda pre u kontrakciji nego u ekspanziji, a sa životnim prilikama i vitalnošću je sličan slučaj. Ovaj aspekt se često negativno odražava i na zdravlje, usled nedostatka vitalnosti ili preterane iscrpljenosti. Bolest koju na sebe navučete u ovo doba ispoljavaće tendenciju prelaska u hronično oboljenje. U ovom periodu treba da posvetite posebnu pažnju kontrolisanju i odmeravanju svog unutrašnjeg stava prema okolini, pošto je zastupljena i prisutna sklonost ka preteranoj strogosti, kritičnosti ili neadekvatnom vrednovanju situacije ili svojih kolega. 

Rani jutarnji sekstil Meseca i Merkura (6:40 do 8:40) daruje dobre prilike i uspeh u poslu. Raspoloženi ste za književni rad, ili kakvu drugu intelektualnu delatnost. Povoljan interval za pisanje i verbalnu razmenu jer ćete u datom momentu znati da zauzmete pravi stav, da budete spontani, pravični i mudri. Odličan aspekat za promenu. Uopšteno daje sjajne prilike i uspeh u poslu, raspoloženi ste izražavanje osećanja koje sada predstavlja lagodnu i radosnu aktivnost. Provodite prijatno popodne sa decom.  

Tokom prepodnevnih sati (9:47 do 11:47) Mesec kreira sekstil sa Marsom darujući impulsivnost i odlučnost, ali i poslovne uspehe. Sve što ste zamislili obavićete sa lakoćom samostalno. Pripadnice lepšeg pola će biti posebno osnažene Marsovim sekstilom pa će moći da urade i više nego što je to uobičajeno. Ovaj aspekat je veoma povoljan i za konakte sa suprotnim polom jer je povećana želja za uživanjem u životu. Donosi poboljšanje zdravstvenih problema koji potiču od nedostatka energije, ali i opasnost od povreda oštrim predmetima. 

Večernje časove (21:31 do 23:37) obeležiće benefični trigon Meseca i Neptuna. Poželećete da vam se ostvare snovi. Javljaju se neobične želje i sklonosti, ali postoji i izvestan rizik od samozavaravanja, puni ste topline i privlačni, romantični i spremni da se prepustite emocijama. Pazite se jer možete nešto izgubiti danas. Takodje, tokom navedenog intervala nemojte donositi značajne odluke na racionalnoj osnovi i više se oslonite na intuiciju.

 

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx URAN 03.08. do 03.01.2018.
Rx NEPTUN 16.06. do 23.11.2017.
Rx PLUTON 20.04. do 29.09.2017.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i KRISTALOTERAPIJA 
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

 

MESEC U FAZI OPADANJA
Dok je Mesec u fazi opadanja u prirodi i ljudskom organizmu u ovom periodu koji traje 14 dana vlada tendencija pročišćavanja. Mesec u fazi opadanja isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i trošenje energije. Efekat se pojačava kako smo bliži fazi mladog Meseca (Mladjaka). Period je najbolje koristiti za pročišćavanje i detoksikaciju organizma. Tretman na bazi čaja od koprive u toku ove lunarne faze čisti krv i jetru, kao i čitav organizam, a ako se sprovodi redovno tokom čitave godine ima i preventivno dejstvo. Relaksacione masaže, izmene režima ishrane, unos više tečnosti koja pomaže organizmu da se pročisti preporučuju se tokom ove faze.

 

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

    

 

24. lunarni dan DAN ZA REALIZACIJU CILJEVA
- Ovaj dan zahteva obaveznu realizaciju, može se dobiti otkrovenje
- Počinje rušenje starog i stvaranje novog, započeti realizaciju projekata ili započeti gradnju i postavljanje temelja
- Ovo je dan muške energije
- Dobar dan za seksualane odnose, pražnjenje poboljšava zdravlje
- Sile se ne smeju zloupotrebiti jer dan kažnjava sadiste
- Baviti se lečenjem, biljnim lekovima, piti čajeve, odmarati se u prirodi, hodati bos, dobro je jesti i manje piti
- Organ na koji treba obratiti pažnju: rektum, spoljašnji polni organ

 

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK RAKA
Mesec je u znaku Raka u svom sedištu te može izazvati plimu emocija, želju za bavljenjem porodičnim aktivnostima i prepuštanje emocijama. Bićete osetljiviji i ranjiviji nego inače, činiće se da je vaša ljubavna patnja nešto najvažnije na svetu. Prevelika doza emocija može da uguši glas razuma, ali ne dozvolite da vas uznemire trivijalna pitanja, već usmerite misli na unutrašnju duhovnu energiju, koja će vam pomoći da problem rešite što bezbolnije. Mnogi će se žaliti jedni drugima, jer su preosetljivi i traže nekoga da ih sasluša... U ovim danima mogući su manji probemi sa varenjem, te disciplinujte ishranu. Opustite se i budite u miru sa sobom, prihvatite trenutne okolnosti i uživajte u svakom trenu.

 

UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 00° do 14° KARDINALNIH (Ovan, RAK, Vaga, Jarac) i VODENIH (RAK, Škorpion, Ribe) znakova.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy