Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Astrološki dogadjaji 05.09.2017.

Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala.

UTORAK 05.09. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga početak MERKUROVOG direktnog kretanja, 3 lunarna aspekta, lunarna i Marsova promena znaka. Mesec se kreće od 26° VODOLIJE do 9° RIBA.

 

MERKUR kreće DIREKTNIM HODOM u 13:29 

Tokom jutra Mesec kreira blago benefični sekstil sa Uranom (3:55 do 5:55). Imate žarku želju da započnete nešto novo. Uzbudjeni ste. Predstoje vam iznenadjenja i neobična iskustva. Prihvatate naklonost i podršku. Nemojte se tvrdoglavo držati sopstvenih stavova - preturujete. Umesto toga napravite kompromis - popustite, i vremenom ćete razumeti da je vreme da se nove tendencije uvode u vaš stil poslovanja ako želite da postignete uspeh. Umerite svoju samovolju.

Sledi opozicija Meseca sa Rx Merkurom (4:33 do 6:33). Ovaj aspekat unosi bezrazložnu nervozu, te se potrudite da je iskoordinirate i budete što umereniji i prisebniji. Niste u stanju da uočite realnu sliku. Bićete skloni da donesete pogrešan zaključak uprkos sugestijama iz okruženja - napravite kompromis.

Opozicija Meseca i Marsa (7:15 do 9:15) će vas inspirisati da uvedete dodatne mere predostrožnosti kako biste izbegli nezgode sa mašinama, alatima ili automobilima. Nemojte biti nervozni i sitničavi.

AKTIVACIJOM ovog aspekta MESEC ulazi u fazu izuzetno kratkog PRAZNOG HODA, koja se okončava u 7:28, kada MESEC počinje tranzit kroz zodijački znak RIBA.

SUNCE OPOZICIJA NEPTUN *tranzit 07:27
Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima 07° do 17° Blizanaca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Rak, Lav ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. Praktične teme i realizacija uobičajenih zadataka sada se odvijaju usporeno.

MARS počinje tranzit kroz zodijački znak DEVICE u 11:34.

 

AKTUELNE FAZE RETROGRADNOSTI
Rx URAN 03.08. do 03.01.2018.
Rx NEPTUN 16.06. do 23.11.2017.
Rx PLUTON 20.04. do 29.09.2017.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i KRISTALOTERAPIJA 
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

  MESEC U FAZI RASTA
Mesec je u fazi rasta. Ovo je period regeneracije - Mesec u ovoj fazi apsorbuje, odredjuje, usmerava, prima, gradi, inspiriše, nadahnjuje, akumulira energiju i prikuplja snagu. Efekat se pojačava sa približavanjem faze punog Meseca (06.09. 09:02). U poslovnom smislu osećaj nervoze se intenzivira kako se Mesec približava punoj fazi - ovaj period je izuzetno povoljan za poslove u fazi razvoja i ekspanzije, kao i za sve nove početke. 
U fiziološkom smislu svi tretmani za jačanje organizma su znatno efikasniji u vreme kad Mesec raste jer je telo tada spremno da primi - posle dobre detoksikacije, obavljene za vreme faze Meseca u opadanju, pravo je vreme za jačanje organizma. Kako je ovo faza rasta ona stimuliše rast biljaka, ali je sečenje kose tokom ovog perioda povoljno ukoliko želite da stimulišete njen rast.

 

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

    

 

15. lunarni dan DAN ZA PROMENU NAVIKA 
- Pazite se na ovaj dan jer se sve pozitivne i negativne osobine čoveka pojačavaju nekoliko puta
- Dešavaju se havarije, svadje, trauma
- Danas smo posebno podložni sugestijama, lenjosti, povodljivosti
- DANAS JE DOBRO ZAPOČETI SA PROMENOM NAVIKA. Sve negativno menja se u pozitivno
- SEX danas pustoši organizam, zato ga izbegavajte
- Dobro je jesti vruću hranu (mahunarke) i voće, jer je puno vlage
- NE PREDUZIMAJTE poslovne i finansijske poduhvate
- NIKAKO druženje sa pretpostavljenima, gozbe, pokretanje sporova, kockanje
- Ukoliko se danas desi nešto neprijatno kriv je vaš nepravilan početak lunarnog ciklusa
- Organ na koji treba obratiti pažnju: pankreas, dijafragma

16. lunarni dan DAN ZA UMERENOST U SVEMU počinje u 18:54
- Treba da se odmaramo od aktivnosti prethodnih lunarnih dana, ali to treba biti aktivni odmor
- Danas je dan za vežbe jer moramo pokrenuti našu energiju da teče
- Treba isključiti sve što iritira svadju, galamu, muziku ....
- Dobro je družiti se, putovati, odmarati, čistiti kuću, tuširati se JER PRLJAVŠTINA JE ZNAK i duhovne nečistoće
- Organ na koji treba obratiti pažnju: slezina

 

 

MESEC U TRANZITU KROZ ZNAK RIBA
Iz Uranovog haosa Mesec je prelazi u polje Neptunove tišine. Ipak, Npetunovo more može biti mirno, bez talasa ili ponekad vrlo burno. Tokom ovih dana naglašena je ogromnu potreba za romantičnim izlivima emocija, uživaćete u muzici, poeziji, meditaciji, osećati potrebu da pomognete drugima. Prilagodite sopstvenu intuciju prirodnom životnom ritmu, kosmičkom zakonu, ali se posvetite i sebi. Javlja se kolektivna potreba da se emocije podele sa drugima, izraženo je saosećanje za one kojima je pomoć potrebna. Duhovne aktivnosti, dobrotvorni rad, intimni razgovori, naglašena potreba za emocijama i pažnjom su karakteristični za tranzit Meseca kroz znak Riba. Emocije su jako naglašene, pa je izražena preosetljivost na tuđe grube reči i postupke. Kontrolišite svoje misli, reči i dela... Povoljan je period za kreativan rad, odlazak u bioskop ili pozorište. Klonite se konzumacije alkohola i opijata, budite obazrivi sa lekovima. U ovom periodu molitve, komunikacija sa Andjelima i pozitivne afirmacije čine čuda.

UKOLIKO SU U VAŠEM NATALNOM HOROSKOPU UGLOVI HOROSKOPA ILI LIČNE PLANETE U ODELJKU od 26° FIKSNIH (Bik, Lav, Škorpion, VODOLIJA) i VAZDUŠNIH (Blizanci, Vaga, Vodolija) do 9° PROMENLJIVIH (Blizanci, Devica, Strelac, RIBE) i VODENIH (Rak, Škorpion, RIBE) znakova.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy