Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Ponedeljak *Dan Meseca

Drevni proroci su uočili da je svaki dan u nedelji energetski povezan sa jednom od sedam vidljivih planeta. Oni su savetovali određene aktivnosti i ponašanje koji su odgovarali prirodi planeta koja je povezana sa danom, što je povećavalo šanse za uspeh u planiranim poduhvatima. 
U zavisnosti kog dana u nedelji ste rođeni, predstavljate specifične odlike planete koja nosi ime po tom danu. Prema drevnoj tradiciji, dan počinje izlaskom Sunca i traje do idućeg izlaska, a ne do ponoći, kako računamo u modernim vremenima. Zato, ako u vašoj krštenici piše da ste rođeni u Subotu u 04 Am, trebalo da se smatrate bebom rođenom u Petak. 

 

ČAKRA * ŠESTA ČAKRA TREĆE OKO AJNA

 

PONEDELJAK (ENGL. MONDAY) MESEC (MAJKA BOGOVA KOD STARIH EGIPĆANA)


Prvim radnim danom vlada Mesec stoga većina ljudi uočava promenljivo raspoloženje. Idealan je dan za sve rođene u znaku Raka za planiranje krupnih poslovnih poduhvata, uređenja doma, kupoprodaje nekretnina. 
Ponedeljak je promenljiv i nestalan. Za pisce ovo može biti dobar dan, zato što je mašta izuzetno stimulisana tog dana. Obzirom da Mesec u astrologiji simbolizuje ženski princip ponedeljak vlada ženama i štiti ih, a smatra se da devojčice rođene u Ponedeljak postaju dobre supruge i posvećene majke. Ponedeljak je pogodan za sve vrste kućnih radova, a ne preporučuju se putovanja kopnom. Mesec vlada vodama, putovanje preko mora ili reka će proteći bez problema.
Berzanski stručnjaci uočili su da se ponedeljkom nastavljaju kretanja započeta u Petak, pa je lakše predvideti promenu cena i izvući se na vreme, a Ponedeljak je idealan za kupovinu deonica. Sa druge strane, jedna anketa na Yahoo pokazala je da nikada ne treba Ponedeljkom počinjati sa dijetom - čak trećina onih koji je započnu odustane do Četvrtka, što je logično znajući da je Mesec vladar ovog sedmičnog dana, te daje nestalnost i promenljive ideje. Ponedeljak nije dobar dan ni za intenzivne emocije i fizički napor. Stres nastao povratkom na posao nakon nedeljnog uživanja u hrani i alkoholu rezultira 20 odsto većom šansom srčanog udara, pokazala je studija objavljena u British Medical Journal. 

PONEDELJAK je dan Meseca
Mesec se zove Chandra na sanskritu. Predstavlja žensku energiju, dobrotu i saosećajnost. Mesec je nestalan, promenjiv, ali predstavlja stvaralaštvo i kreativnost. Transformiše emocije i zadovoljstva, predstavlja naše reakcije i naše nesvesno. Čezne za pripadnošću, zaštitom i sigurnošću.
Ponedeljak je dan koji je dobro posvetiti za razmišljanje o osećajima, porodici i umetnosti, nesvesnim obrascima i razvijati intuitivne sposobnosti. Intuicija je podarena svakom živom biću ali se prepoznaje kada su naše srce i um čisti, a energetski kanali (nadiji) otvoreni. Tek onda je možemo slediti i verovati našem srcu.
Ponedeljak nije baš najbolji za nove početke zbog promjenjive prirode Meseca, ali je dobar za otklanjanje negativnosti i razvijanje dubljih emocija usmerenih prema povezivanju sa Božanskim. To je dan gospodina Šive, koji je milostiv, koji oslobađa i pročišćava od negativnih utjecaja. Šiva daje veliku duhovnu snagu i štiti nas od negativne karme, daje harmoniju, stabilnost i intuitivno znanje.
Mesec predstavlja čovekovu dušu. Razvijajte ju kroz plemenitost, dobrotu, blagost i saosećanje. Mesec razvija maštovitost, inspiraciju, vizije i umetničko - stvaralački deo svakog od nas. Vizije dobrote, ljubavi i predanosti. Iskoristite ovaj dan razmišljajući o nenasilju i predanosti Božanskom.
Unesite ljiljane u svoj dom, to je cvet kojim Mesec vlada, a jelo možete obogatiti zelenom salatom ili krastavcima. Nosite odeću bele ili srebrne boje Ponedeljkom.

 

Važne poslove izbegavajte da započnete u ponedeljak - neće uroditi plodovima, i neće se odvijati planiranim tokom. Britanska anketa pokazala je da se najmanji broj seksualnih odnosa beleži Utorkom. Značajne poslovne projekte analizirajte i osmatrajte u Ponedeljak, a pokrenite u Utorak (Marsov dan za sportske aktivnosti, državne poslove), Sredu (Merkurov dan za komunikaciju, marketinške aktivnosti, kratka putovanja) ili Četvrtak (Jupiterov dan za edukaciju, ekspanziju, poslove sa inostranstvom), u zavisnosti od profesionalne orijentacije i cilja koji želite da ostvarite.

 

PONEDELJKOM KORISTITE KOREKTIVNU TEHNIKU RADA SA MESEČEVIM LAVIRINTOM (Odlomak iz knjige "Lavirinti", AP Kezele)

Mesečev lavirint – Lavirint emocija
Element: Voda
Boja: Bela i srebrna
Smer: Severozapad
Prirodni oblik: receptivni, dva okreta, tri spirale jedna unutar druge i središte
Koristi se kod korekcija emocija, intuicije, javnosti, dom i porodične teme, slava, izobilje, društveno ponašanje i putovanja
Receptivni oblik podstiče: pokretnost, brzinu, mekoću, stvaralaštvo, prefinjenost, zaštitu, predanost, prilagodljivost,  senzualnost, nežnost, srdačnost i saosećanje
Ekspresivni oblik uklanja: hladnoću, pasivnost, nesigurnost, stidljivost, površnost, nemarnost, zabrinutost, nestabilnost, bezvoljnost i zlovolju

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy