Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Astrološki dogadjaji 17.11.2017.

PETAK 17.11. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 4 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 8° do 20° ŠKORPIONA.
Ponoćni sati protiču uz konjunkciju Meseca i Jupitera 8° Škorpiona (1:02 do 3:02). Aspekt donosi težnju za promenom ukazuje na okrenutost novim planovima i poslovnim počecima. Naklonost ženskih osoba i pretpostavljenih. Aspekat izuzetne efikasnosti i odlične sposobnosti fokusa na detalje. Opasnost od pogoršanja zdravstvenog stanja, posebno kod osoba ženkog pola.
Prepodnevne časove (7:33 do 9:33) obeležiće benefični trigon Meseca i Neptuna 11° Škorpion/Ribe. Poželećete da vam se ostvare snovi. Javljaju se neobične želje i sklonosti, ali postoji i izvestan rizik od samozavaravanja, puni ste topline i privlačni, romantični i spremni da se prepustite emocijama. Pazite se jer možete nešto izgubiti danas. Takodje, tokom navedenog intervala nemojte donositi značajne odluke na racionalnoj osnovi i više se oslonite na intuiciju.
Po slabljenju trigona sa Neptunom Mesec i Venera će biti u konjunkciji 12° Škorpion (9:16 do 11:16). Negujete lepe emocije, spremni ste da dajete, da ispunite želje sebi i onima koji vas okružuju. Ovaj dnevni interval je odličan za ulepšavanje, dekoraciju, negu i užitak u porodičnim aktivnostima. Planirajte dnevne aktivnosti u pravcu druženja sa porodicom.

Last Updated on Friday, 17 November 2017 07:05

Hits: 8

Petak *Dan Venere

PETAK (ENGL. FRIDAY)VENERA (BOGINJA LEPOTE)
Na sanskritu je njeno ime Shukra. Venera je planeta radosti, ljubavi, plemenitosti, umetnosti i lepote. Ona voli sklad (unutrašnji i spoljašnji), prijatnosti i druženje.
Petak je dan stvoren za prijatna druženja, ljubavne susrete, romantiku, umetnost, ljepotu i uživanje! Posvetite se dragim osobama. Ako ste malo aktivnije raspoloženi obavite šoping ili se zabavite, a ako ste umetnički inspirisani posvetite se kreativnim aktivnostima, uživajte u muzici ili posetite izložbu.

Last Updated on Friday, 17 November 2017 05:59

Hits: 1897

Astrološki dogadjaji 16.11.2017.

ČETVRTAK 16.11. će biti spokojan dan, a obeležiće ga lunarna promena znaka, 2 lunarna i 1 planetarni aspekt. Mesec se kreće od 25° VAGE do 8° ŠKORPIONA.
Ponoć će obeležiti opozicija Meseca sa Uranom 25° Vaga/Ovan (0:36 do 2:36) koja uvodi emotivnu napetost, tvrdoglavost, impulsivnost. Stvarate konflikte - ne ostavljajući prostor za kompormis. Nerazumevanje. Iznenadne promene ponašanja.
Ubrzo po slabljenju opozicije sa Uranom (1:50 do 22:12) sledi još jedan blago povoljan aspekt - Mesec sekstil Saturn 26° Vaga/Strelac. On daruje šansu da rešite brojna značajna pitanja, zato budite oprezni i ozbiljni, pružiće vam se prilika da pokažete svoje kvalitete. Za savet se obratite starijim iskusnijim kolagama ili prijateljima. Osećaj usamljenosti, prijaće vam šetnja u prirodi.
Aktivacijom ovog aspekta MESEC ulazi u fazu praznog hodaMesec okončava fazu praznog hoda, i počinje dvodnevni tranzit kroz zodijački znak ŠKORPIONA u 9:18.

Last Updated on Thursday, 16 November 2017 05:51

Hits: 12

Četvrtak *Dan Jupitera

ČETVRTAK je dan kojim vlada Jupiter
Jupiter se na sanskritu naziva Guru a znači Učitelj. Jupiter je planeta mudrosti, vere, budućnosti i pravde. On proširuje svest a njegov uticaj rađa potrebu za stvaranjem života koji je pravedniji, harmoničniji, pozitivniji i bogatiji. Iz njegovog uticaja dolaze sve ljudske vrline i plemenitost a u našem karakteru stvara ideju i osećaj dobrote i morala.
Jupiter ima povoljne  uticaje na zdravlje, sreću, putovanja i blagostanje. Donosi zaštitu, duhovnost, učenje, prosperitet i širenje. Ovo je dan optimizma i uspeha a sve dobro što uradite u Četvrtak donijeće vam plodove. Na taj dan dobro je potpisivati ugovore, baviti se organizacijom, finansijskim transakcijama, timskim radom, advokaturom, pravom, politikom ili pak bilo kojom vrstom učenja. Dobar je dan i za bilo koje religiozne teme i izučavanje drevnih znanja. Slobodno radite na dugoročnom planiranju poslovnih aktivnosti.

Last Updated on Wednesday, 15 November 2017 21:36

Hits: 2932

Sreda *Dan Merkura

SREDA je dan Merkura
Na sanskritu Merkur se zove Buddhi, i significira komunikacije i naše mentalne energije, percepciju, inteligenciju, sposobnost izražavanja, načine mišljenja, opažanja i pamćenja. On je kao most između unutarašnjeg i spoljnog sveta.
Sreda je dobar dan za susrete, sastanke, pregovore, dogovore, marketing i drugu sličnu korespodenciju, za sve što ima veze sa govorom, predavanjima ili zabavom jer Merkur voli zabavu i igru. To je i najbolji dan za razvoj poslova i traganje za dodatnim rešenjima i opcijama. Merkur vlada nervnim sistemom i organima za disanje, udovima (rukama i nogama) ramenima, dlanovima i prstima. Merkur voli pokret i igru.
Obucite nešto žute, zelene ili tirkizne boje. Bilje i plodovi kojima Merkur vlada su bosiljak, detelina, komorač, kim i lešnjik. Kako Merkur vlada i biljkama posvetite malo više brige i nežnosti svojim biljkama danas. 

Last Updated on Wednesday, 15 November 2017 09:01

Hits: 1906

Astrološki dogadjaji 15.11.2017.

SREDA 15.11. će biti spokojan dan, a obeležiće je 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 12° do 25° VAGE.
Rani jutarnji sekstil Meseca i Merkura 14° Vaga/Strelac (0:37 do 2:37) daruje dobre prilike i uspeh u poslu. Raspoloženi ste za književni rad, ili kakvu drugu intelektualnu delatnost. Povoljan interval za pisanje i verbalnu razmenu jer ćete u datom momentu znati da zauzmete pravi stav, da budete spontani, pravični i mudri. Odličan aspekat za promenu. Uopšteno daje sjajne prilike i uspeh u poslu, raspoloženi ste izražavanje osećanja koje sada predstavlja lagodnu i radosnu aktivnost. Provodite prijatno jutro sa decom.
Ubrzo po slabljenju sekstila sa Merkurom sledi (4:09 do 6:09) lunarna konjunkcija sa Marsom na 15° zodijačkog znaka Vage  koja donosi nestrpljivost, i spremnost za prihvatanje velikih rizika. Skloni ste konfliktima i razmiricama pa bi najbolje bilo da izadjete iz kuće. Preti opasnost od povreda pri rukovanju oštrim predmetima ili sukobima. Na ljubavnom planu ovaj aspekat donosi burne
Prepodnevni kvadrat Meseca i Plutona 17° Vaga/Jarac (9:12 do 11:12) kreira napornu atmosferu za popodnevne sate. U emotivnom grču ste, ali ipak - beskompromisni. Najbolje je da tokom ovih časova izbegavate veze sa onim ljudima koji bi mogli pokušati da vas šarmom priklone njihovom načinu razmišljenja, dok bi vas drugi mogli iskoristiti.

Last Updated on Wednesday, 15 November 2017 12:18

Hits: 9

Astrološki dogadjaji 14.11.2017.

UTORAK 14.11. će biti izuzetno spokojan dan, a obeležiće samo lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 29° DEVICE do 12° VAGE.
JEDINI ASTROLOŠKI DOGADJAJ ZA DANAŠNJI DAN JE LUNARNA PROMENA ZNAKA 
U 0:26 Mesec okončava fazu praznog hoda i počinje dvodnevni tranzit kroz zodijački znak Vage.

Last Updated on Tuesday, 14 November 2017 07:01

Hits: 15

Utorak *Dan Marsa

UTORAK (ENGL. TUESDAY) MARS (BOG RATA)
Mars nam daje mudrost i odlučnost u akcijama, sposobnost da pronadjemo pravi smer u životu i da donosimo ispravne odluke. Utorak je dobar za preduzimanje takvih radnji i svakako budite aktivni dana
MARS SE NA SANSKRITU ZOVE MANGAL i predstavlja energiju koja pokreće. Ističe volju za životom, delovanje, snagu volje i znanje o onome što zaista želite, simbolizira akciju, dinamiku i fizičku snagu. U svojim dobrim kvalitetama Mars razvija optimizam, pravednost i donosi uspeh u radu.
Utorak je dobar dan za sve poslove u koje je potrebno uložiti puno energije, za fizički rad, rekreaciju i sport. Utorkom je dobro započeti nove poslove i to donosi uspeh. Obucite nešto u crvenoj, tamnocrvenoj ili boji korala. Mars pokreće i razvija energiju za rast i razvoj. Obogatite i svoje jelo Marsovim biljima i začinima poput senfa, bosiljka, peršuna.

Last Updated on Monday, 13 November 2017 20:53

Hits: 1672

Astrološki dogadjaji 13.11.2017.

PONEDELJAK 13.11. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 2 planetarna i 3 lunarna aspekta,  popodnevna faza mesečevog praznog hoda. Mesec se kreće od 16° do 29° DEVICE.
Ponoćni Lunarni trigon sa Plutonom 17° Devica/Jarac (1:04 do 3:04) daruje vam fanatičnu upornost kako biste postigli cilj. Kontrolišite emocije jer uživate u kontaktima sa drugima, ali izbegavajte trošenje vremena na površne odnose. Vaša težnja da privučete druge stvara reakciju, pa se oni udaljavaju. Ovo je i period ekstrasenzornih sposobnosti, sjajne poslovne analitičnosti, interval tokom kog se namećete na neosetan način. Odsustvo staha.
Prvi dnevni astrolo[ki dogadjaj je jutarnji (7:55 do 9:55) sekstil Meseca i Sunca 21° Devica/Škorpion koji donosi sklapanje korisnih veza i preduzimanje novih poduhvata, koji će doneti poboljšanje finansijske situacije. Zanimljivo poznanstvo sa sredovečnom osobom. Dobro ste raspoloženi, imate uspeha i popularnosti i solidno zdravlje. Imate izvestan mir u svojoj pojavi, pozitivna, dobri odnosi sa suprotnim polom, roditeljima, decom, javnošću, a možete računati i na pomoć drugih. Susreti će dati dobre rezultate, ali pazite da ne "omanete" baš kada treba da potvrdite sopstvene kvalitete.

Last Updated on Sunday, 12 November 2017 20:21

Hits: 14

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version