Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Prognoze

Astrološki dogadjaji 19.01.2018.

PETAK 19.01. će biti spokojan dan, a obeležiće ga dnevna faza praznog hoda, lunarna promena znaka i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 20° VODOLIJE do 1° RIBA.
Tokom ranog ponoćnog intervala (1:00 do 3:00) Mesec 19° Vodolije kreira prvi od današnja dva nepovoljna aspekta - kvadrat sa Jupiterom 19° Škorpiona, stoga pripazite na moguće greške u razumevanju i rasudjivanju, jer je to loš interval za proširivanje poslova ili upuštanje u bilo kakve finansijske špekulacije. Razmišljate da velikodušno darujete partnera.
Mesečev sekstil sa Uranom 24° Vodolija/Ovan se odvija u intervalu od 10:57 do 12:57 daruje naglašenu želju da započnete nešto novo. Uzbudjeni ste. Predstoje vam iznenadjenja i neobična iskustva. Prihvatate naklonost i podršku. Nemojte se tvrdoglavo držati sopstvenih stavova - preturujete. Umesto toga napravite kompromis - popustite, i vremenom ćete razumeti da je vreme da se nove tendencije uvode u vaš stil poslovanja ako želite da postignete uspeh. Umerite svoju samovolju.
Aktivni deo današnjeg dana će proteći pod rizičnim aspektom koji kreiraju Mars 25° Škorpiona i Mesec 25° Vodolije, koji se odvija tokom poslepodnevnih časova (12:51 do 14:51). Čini se da ste u emotivnoj krizi ste koja može biti izvor zdravstvenih problema - potrebno je da svesno razvijate samokontrolu kako bi vladali svojom naglošću i indiskrecijom. Ne postavljajte previsoke zahteva drugima. Vodite računa o svojim izjavama, i dobro odmerite težinu svojih reči pre nego što izprovocirate nesporazum. Kontrolišite impulsivnost nervozu, silovitost, netoleranciju i žestok sarkazam, svadljivost, razdražljivost. Oprez u saobraćaju.
Aktivacijom ovog aspekta MESEC ulazi u celodnevnu fazu PRAZNOG HODA, koja se okončava u 21:26, kada MESEC počinje DVODNEVNI tranzit kroz zodijački znak RIBA.

Last Updated on Thursday, 18 January 2018 18:40

Hits: 0

Petak *Dan Venere

PETAK (ENGL. FRIDAY)VENERA (BOGINJA LEPOTE)
Na sanskritu je njeno ime Shukra. Venera je planeta radosti, ljubavi, plemenitosti, umetnosti i lepote. Ona voli sklad (unutrašnji i spoljašnji), prijatnosti i druženje.
Petak je dan stvoren za prijatna druženja, ljubavne susrete, romantiku, umetnost, ljepotu i uživanje! Posvetite se dragim osobama. Ako ste malo aktivnije raspoloženi obavite šoping ili se zabavite, a ako ste umetnički inspirisani posvetite se kreativnim aktivnostima, uživajte u muzici ili posetite izložbu.

Last Updated on Thursday, 18 January 2018 18:04

Hits: 1959

Astrološki dogadjaji 18.01.2018.

ČETVRTAK 18.01. će biti spokojan dan, a obeležiće ga početak Venerinog tranzita kroz zodijački znak Vodolije. Mesec se kreće od 8° do 20° VODOLIJE.
VENERA počinje tranzit kroz zodijački znak VODOLIJE u 2:43
Konačno je za nama faza Venerinog tranzita kroz znak Jarca. Venera, koja simbolizuje ljubav tranzitirajući kroz znak idealizma sada donosi novi, nekonvencionalni talas emotivnim i medjuljudskim odnosima. Dok Venera tranzitira kroz zodijački znak Vodolije preispitajte svoja ranija uverenja o odnosima i revidirajte sve što vas čini nezadovoljnim. Pravi je trenutak da istražite ideje o postojanju raznovrsnih nivoa intimnosti, razmotrite intenzitet emocija i razvijate osećanja za sve ljude u vašem životu.

Last Updated on Wednesday, 17 January 2018 20:07

Hits: 15

Četvrtak *Dan Jupitera

ČETVRTAK je dan kojim vlada Jupiter
Jupiter se na sanskritu naziva Guru a znači Učitelj. Jupiter je planeta mudrosti, vere, budućnosti i pravde. On proširuje svest a njegov uticaj rađa potrebu za stvaranjem života koji je pravedniji, harmoničniji, pozitivniji i bogatiji. Iz njegovog uticaja dolaze sve ljudske vrline i plemenitost a u našem karakteru stvara ideju i osećaj dobrote i morala.
Jupiter ima povoljne  uticaje na zdravlje, sreću, putovanja i blagostanje. Donosi zaštitu, duhovnost, učenje, prosperitet i širenje. Ovo je dan optimizma i uspeha a sve dobro što uradite u Četvrtak donijeće vam plodove. Na taj dan dobro je potpisivati ugovore, baviti se organizacijom, finansijskim transakcijama, timskim radom, advokaturom, pravom, politikom ili pak bilo kojom vrstom učenja. Dobar je dan i za bilo koje religiozne teme i izučavanje drevnih znanja. Slobodno radite na dugoročnom planiranju poslovnih aktivnosti.

Last Updated on Wednesday, 17 January 2018 19:33

Hits: 3022

Sreda *Dan Merkura

SREDA je dan Merkura
Na sanskritu Merkur se zove Buddhi, i significira komunikacije i naše mentalne energije, percepciju, inteligenciju, sposobnost izražavanja, načine mišljenja, opažanja i pamćenja. On je kao most između unutarašnjeg i spoljnog sveta.
Sreda je dobar dan za susrete, sastanke, pregovore, dogovore, marketing i drugu sličnu korespodenciju, za sve što ima veze sa govorom, predavanjima ili zabavom jer Merkur voli zabavu i igru. To je i najbolji dan za razvoj poslova i traganje za dodatnim rešenjima i opcijama. Merkur vlada nervnim sistemom i organima za disanje, udovima (rukama i nogama) ramenima, dlanovima i prstima. Merkur voli pokret i igru.
Obucite nešto žute, zelene ili tirkizne boje. Bilje i plodovi kojima Merkur vlada su bosiljak, detelina, komorač, kim i lešnjik. Kako Merkur vlada i biljkama posvetite malo više brige i nežnosti svojim biljkama danas. 

Last Updated on Wednesday, 17 January 2018 07:00

Hits: 1970

Astrološki dogadjaji 16.01.2018.

UTORAK 16.01. će biti spokojan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 14° do 28° JARCA.
Rani večernji časovi obogaćeni su benefičnim sekstilom Jupitera i Plutona - želja vam je da se dokažete kroz realizaciju dugoročnih planova. Svesni ste sopstvenih želja. Motivišete druge da istražuju svoje sopstvene potencijale. Izražene organizacione sposobnosti rezultiraće izuzetnom produktivnošću na poslovnom planu u obrazovanju i politici.
Ubrzo po slabljenju ovog aspekta (11:57 do 13:57) sekstil Meseca i Jupitera će doneti period boljeg raspoloženja i srećnih okolnosti. Bićete spremni da pomognete drugima, a ovaj povoljan vremenski interval iskoristite i za razgovor sa predpostavljenima jer vas prate povoljne prilike.
Tokom večernjih sati (21:27 do 23:27) Mesec kreira sekstil sa Marsom darujući impulsivnost i odlučnost, ali i poslovne uspehe. Sve što ste zamislili obavićete sa lakoćom samostalno. Pripadnice lepšeg pola će biti posebno osnažene Marsovim sekstilom pa će moći da urade i više nego što je to uobičajeno. Ovaj aspekat je veoma povoljan i za konakte sa suprotnim polom jer je povećana želja za uživanjem u životu. Donosi poboljšanje zdravstvenih problema koji potiču od nedostatka energije, ali i opasnost od povreda oštrim predmetima.
Dozu nemira tokom prepodneva (22:44 do 00:44) unosi kvadrat Meseca i Urana. Emotivna napetost, tvrdoglavost i impulsivnost donose opasnost od konflikta jer izgleda kao da nema prostora za kompromis. Iznenadne promene ponašanja. Loš aspekt za putovanje. Rasprave i svadje, odraziće vam se na živce. Prevara i izdaja. Takodje, javljaju se nekarakteristična raspoloženja i nepredvidive akcije. Ovaj aspekt donosi loše procene i nije dobar za sklapanje ugovora.

Last Updated on Tuesday, 16 January 2018 05:58

Hits: 9

Utorak *Dan Marsa

UTORAK (ENGL. TUESDAY) MARS (BOG RATA)
Mars nam daje mudrost i odlučnost u akcijama, sposobnost da pronadjemo pravi smer u životu i da donosimo ispravne odluke. Utorak je dobar za preduzimanje takvih radnji i svakako budite aktivni dana
MARS SE NA SANSKRITU ZOVE MANGAL i predstavlja energiju koja pokreće. Ističe volju za životom, delovanje, snagu volje i znanje o onome što zaista želite, simbolizira akciju, dinamiku i fizičku snagu. U svojim dobrim kvalitetama Mars razvija optimizam, pravednost i donosi uspeh u radu.
Utorak je dobar dan za sve poslove u koje je potrebno uložiti puno energije, za fizički rad, rekreaciju i sport. Utorkom je dobro započeti nove poslove i to donosi uspeh. Obucite nešto u crvenoj, tamnocrvenoj ili boji korala. Mars pokreće i razvija energiju za rast i razvoj. Obogatite i svoje jelo Marsovim biljima i začinima poput senfa, bosiljka, peršuna.

Last Updated on Monday, 15 January 2018 15:02

Hits: 1736

Astrološki dogadjaji 15.01.2018.

PONEDELJAK 15.01. će biti spokojan dan, a obeležiće 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 2° do 14 JARCA.
Tokom ranih jutarnjih časova (2:49 do 4:49) Mesec će kreirati konjunkciju sa Saturnom. Dok je Mesec u Saturnovom zagrljaju očekujemo teškoće izazvane nepromišljenim aktivnostima, a njihov izvor leži u sebičnosti, i nedostatku osećaja za odgovornost. Uživate u samoći i radu.
Prvi rani jutarnji (8:02 do 10:02) dogadjaj je Mesečeva konjunkcija sa Merkurom koja daruje saosećajnost i spremnost da podelite probleme sa drugima, kombinujući intuiciju sa praktičnim razmišljanjem. Razmišljanja o prošlosti, osećanja i lične veze karakterišu ovaj planetarni uticaj. Takođe, ovo je idealno vreme za razgovore o kućnim pitanjima. Inicirajte porodične diskusije i definišite probleme vezane za decu i roditelje.
Tokom večernjih sati Mesec kreira blago benefični sekstil sa Neptunom (21:38 do 23:38). Poželećete da vam se ostvare snovi, a neobične želje mogu voditi u samozavaravanje. Puni ste topline, privlačni. Ovo je interval zanimljivih snova ili doživljaja, ali i opasnosti od gubitka.

Last Updated on Monday, 15 January 2018 07:27

Hits: 12

Ponedeljak *Dan Meseca

PONEDELJAK (ENGL. MONDAY) MESEC (MAJKA BOGOVA KOD STARIH EGIPĆANA)
Prvim radnim danom vlada Mesec stoga većina ljudi uočava promenljivo raspoloženje. Idealan je dan za sve rođene u znaku Raka za planiranje krupnih poslovnih poduhvata, uređenja doma, kupoprodaje nekretnina. Mesec predstavlja žensku energiju, dobrotu i saosećajnost. Mesec je nestalan, promenjiv, ali predstavlja stvaralaštvo i kreativnost. Transformiše emocije i zadovoljstva, predstavlja naše reakcije i naše nesvesno. Čezne za pripadnošću, zaštitom i sigurnošću.
Ponedeljak je dan koji je dobro posvetiti za razmišljanje o osećajima, porodici i umetnosti, nesvesnim obrascima i razvijati intuitivne sposobnosti. Intuicija je podarena svakom živom biću ali se prepoznaje kada su naše srce i um čisti, a energetski kanali (nadiji) otvoreni. Tek onda je možemo slediti i verovati našem srcu.

Last Updated on Sunday, 14 January 2018 13:55

Hits: 1995

Subcategories

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy