Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Betelgez

Sazveždje Orionis, nalazi se na 28° 45’ Blizanaca
Betelgez je nepravilno promenljiva narandžasta zvezda, smeštena na levom Orionovom ramenu. Naziv potiče od Ibutu-I-Džauza, tj. Pazuh Glavnog ili Giganta, ali prema Balindžeru znači „dolazak grane“.
Uticaj: prema Ptolomeju, ima prirodu Marsa i Merkura, a Alvidas navodi dobar aspekt izmedju Merkura, Saturna i Jupitera. Donosi ratničku slavu, unapredjenje i bogatstvo.

U Zenitu horoskopa: izuzetna vojna sreća, upravljanje, pronalazaštvo, pronicljivost i pomoć u usavršavanju u umetnostima i nauci. Ako je u isto vreme sa Suncem, Mesecom ili Jupiterom, neizmerna sreća i velike počasti.

Sa Suncem: zainteresovanost i sposobnost za okultne i mistične delatnosti, akutna oboljenja, groznice, slava i visok položaj okončavaju se propašću na kraju.
Sa Mesecom: delatan um, jaka volja, uzburkanost, ispod uzdržanosti krije se buntovnički duh, vojni uspeh uz ispaštanje zbog svadja sa pretpostavljenima, mogućnost za sticanje velike moći, počasti i blagostanja.
Sa Merkurom: ozbiljnost, studioznost, naklonost nauci i književnosti; nepovoljno za dobit, slava kroz bavljenje pisanjem ili graviranjem u metale, povoljno za zdravlje uz podložnost nezgodama.
Sa Venerom: izvesna povučenost i rezervisanost, izuzetan dar za pravljenje finog nakia, povoljno za dobit, neka žalost povezana sa porodicom ili brakom.
Sa Marsom: oprez, uzdržanost, dobar vodja i organizator, počast i visoko zvanje u ratničkim poslovima.
Sa Jupiterom: ozbiljan i studiozan um, bavljenje opasnim i unosnim poslovima, velike počasti u crkvi ili na području prava.
Sa Saturnom: promućurnost, prepredenost, lukavo nepoštenje, izdaja prijatelja, život pun zbivanja, sa puno uspona i padova, konačno bogatstvo, ali uz malo raskoši, nepovoljno za porodična pitanja.
Sa Uranom: hitar, delatan i zao um, pomućuran zločinac, opšte poznat kao varalica i falsifikator, ali retko kad biva uhvaćen, sasvim prijatno ponašanje, velikodušnost i dobro srce, posedovanje hipnotičkih moći i sposobnosti čitanja misli.
Sa Neptunom: pronicljivost, mehaničke sposobnosti, mogućnost pronalaska neke mehaničke naprave, zanimanje za spiritualizam, neko telesno oboljenje ili patnja, mentalni poremećaji, nije dobro za dobit, najveći uspeh kroz partnerstvo, povoljno za brak i decu, ali nesloga sa braćom i sestrama, podložnost nekoj teškoj ili kobnoj nezgodi u zrelim godinama.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy