Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera okončava retrogradnu fazu

 

15.04. u 12:17 VENERA je okončala fazu retrogradnog kretanja i krenula DIREKTNO.
Dragi moji, ukoliko ste tip VENERE tj. ukoliko se u vašem natalnom horoskopu u zodijačkim znacima Bika i Vage nalazi pozicija Asc-a, Sunca, Asc, uglovi horokopa ili druge lične planete naporan interval introspekcije koji je započeo 04.03.2017. (Venera je tranzitirala zodijačkim pojasom od 27° Riba do 13° Ovna) je okončan juče.
Uočili ste već niz izazovnih okolnosti koje su vas usporavale tokom prethodna 42 dana, vraćale u stanje preispitivanja i ponovne procene lične vrednosti.
Verujem da ste bili jako nezadovoljni razvojem situacija, dinamikom i realizacijom, zaključujući da na odnose i spoljne okolnosti definitivno ne možete uticati. Srećom interval koji ozavršava danas nije trajni pokazatelj kvaliteta ni vrednosti, stoga odvojite vreme da predahnete, odahnete, otpustite sve kočnice i sećanja na neprijatnost, ponovo oživite i uživate u životu koji zaslužujete.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Tokom faze retrogradnog kretanja Venere prilično je težak zadatak očuvati odnose, kvalitet i vrednosti, stoga se danas javlja dugo očekivani talas jasnoće posebno po pitanju tema koje su za vas veoma značajne (natalne kuće i pozicija planeta u zodijačkim znacima Bika i Vage). Iako imate utisak da ste definisali poželjne korake za razrešenja konflikata i uspostavljanje kvaliteta, moguće je da nedostaje fokusa i praktičnosti stoga negujte umerenost u odnosima još dan-dva.

Dani lične nesigurnosti i promenljivosti odnosa su odbrojani.
Venera će ponovo biti u retrogradnom kretanju od 05.10.2018. do 25.11.2018. u zodijačkom pojasu od 25° Vage do 10° Škorpiona.

 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy