Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera u znaku Ovna *tranzit

Vreme je za vruću zimsku romansu. Ako po prirodi nemate visok stepen samopouzdanja i dojadili su vam ovi hladni zimski dani spremite se za promene - tokom ovog MAJA, dok Venera tranzitira kroz zodijački znak Ovna, uz maksimalno ojačano samopouzdanje čekaju vas prave oluje strasti.

Venera u zodijačkom znaku Ovna je veoma strastven tip, a kada govorimo o ljubavi ona je ta koja je brza i direktna, ona bez ikakvog straha pravi taj značajan prvi korak. Obožava uzbudjenje i uživa kada oseća da je željena, uživa dok joj se dive zbog njene nezavisnosti, drskosti, ali ovo joj može prouzrokovati i emotivne probleme jer ne poseduje sposobnost prilagodjavanja niti razumevanja za kompormise. Ili ćete je pratiti u stopu ili možete nastaviti svojim putem.
A činjenica je - Partnerstvo je Dvosmerna Ulica.

 

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

 

Esencijalna priroda Venere je receptivna, u njenoj je srži duboka potreba za razumevanjem i privlačenjem, prihvatanjem. Ona prezire osećaj da je progonjena, da nema izbora, stoga je pozadina emotivnih odnosa do 04.03. maksimalno izmenjena.
Od 04. Marta VENERA kreće retrogradnim hodom, koji će trajati sve do 17.04. kada će sa 26° Riba ponovo krenuti direktno.

SENKA retrogradnosti se ove godine proteže od 26° RIBA do 14° OVNA. STOGA ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih planeta ili tačaka u odeljcima od 26° Promenljivih ili Vodenih znakova do 14° Kardinalnih ili Vatrenih znakova, a posebno ukoliko je VENERA vladar vašeg SUNČEVOG ILI ASC-nog znaka ovaj tranzit Venere će se odraziti na vas lično.

U svakom slučaju prognoza će se odraziti na životne oblasti koje su pod vladavinom VENERE u vašem natalnom horoskopu (pogledajte koje planete i koje natalne kuće su vrhovima u zodijačkim znacima Bik i Vaga).

PROFESIONALNA ASTROLOŠKA ANALIZA 063/222 539

 

UPRKOS Rx hodu Venere interval od 12.03. do 19.04. je nešto povoljniji zahvaljujući Marsu koji tokom ovog intervala tranzitira zodijačkim znakom Bika, i dispozicijom je u recepciji sa Rx Venerom. Tokom ovog intervala samo veze koje su u ranijem periodu stagnirale bez oštećenja u mučnom dugom stanju stagnacije ponovo će se revitalizovati, i dobiti priliku da na stabilan način započnu novu kvalitetniju i dugoročnu fazu.

 Ipak, dok Venera tranzitira zodijačkim znakom Ovna gde je u izgonu, čini se kao da je na svakom koraku prilika za novu romansu. Hrabriji smo nego ikada u težnji da ostvarimo željeno. Možda postoji majušno oklevanje u pripremi za pregovore jer je prisutna težnja za brzim zadovoljenjem. Uostalom, možda ćete biti više zabrinuti za to šta vaši voljeni čine za vas i malo zapostaviti želju da vi njima udovoljavate. Ovaj napad sebičluka može vas voditi a nevoljama, ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi. Uprkos svim manama Venere koja tranzitira kroz zodijački znak Ovna ukoliko je iskoristite kako biste osvežili svoj seksualni život ovaj April ispunjen strastima može ostati u vašem sećanju zauvek.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy