Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Direktna Venera *Septembar 2015.

I tako se danas VENERA kreće direktnim hodom...

Poslednjih dva meseca namučila sam se svesno ali nedovoljno vešto izbegavajući patetične, poetične iskrivljene izlive na temu Rx Venere. Tačno - svaki autor ima potrebu da se izrazi na "odredjeni način". Tako je sva ta patetika i drama prisutna zbog Lava kojim je tranzitirala Venera - težnja da se bude u centru pažnje i nedovoljno pažljivo se biraju načini za to, što na kraju donese autoru takvih materijala više štete nego koristi... ko razume prepoznao se... Čestitam.
I možda sav taj romantizam nekog čitaoca i zanese nakratko, ali to nije ono što astrologija treba da pruži - ona treba da bude informativna, da ukaže na dogadjaje, da smernice za korigovanje... Romanopisci će uvek biti najbolji u pisanju romana. 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJENe mogu da ne krenem od sebe jer sam u znatnoj meri Venerin tip (Sunce u Vagi, Mars u Biku, Venera i Merkur su u Škorpionu su dispozicijom Plutona u Vagi, a Marsa u Biku). Nikakve patnje, kenjkavljenja, fame i drame - nikakve muke i suze, čekanja i otezanja u prethodnim mesecima dok je Venera bila u Rx hodu.. Ah, da i nisam jedina. 
Mnogo veza koje nisu vredne održavanja ponovo su bile pod budnim okom - i treba. Ako cenite da vam nešto već dugo ne donosi zadovoljstvo pre ili kasnije pokušaj revalorizacije neizbežan je pred konačnu odluku. A odluka je takodje neizbežna i donosićete je u Septembru i Oktobru. Iako ste je doneli još u Junu, sada ćete je zahvaljujući nekim letnjim sumiranjima potvrditi. Da je odredjeni procenat veza zaista zapao u loše stanje - činjenica je. Da su neki "treći" komplikovali odnose inače stabilnih parova - tačno je. Postoji kategorija ljudi koja jednostavno nije sposobna da napusti vezu kojom je nezadovoljna SVE dok se ne pojavi druga, obećavajuća veza. Vreme je da donesete odluku - želite li da započnete novu vezu ili da se posvetite poboljšanju postojeće.

Bikovi i Rakovi će najzad stupiti u realizaciju dugo očekivani projekata, a raduju ih i prilivi novca. 
Ovnovi će najzad odahnuti jer konačno izostaje pritisak partnera. 
Lavovi su sada spremni da se posvete ozbiljnim poslovnim zadacima - proteče im leto u koketiranju i uživanju.
Škorpioni su spremni za novi krug i nova partnerstva. 

IPAK ova Rx Venera 2015. nije bila toliko loša koliko su je poetični astrolozi pokušavali dočarati. Biće težih, biće izazovnijih. Ali ne strepite - SUDBINA vam nikada ne donosi izazov veći od onog koji MOŽETE izneti.

Koliko ste vi mudro iskoristili periode prevazilaženja karmičkih obrazaca? Koliko ste osvestili tokom intervala Rx Venere?

 

SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas... 063/222-539

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy