Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera konjunkcija Jupiter *tranzit

VENERA KONJUNKCIJA JUPITER *tranzit 05° ŠKORPIONA
Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite 
VAŠU NATALNU KARTU). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 00° do 10° Raka, Škorpiona, Riba, a posebno ukoliko su Bik, Vaga, ŠKORPION, Strelac ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentaln znak energija ovog tranzita se odnosi na vas lično.

Konjunkcija Venere i Jupitera veoma je moćan aspekt koji može pomoći da poboljšate društveni život, i privučete sreću u ljubavi. Osim toga, ovaj tranzit može probuditi vašu energičnost i talente, može poboljšati i vašu sposobnost da zaradite novac.  

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 063/222-539

 

Iskrenost, čari, topla osećanja, popularnost i skladni odnosi, društvenost, događaji puni zadovoljstva, posete, manji pokloni, udobnost, sreća u ljubavi, proslave. Iako je ovo neizostavno blagotvoran aspekt on ne osigurava dodatnu dobit, već donosi prijateljstva, razonodu, društveno angažovanje, zabave itd. Ovakvo ispoljavanje  prosečnim ljudima ipak predstavlja idealnu sliku sreće. Ovaj period će vam dugo ostati u sećanju po trajnim zadovoljstvima i prijatnim iskustvima. Čak i da ste često preuzimali na sebe više nego što možete da uradite, nemojte dozvoliti da vas to spreči da iskusite životna  zadovoljstva. U ovom periodu se divno osećate, a ljudi u vašem okruženju to uočavaju. Odnosi će dovesti do divnih sisreta sa toplinom i uzajamnom senzitivnošću. Čak i u vašem profesionalnom životu ovaj aspekt može da dovede do uspeha. 

Nažalost, ovaj tranzit neće dugo trajati, tako da ne bi trebali da gajite velike nade. Samo lepo provedite današnji dan, ugađajte voljenima i dozvolite da vama ugađaju. Ako se čuvate i sigurni ste da vas sledeći račun na kreditnoj kartici neće zaprepastiti, tada to možete smatrati  uspehom.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

  

Fantastično vreme za ljubav koja ima dugoročne potencijale. Ukoliko budete srećnik koji prepoznaje svoju srodnu dušu privući će vas sasvim novo poznantsvo! Možda će to biti osoba koju tek upoznajete ili neko koga poznajete dugi niz godina ali iz nekog razloga ranije niste prepoznavali emotivni klik. 
 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy