Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera inkonjunkcija Saturn *tranzit

Prilika je da napomenemo da inkonjunkcija Venere i Saturna koja je od četvrtka obojila raspoloženje većine vas koji imaju naglašene znakove Bikova i Vaga nije toliko dramatična, koliko ste o njoj mogli čitati ovih dana od teoretičara i romantičnih pisaca.

Nakon prethodne inkonjunkcije Venere i Saturna (od 20. do 24.Marta) zapravo ubrzo nas čeka trigon Venera/Saturn, te je ona daleko povoljnija od Martovske inkonjunkcije. Inkonjunkcija u Martu koja je rasla u opoziciju, a nakon čega je Venera prošla i tranzitni kvadrat sa Jupiterom, okončana je gubitkom i prekidom zbog nedostatka želje da se prilagodite ili nesposobnosti prihvatanja.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Da li ste u medjuvremenu shvatili poruke i prepoznali čemu je potrebno prilagoditi se, jer pojedini modeli ponašanja su vodili u razočarenja, a nefunkcionalni odnosi su okončavani ubrzano do finalne opozicije (10. do 13. Aprila) i to definitivno i jasno. Trenutak je da osvestite i u kojoj meri su situacije koje ste proživeli tokom prethodnih meseci zaslužne za gubitke koji su usledili. Malo je vremena ostalo za to, stoga ne odlažite važan zadatak ni dan više.

Ovog puta pred nama je trigon Venera/Saturn i to uskoro, već od 6. do 9. Juna. Spremniji ste da prihvatite svoje nedostatke, spremniji da zrelo i odgovorno prihvatite odnos koji je aktuelan i svesniji ste nego početkom 2015. svih potencijalnih slabosti odnosa. Veneri ovog puta u Junu sledi i Trigon sa Uranom pa je ambijent nešto uzbudljiviji i sigurno donosi potpuno drugačiji razvoj okolnosti.

Za mnoge medju vama čije su veze opstale nakon Aprilske opozicije, možemo sa sigurnošću reći da su tokom prethodnog intervala prošli kroz izazovnu fazu, i sada su ponovo spremni da zajedno grade bliskost i uživaju u ljubavi.

 

 

 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy