Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Bik i Vaga *Venera konjunkcija Betelgez

Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite VAŠU NATALNU KARTU). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika ili Vage, a posebno ukoliko je to Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita se odnosi na vas lično.

Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana Venera tranzira poslednjim stepenima znaka Blizanci (danas je u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Betelgez koja nosi opasnost u saobraćaju ) stoga je prisutan osećaj melanholije i neraspoloženja. POtreba da se okončaju emotivni odnosi koji opterećuju. Sklapanje važnih poznanstava, povoljan razvoj emotivnih veza
Venera na fiksnoj zvezdi BETELGEZ daje izvesnu povučenost i rezervisanost, izuzetan aspekt za pravljenje finog nakita, povoljno za dobit, moguća žalost povezana sa porodicom ili brakom. Setna raspoloženja.

07. Maja u 22:51 Venera će početi tranzit kroz zodijački znak Raka gde je očekuje trigon sa Neptunom (17.05.), opozicija sa Plutonom (20. i 21. Maja) i kvadrat sa Uranom (24. do 26. Maja).

Obzirom da znakom Raka vlada Mesec pratite njegovo dnevno kretanje za dispoziciju Venere.

 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Trigon Venere i Neptuna sredinom meseca Maja Bikovima donosi veoma povoljan interval za ljubav i poslovna partnerstva koja će otvoriti mnoge šanse za bolju zaradu, dok je za Vage ovo period tokom kog će uživati u novom razvoju poslovnih situacija, sjajnim odnosima sa kolegama i novim poslovnim izazovima. 

Opozicija Venere sa Plutonom pripadnike znaka i podznaka Bik će aktuelizovati teme nerešenih finansijskih pregovora, dugovanja i mnogi od njih će se naći na prekretnici, primorani da naprave zaokret i pronadju mnogo sigurnije rešenje za finansijske probleme. Za Vage ova opozicija će se naviše odraziti na koliziju izmedju poslovnih i porodičnih obaveza, sukob roditelja ili želje da se posvete porodici ali nezadovoljstva zbog nemogućnosti takve organizacije usled visokih očekivanja od strane nadredjenih. 

Kvadrat Venere sa Uranom Bikove će podsetiti na neprijatne sukobe sa šefovima u ne tako davnoj prošlosti, i ponovo ih dovesti u situaciju u kojoj se osećaju progonjeni. Osećaće se kao da ih neko od nadrejdnih konstantno progoni sa novim zadacima i nerealnim očekivanjima koji unose nemir, u inače pretežno spokojnu svakodnevnicu kakvu pripadnici ovog znaka ciljano kreiraju.
Vage će kvadrat sa Uranom i ovog puta izbaciti iz ravnoteže. Za partnerovu nestalnost i nedoslednost uredno su u prošlosti pronalazile razumevanje, ali će u ovoj situaciji zaista eksplozivno reagovati i poželeti da se oslobode. Esktremna raspoloženja nisu tipična za pripadnike ovog znaka i podznaka tako da će i sam partner biti iznenadjen i nespreman da ponudi bilo kakvu dugoročnu soluciju.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy