Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera sekstil Jupiter *tranzit

VENERA 24° LAVA SEKSTIL JUPITER 24° VAGE*tranzit
Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima 9° - 17° Bika, Blizanaca, LAVA, VAGE, Strelca, Jarca ili Vodolije, a posebno ukoliko su Bik, Vaga, Strelac ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Aktuelni tranzit POSEDUJE primarnu benefičnost, ali se formira aplicirajući ka KONJUNKCIJI najavljujući okončanje planiranih aktivnosti, započetih u Oktobru 2016.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i KRISTALOTERAPIJA 
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

Život se pod ovakvim aspektom odvija nesmetano, a dan je povoljan za prijateljstva, uživanja i razonodu. Emotivni i poslovni odnosi koji se razvijaju pod ovim tranzitnim aspektom su dugotrajne i donose benefite svim učesnicima. Čak i da preuzmete danas na sebe više nego što obično realizujete ne dozvolite da vas to spreči da iskusite životna zadovoljstva. U ovom periodu se osećate sjajno, a ljudi u vašem okruženju će to sigurno primetiti i poželeti da češće borave u vašoj blizini. Susreti su ispunjeni toplinom i uzajamnom pažnjom, malim nežnostima. I na profesionalnom planu sekstil Venere i Jupitera vodi ka uspehu, jer danas možete sresti osobu koja će biti veoma važna za vaš razvoj.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

Tranzitni sekstil Venere sa Jupiterom poboljšava izgleda da se ublaže posledice ranijih nesporazuma i konflikata. Danas ćete se truditi da pomognete drugima jer ste puni naklonosti i želite da vidite druge zadovoljnim. Finansijske transakcije se odvijaju po planu, a ovo je povoljan aspekt koji donosi pozitivan stav u odnosima, romantične prilike i uspešne rezultate finansijskih ulaganja. Poslovni pregovori i profesionalni odnosi su u fazi poboljšanja. Susreti i povezivanja se odvijaju u pozitivnoj i harmoničnoj atmosferi, koja garantuje dobro razumevanje svih učesnika. Ovo je i povoljan dan za potpisivanje ugovora koji će se pokazati uspešnim za sve učesnike. Otvoreniji ste i zadovoljniji jer ste izgradili odnos pun poverenja u emotivnim i poslovnim odnosima. Uživajte u životu i zadovoljstvima, zaslužili ste.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy