Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera u Biku *tranzit

VENERA, planeta ljubavi, umetnosti i novca, 6. JUNA 2017. počinje svoj tranzit kroz zodijački znak Bika, znak ljubavi i uživanja kroz koji  će tranzitirati do 5. JULA kada počinje tranzit kroz znak Blizanaca. Venera je simbol naših osećanja i mogućnosti da se zaljubimo, ljubavi koju osećamo prema suprotnom polu, umetnosti i svim životnim zadovoljstvima. Predstavlja sve ono što volimo ili u čemu uživamo, utiče na našu moć zavođenja, društvenost, apetit. Vlada grlom i krajnicima, čulom ukusa, štitnom žlezdom… U Biku, Vagi i Ribama naglašava sentimentalnost, a njen uticaj slab je u Devici, Škorpiji i Ovnu.

Venera simbolizuje naš sistem vrednosti, pa znak i astrološka kuća u kojima se nalazi pokazuje osobu u koju možemo da se zaljubimo ali i da je zavolimo. U horoskopu muškarca, Venera simbolizuje tip žene koja ga privlači, ali i tip osoba koje izazivaju njegovo divljenje dok u ženskom horoskopu pokazuje šta ona želi u ljubavi. Na primer, ženi sa Venerom u vazdušnim znacima dopadaju se partneri rođeni u Blizancima, Vagi i Vodoliji. Muškarca sa Venerom u vatrenim znacima privlači žena sa Venerom u Ovnu, Lavu, Strelcu dok muškarac sa Venerom u Raku, Škorpiji ili Ribama traži tolerantnu partnerku. Ženu sa Venerom u vodenim znacima privlače romantični i emotivni muškarci itd.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

Tranzit Venere kroz znak Bika najviše će posvedočiti pripadnici zemljanih i vodenih znakova koje uglavnom očekuje nešto dinamičniji emotivni život, promene u finansijskim pitanjima pojačan apetit. Ovnovima se smeše ljubavna uzbuđenja, Bikovima zanimljiv susret na nekom putovanju, a Blizancima mogućnost ulaska u tajnu vezu. Rakovima se neočekivano može javiti bivša ljubav, dok Lavovi preko posla mogu da upoznaju zanimljivu osobu. Device očekuju iznenađenja u ljubavi, a Vage poboljšanje finansijske situacije i romantičan susret sa nekim umetnikom. Škorpijama se može dogoditi da požele da obnove staru vezu ali i suoče se sa finansijskim gubicima, dok će Strelci dobiti šansu da zarade više novca. Jarčeve može privući neko ko se bavi sportom ili umetnošću, a Vodolijama može doneti zaradu preko poslova sa nekretninama. Ribe mogu ući u tajnu romansu sa osobom sa kojom su nekad bili bliski.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy