Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera konjunkcija Mars *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima 20° – 29° Bika, Raka, Device, Škorpiona, Jarca ili Riba, a posebno ukoliko su Ovan, Bik, Devica, Vaga ili Škorpion vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. 
Danas će svako na svoj način uživati u uzbudljivoj konjunkciji Venere i Marsa, aspektu koji donosi predivne šanse za NOVI POČETAK. Ovo je dugo iščekivano olakšanje za pripadnike zodijačkih znaklova Bik i Vaga i koji su tokom proteklih meseci prošli kroz ekstremno izazovne situacije.

Neskladan seksualni život, sklonost ka neskromnosti, preterana uzbuđenja, netaktičnost,  zavodljivost, nezadovoljstvo, osećati se loše, rasprave sa osobama suprotnog pola, izraženi  erotizam. 

U ovom periodu ovaj tranzit podstiće zaljubljivanje i seksualne kontakte. Efekti tranzita u najvećoj meri zavise od pozicija Marsa i Venere u vašem ličnom natalnom horoskopu. Ako se dobro kontrolišete i upravljate prema moralnim načelima, ovaj uticaj doprinosi vašoj privlačnosti i vedrini, poletu i razdraganosti, dok slaba moralna priroda može da dovede do veoma ozbiljnih posledica.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 


Ovaj tranzit ima poseban fizički značaj. Naglašen je veliki interes za erotske aktivnosti. Konjunkcija Venere i Marsa najavljuje dan koji obiluje emotivnim zanosom, a ljubav i fizička bliskost će biti izuzetno važni za vreme ovog perioda. Strast će biti prenaglašena, ali će vas disharmonična pozicija Venere voditi u pravcu aktivno provedenog dana. Prisutna je visoka energetska rezerva u ovom periodu i uživate veliku popularnost. Ako žudite da se afirmišete na poslu, mešavina šarma i energije pomoći će vam da uspete. Možda suviše naporno radite da bi stekli odobravanje onih oko vas, koristite senzitivnost da bi ovo držali pod kontrolom.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version