Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera konjunkcija Mars *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima 20° – 29° Bika, Raka, Device, Škorpiona, Jarca ili Riba, a posebno ukoliko su Ovan, Bik, Devica, Vaga ili Škorpion vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. 
Danas će svako na svoj način uživati u uzbudljivoj konjunkciji Venere i Marsa, aspektu koji donosi predivne šanse za NOVI POČETAK. Ovo je dugo iščekivano olakšanje za pripadnike zodijačkih znaklova Bik i Vaga i koji su tokom proteklih meseci prošli kroz ekstremno izazovne situacije.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 063/222-539

 

Neskladan seksualni život, sklonost ka neskromnosti, preterana uzbuđenja, netaktičnost,  zavodljivost, nezadovoljstvo, osećati se loše, rasprave sa osobama suprotnog pola, izraženi  erotizam. 

U ovom periodu ovaj tranzit podstiće zaljubljivanje i seksualne kontakte. Efekti tranzita u najvećoj meri zavise od pozicija Marsa i Venere u vašem ličnom natalnom horoskopu. Ako se dobro kontrolišete i upravljate prema moralnim načelima, ovaj uticaj doprinosi vašoj privlačnosti i vedrini, poletu i razdraganosti, dok slaba moralna priroda može da dovede do veoma ozbiljnih posledica.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 


Ovaj tranzit ima poseban fizički značaj. Naglašen je veliki interes za erotske aktivnosti. Konjunkcija Venere i Marsa najavljuje dan koji obiluje emotivnim zanosom, a ljubav i fizička bliskost će biti izuzetno važni za vreme ovog perioda. Strast će biti prenaglašena, ali će vas disharmonična pozicija Venere voditi u pravcu aktivno provedenog dana. Prisutna je visoka energetska rezerva u ovom periodu i uživate veliku popularnost. Ako žudite da se afirmišete na poslu, mešavina šarma i energije pomoći će vam da uspete. Možda suviše naporno radite da bi stekli odobravanje onih oko vas, koristite senzitivnost da bi ovo držali pod kontrolom.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy