Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera sekstil Mars *tranzit

Iskrenost, čari, topla osećanja, popularnost, skladni odnosi i aktivan društveni život, dani puni zadovoljstva, posete, manji pokloni, udobnost. Sreća u ljubavi, proslave.
Život se pod ovakvim aspektom odvija nesmetano, dan je povoljan za prijateljstva, uživanja i razonodu. Dobro vreme i za putovanje.  Veze obrazovane pod ovim uticajem su dugotrajne i donose korist.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ PORUČITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 


Ovaj period bi trebalo dugo da pamtite, jer Venera ulazi u harmonični sekstilni aspekt sa Marsom, planetom odgovornom za aktivnost i prijatna iskustva. Čak i da ste često  preuzimali na sebe više nego što možete fizički da uradite, ne dozvolite da vas to spreči da  iskusite životna zadovoljstva. U ovom periodu se divno osećate, a ljudi u vašem okruženju  će to sigurno primetiti. Izuzetno prijatni susreti obojeni toplinom i uzajamnom senzitivnošću. Profesionalni uspesi. U ovom periodu ćete sresti ljude koji će vam kasnije biti  izuzetno značajni za poslovni napredak. Prijatni romantični kontakti zato budite spremni da uživate. SREĆAN period u kome ćete ugoditi drugima i dozvoliti sebi da vam ugađaju.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy