Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera opozicija Mars *tranzit

Ukoliko ste rodjeni od 22. do 28. Maja, Avgusta, Novembra, Februara, u zodijačkom znaku ili sa podznakom u znacima Bika ili Vage, ili su u vašem natalnom horoskpu aktivne ose PROMENLJIVIH ZNAKOVA od 00° do 05° Blizanaca, Device, Strelca i Riba OVAJ dnevni aspekt će danas doneti dosta komlikacija.

Kratki naleti žestine, intenzivne emocije pod kojima je teško ostati neutralan. Instinktivno se naglo i žustro sukobljavate sa osobama čije su potrebe u suprotnosti sa vašim. Balansirajte kompromisna rešenja sa nagonima kako biste izbegli opasnost da se produbi jaz izmedju vas i sagovornika. Današnji dan može probuditi mržnju prema odredjenim postupcima bliskih ljudi, te biste u narednim danima morali balansirati izmedju razdražljivosti, igre moći i pitanja dominacije i trpljenja u odnosu, što može biti i kreativan proces za odnos.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Budite posebno oprezni pri donošenju finansijskih odluka, ponude koje danas dobijete su samo na prvi pogled izuzetne pogodne, a poslovni odnosi sklopljeni u ovom trenutku imaju tendenciju da traju kratko i ubrzo donesu gubitak. Mnogo je tenzija u odnosima, a vi ćete se osećati kao da ste razapeti između potrebe za kompromisom i želje da ispunite svoje planove. Možete uočiti pokušaje da budete zloupotrebljeni. Odnosi sa suprotnim polom obiluju provokacijama i očekujte neprimerene reakcije sa druge strane. Konflikti će komplikovati sve današnje aktivnosti, stoga se koncentrišite na posao.

Aktuelni su sukobi i suparništva, izlivi ljubomore koji imaju za posledicu raskid i rastanak. Budite diskretni i obazrivi prilikom davanja obećanja i ličnog obavezivanja, posebno prema ljudima u koje nemate poverenja. Ovaj tranzit ima i poseban fizički značaj jer je opterećen tenzijama koje će prouzrokovati probleme sa partnerom, i koji se prenose na fizički nivo.

Ključ za ovaj malefični tranzit je pronalaženje ravnoteže između samosvesne energičnosti Venere u Blizancima i impulsivnih nagona za zaštitom sopstvene energije i potreba Marsa u Strelcu, koji se najviše ispoljavaju u životnim oblastima kojima ove planete vladaju u vašem natalnom horoskopu.

Sklonost ka neskromnosti, preterana uzbuđenja, netaktičnost,  zavodljivost, nezadovoljstvo, osećati se loše, rasprave sa osobama suprotnog pola, izraženi  erotizam. 

©Spicum Astro Community

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy