Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera trigon Saturn *tranzit

Venera 21° Lava trigon Saturn 21°  Stelca *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u njemu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Blizanaca, Raka, Device, Škorpiona, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Bik, Vaga, Strelac, Jarac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. 
Ovaj tranzit će biti izuzetno povoljan za VAS ukoliko u Vašem ličnom horoskopu ima ličnih planeta u zodijačkom odeljku 16° do 26° Ovna, Lava, Strelca. 

Tokom ovog izuzetno benefičnog tranzita možete razviti solidne ideje o boljoj poslovnoj organizaciji i finansijskim pitanjima. Postupaćete disciplinovano i u pitanjima odnosa i kreativnim delatnostima. Odličan dan za početak emotivne veze sa osobom koja je starija od vas ili ima bogato životno iskustvo, a pravne teme se rešavaju sa lakoćom.

Smisao za realnost, trezvenost, osećanje odgovornosti, štedljivost, rezervisanost, odanost,  samokontrola, poboljšanje odnosa sa starijim osobama. Bićete  postojani i dobro ćete prolaziti po pitanju sentimentalnog života.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

 

Gajite naklonost prečišćenu od strasti, a vaši društveni i finansijski interesi će uznapredovati. Sklapate trajna prijateljstva i veze. Ovo je povoljan period za preduzimanje obezbeđivanja zaliha za  budućnost. Kako Venera ulazi u trigon sa Saturnom koji simbolizuje odgovornost, razum i definisanje ograničenja, uočićete da pronalazite zadovoljstvo u obavezama, bez uobičajenog  osećaja prisile. Negujete emotivne odnose i želite da uradite sve što je moguće da ne  bi došlo do konflikata. Ako vam se desi da vas obuzmu tužne misli lako ćete to prevazilaziti i oraspoložiti se. Možda ćete inicirati porodični skup ili dan provesti sa jednim od roditelja, verovatno raspoloženi da slušate nekoga ko ima mnogo više  životnog iskustva od vas.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy