Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera u Ribama *tranzit

Ljubav stvarate iz haosa, iako ste ponekad bili poznati po svodjenju strukture do unuštenja kako biste ponovo proživeli obnavljanje i stvaranje boljeg. Vaša živa imaginacija će omogućiti da vidite stotine rešenja za svaki potencijalni problem, a samo spontani osećaj za eliminaciju će omogućiti da prepoznate idelano rešenje, ali tek nakon što razmotrite veliki broj opcija smenjujući ih poput niza slika u kaleidoskopu konfuzije. 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Kada se točak zaustavi i kada se podigne magla, kada momenat nesigurnosti prodje sve je jasno. Iako možda drugi ne spoznaju dubinu sumnje sa kojom ste se suočavali, oni koji su vam bliski znaju da je vaš um poput podmornice. Neizbežno ćete morati uložiti izvesnu količinu svakog dana meditirajući nad ličnim pitanjima pre nego što ih prepoznate u tonovima jasnoće i izvesnosti koja je potrebna za donošenje odluke. Samo oni najbliskiji moći će da vas prate kroz duboke vode sumnje i straha, ali neće moći da prihvate zadovoljavajuće objašnjenje o mestima koje ste posetili. Oni koji vas dobro poznaju i razumeju biće dovoljno razumni da uoče kada vam je potrebno malo više tišine i izolacije, i dovoljno snažni da znaju da vam je upravo tada podrška najpotrebnija.

Tranzit Venere će imati dalekosežnije posledice na vaš emotivni i kreativni život. Uskoro ćete svakodnevno raditi sa magičnim stvarima o kojima ste nekada samo maštali. Problemi neće nestali, i može izgledaiti kao da su još ozbiljniji u početku, ali potencijalna rešenja će se pojaviti brže nego što očekujete, a neka od njih će biti jednostavna za realizaciju i predstavljati osnovu za novu sreću koja će trajati do kraja vašeg života.

Tokom ovogodišnjeg tranzita kroz zodijački znak Riba Venera će kreirati niz aspekata. Obzirom da je jedan od dispozitora Venere Jupiter vodi zodijački znak Vage, gde je Venera u SEDIŠTU, te će interval do 04. Februara biće obojen uživanju u ljubavi, ostvaruju se svi ljubavni snovi i želje ali oprez jer sa nedovoljno trezvenosti pokušavate da sagledate sve potencijale odnosa u kom se nalazite.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy