Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera trigon Mars *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima 18° - 28° Bika, Raka, Škorpiona, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Škorpion vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Ukoliko ste rodjeni od 2. do 10. Marta, Jula ili Novembra, ili sa podznakom u znacima Bika, Vage, ili Škorpiona tj. ako su u vašem natalnom horoskopu aktivne ose VODENIH ZNAKOVA od 18° do 28° Raka, Škorpiona ili Riba današnji dan donosi emotivni zanos i LJUBAV.

Ovaj tranzit ukazuje na uspeh koji ostvarujete sa izuzetnom lakoćom zahvaljujući dobrim medjuljudskim odnosima. Strasteveni ste, topli, izražajni i živahni. Odličan period za finansijske poduhvate, vaš društveni život je u fazi ekspanzije, uživate u romansi i kreativnim izazovima. Sada ste spremni za preuzimanje inicijative, žudite za dostizanjem planiranih rezultata i spremni da se posvetite radu. Ovaj tranzit donosi emotivno zadovoljstvo, negujete odnose stvarajući dobru povezanost koja će se pokazati kao izuzetno benefična i plodna. SREĆA. Vaši kreativni izrazi su izuzetno stimulativni za okruženje.
Izražena je potreba za ljubavlju, senzualnost, želja. Dan dubokog unutrašnjeg mira i harmonije, prijatelji i partneri su iskreni, a porodica i rođaci otvoreno izražavaju naklonost. Sve društvene aktivnosti obavljate sa predivnom lakoćom i realizujete ih uspešno. Povoljna ponuda za partnerstvo, radujete se emotivnom i seksualnom skladu. IZOBILJE. Ponuda za sklapanje intimnog prijateljstva uz puno poštovanje uzajamne naklonosti i diskrecije.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Današnji tranzitni trigon Venere i Marsa ima fizički značaj i stimulativan je za seksualne želje, čak i ako niste obično otvoreni za ovakav pristup odnos sada ste inspirisani i otvoreni za ponude. Umesto da uživate u seksualnosti, u odnose koji su sada u povoju uložićete emocije i pokušati da blagim pristup stvorite idiličnu atmosferu punu ljubavi i topline. Bez ljubavi neće proći ovaj tranzit - iako je strast naglašena Venerin harmonizujući uticaj vodiće vas zajedno kroz ovaj idiličan period. Uživate u popularnosti koja će rezultirati brigom drugih o vašim potrebama  i željama. Odličan aspekt za poslovnu afirmaciju - uravnotežen pristup, šarm i energičnost otvoriće vam sva vrata.

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy