Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Merkur konjunkcija Rx Venera *tranzit

Emocionalno obojen intelekt, bezbrižan odnos prema životu, lakoumnost, razmišljanje o  ljubavi, ljubav prema umetnosti i lepoti. Odnosi sa suprotnim polom, ljubav, posete,  društvenost, oporavak.

Obnavljanje kontakata sa osobom sa kojom ste nekada bili u emotivnoj vezi, ili dobijate vesti od treće osobe.
Odličan dan za polaganje ispita, posvećenost kreativnim aktivnostima. Um je vedar, željni ste druženja, aspekt donosi dobit od društvenih delatnosti, rođaka ili prijatelja.
Dozvolite da vas inspiriše prijatna strana života. U prilici ste da brzo prepoznate racionalne uzroke, ali ne  dozvolite da razum postane predominantan. Takođe, dobri ste u razumevanju okolnosti  koje su kreirale ambijent za promenu na nivou emotivnu veze. 

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ PORUČITE ODMAH
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

 Možda ćete se u ovom periodu konačno odvažiti da nekom  izrazite vaša osećanja. Nesporazumi u braku mogu da se razjasne. Stoga bi bilo dobro da  skupa uradite nešto prijatno uveče; to bi mogao da bude neki pozorišni komad ili koncert. 

Danas zračite posebnom vrstom šarma koji  se izražava na intelektualnom nivou. Ne preuzimajte na sebe više nego što možete da  uradite. Budite zadovoljni postignutim uspesima i ne pokušavajte da skinete sa neba sve  zvezde.

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

Blizanci i Device zrače specifičnom dozom šarma, a Bikovi i Vage (vladar Rx Venera) se izražavaju i komuniciraju intenzivno.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy