Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera konjunkcija Neptun *tranzit

Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite VAŠU NATALNU KARTU). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 5° do 15° RIBA, Raka ili Škorpiona, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentaln znak energija ovog tranzita se odnosi na vas lično. Konjunkcija Venere i Neptuna je naglašen emotivan i kreativni aspekt koji može pomoći da dublje sagledate postojeće odnose i emotivne potrebe. 

Talas romantičnog raspoloženja preplaviće vas danas. Idealistični ste i potreban je dodatni napor i racionalniji pristup kako biste ostali sa obe noge na zemlji. Nesebični ste, ali ipak nemojte dozvoliti da drugi zloupotrebe vašu dobru volju - ponekad je potrebno da zadržite pribranost i ne dozvolite da drugi manipulišu vašim osećanjima. Neka sanjarenja ne zamagle vašu percepciju potpuno, očuvajte u izvesnoj meri racionalan pristup situacijama. Zdrav razum je neophodan za donošenje kvalitetnih odluka. Ne poveravajte se bilo kome, ne verujte u sve što vidite - dodatna doza opreza posebno za osobe sa ličnim tačkama ili planetama u znacima Bika ili Vage. Uz muziku i vino opustite se i uživajte u večernjim satima.

 


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

 

POŽELITE NEŠTO!!! Vizija na kreativnom nivou je zapravo prapočetak svega, a današnja konjunkcija Venere sa Neptunom daće priliku da stvorite ličnu viziju života za naredni period. Naglašena je senzibilnost svest o lepoti i težnja da se razvija duhovnost. Sa lakoćom se prepuštate novim tokovima, zavodljivi ste i izuzetno je naglašena moć imaginacije. Tragate za lepotom i romantičnim izlivima, a nežnost će obogatiti kontakte sa drugima. Ovo može biti magičan trenutak za početak nove romantične priče, ali može doneti i zbunjujuće susrete i iluzije. Otvorenost uma i saosećanje su neophodni danas.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy