Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera kvadrat Uran *tranzit

TRANZITNI ASPEKT ZA 13.01.2018.
Venera 24° JARCA kvadrat Uran 24° Ovna
Kvadrat Venere u Jarcu sa Uranom u znaku Ovna može biti izuzetno problematičan jer iznosi već neko vreme prisutnu ambivalentnost (def. istovremeno postojanje pozitivnih i negativnih emocija, težnji i stavova) u odnosima. Ne postoji perfektan odnos i ovaj današnji kvadrat će aktivirati upravo aktuelne teme u postojećem odnosu kojima niste zadovoljni. Ukoliko se oslonite na jednu stranu aspekta (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u zemljanim ili vodenim znacima verovatno ćete se osloniti na Veneru)...

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u njemu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Vodolija vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. 

Ovaj tranzit će maksimalno ugroziti pripadnike kardinalne grupe znakova, tj sve koji u ličnom horoskopu imaju lične planete ili značajne astrološke tačke izmedju 20° i 29° Ovna, Raka, Vage i Jarca. 
Tranzit je nešto povoljniji ukoliko za Vas ukoliko su u vašem ličnom horoskopu aktivni 24° ZEMLJANIH (Bik, Devica), ili VATRENIH znakova (Ovan, Lav).

Činjenica je da kvalitetni odnosi zahtevaju dosta truda i ulaganja. Bez obzira na rasu, pol, seksualnu orijentaciju ili društvenu poziciju, tokovi odnosa zbunjuju svakog od nas, a sposobnost održavanja i negovanja odnosa zahteva sve više veština i energije tokom poslednjih 10 godina.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i KRISTALOTERAPIJA 
SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

 

Današnji kvadrat Venere u Jarcu sa Uranom u znaku Ovna može biti izuzetno problematičan jer iznosi postojeću ambivalentnost (def. istovremeno postojanje pozitivnih i negativnih emocija, težnji i stavova) u odnosima. Ne postoji perfektan odnos i ovaj današnji kvadrat aktivirati upravo aktuelne teme u postojećem odnosu kojima niste zadovoljni. Ukoliko se oslonite na jednu stranu aspekta (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u zemljanim ili vodenim znacima verovatno ćete se osloniti na Veneru u zodijačkom znaku Jarca), možete nesvesno pokušavati da izgradite strukture koje će distanciranjem i emotivnom hladnoćom terati partnera što dalje od vas. Ukoliko se oslonite na drugu stranu danas aktuelnog kvadrata (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u vatrenim znacima oslonićete se na Urana u Ovnu), vaša potreba za slobodom i nezavisnošću vas može voditi ka nesvesnim obrascima kojima ćete kod partnera pobuditi osećaj lične nesigurnosti. 
U svakom slučaju danas su skoro sasvim izvesni konflikti, rasprave i odmeravanje snaga u svakom postojećem odnosu.

Svaki put kada je aktivan aspekt Venere i Urana potrebno je da se okrenemo sebi, i nepristrasno osmotrimo kvalitet odnosa. Često su nesvesno lične teme i ambivalentan stav upravo ključne i aktiviraju problem u odnosima koji su zapali u rutinu i u kojima nedostaje uzbudjenja. Umesto da se oslonite na potrebu za uzbudjenjima i ispoljite je kroz konflikt koji za posledicu ima frustracije i nemir, pronadjite način da unesete malo uzbudjenja na kreativniji i konstruktivniji način. Biće neophodno malo strpljenja dok se suočavate sa duboko ukorenjenim obrascima u odnosima, a kvadrat Venere i Urana će preispitati vašu sposobnost da stvarate kompromis i budete fleksibini. U pozitivnom kontekstu ovo je sjajan dan za nova iskustva.

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy