Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera u Jarcu *tranzit

Venera počinje svoj tranzit kroz znak Jarca 25.12.2017.

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika, Device ili Jarca, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. 

Venerina pozicija u znaku Jarca je jedan od najlukavijih i najpromišljenijih. Koliko, uopšte, jednoj Boginji Ljubavi može prijati boravak u znaku koji promoviše strpljenje i stagnaciju, odlaganje, skromnost?  Sasvim je sigurno da se ovakva Venera neformalno smatra položajem sa nedostatkom dostojanstva što zapravo znači da ona ovde nema odgovarajući ambijent u kom bi izrazila svoju pravu prirodu.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

  


Venera nam ne opisuje samo šta i koga volimo i koliko smo sposobni da uživamo u ljubavi (simbolizam znaka Vage), već je jedna od ključnih reči koju često zaboravimo kada razatramo značaj Venere "prava vrednost" (simbolizam znaka Bika). Najzad, ono što nas privlači jeste seme svega što vrednujemo i smatramo dragocenim. U znaku Jarca Veneru privlači stabilnost, uporni pokušaji i provereni načini realizacije, dobra reputacija, priznanja, tradicija i realizam. Kada se Venera pronadje u znaku kojim vlada Saturn (koji je sada u znaku Škorpiona), ona ima najsnažniji mogući otpor da se promeni i čvrsto se drži status quo stanja koje joj pruža sigurnost.

U astrologiji transformacije svaka astrološka pozicija ima svoj značaj i svrhu uključujući i Veneru u znaku Jarca. Možemo koristiti ovaj Venerin tranzit da se fokusiramo na prave vrednosti i odlučimo šta je važno za nas, i šta je možda već davno izgubilo vrednost ali duboko ukorenjeni strah stvara otpor da to promenimo. Reputacija i društveni status će biti od izuzetnog značaja, jer će odnosi sa drugima pružiti šansu da kreiramo prilike koje su od važne za našu budućnost. Venera u Jarcu pored toga pruža i priliku da prepoznamo lažno prezentovane veza, koje deluju kao stvarne i sigurne, ali realno ne vode ka budućim ciljevima.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Dok Venera tranzitira kroz znak Jarca pripadnici samo nekoliko zodijačkih znakova će osetiti promene - bile one izazovne ili pozitivne. Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima planeta u ovim znacima promenen će nastati upravo tokom Venerinog tranzita. 

Jarac
Venerin tranzit preko natalnog Sunca je jedan od pozitivnijih astroloških dogadjaja i unosi harmoniju u vaš život. Zapravo ovo može biti mesec tokom kog ćete se fokusirati na ljubav i odnose, i pronaći način da uživate u životu. Osećaćete da ste voljeni i i uočiti potrebu da gradite odnose kako biste poboljšali vaš društveni status. Takodje ovo je odličan interval za kreativne izazove, posete kulturnim dogadjajima, uživanje u muzici i posete izložbama.

Rak
Dok je ovo odličan period za Jarčeve za vas je interval sa niskim energetskim nivoima. Obzirom da Venera tranzitira vašom prirodnom VII kućom može aktivirati teme javnih odnosa.  Ukoliko ste u emotivnoj vezi ovo je odličan period za jasno izražavanje vaših potreba, a ukoliko ste sami ne očekujte značajne promene u ovoj oblasti tokom Januara.  Obzirom da je Venera u opoziciji sa vašim natalnim Suncem biće potrebno više samodiscipline kako se ne biste prepustili pasivnim osećanjima.

Ovan i Vaga
Dok Venera kvadrira vaše natalno Sunce postojaće slično kao kod Rakova problemi sa disciplinom i češće ćete se prepuštati uživanju u zadovoljstvima nego realizaciji poslovnih ciljeva. Za Ovnove tokom Venerinog tranzita prirodnom X kućom pojaviće se želja za poboljšanjem reputacije, ali vodite računa da u tome budete umereni jer ćete biti skloni da se upuštate u ozbiljne koflikte sa drugima. Za Vage Venera tranzitira prirodnom IV kućom i rešavaće se porodične teme, fokusiraće se na oblast privatnog posla i osećaj lične vrednosti. Za Ovnove i Vage biće bolje da izbegavaju konflikte, ali budite sigurni da izbegavanjem po svaku cenu ne ugrožavate vaš lični status.

Bikovi i Device
Dok Venera tranzitira kroz znak Jarca kreira trigon sa vašim natalnim Suncem što će pružiti priliku da budete kreativni i efikasno saradjujete sa drugima. Vaša popularnost će biti u fazi uspona stoga maksimalno iskoristite ovaj ciklus.  Ukoliko planirate da pregovarate o unapredjenju ili želite da ostavite dobar utisak u poslovnom okruženju iskoristite ovu nepredvidjenu energiju podrške.

Škorpioni i Ribe
Dok su Bikovi i Device pod uticajem trigona sa Venerom u Jarcu, za vas je aktuelan sekstil koji predstavlja šanse i nove prilike za razvoj. Ispunite ovaj mesec druženjem sa prijateljima i saradnicima kako biste poboljšali odnose i napravili značajne poslovne planove. Ukoliko ste ranije planirali i dogovorili saradnju Januar je za vas idelan za početak realizacije planiranih aktivnosti.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy