Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera trigon Rx Uran *tranzit

VENERA 24° STRELCA TRIGON Rx URAN 24° OVAN*tranzit 
Zgrabite svoje natalne horoskope. Ukoliko ima ličnih planeta u sektorima od 21° do 29° stepena Ovna, Lava ili Strelca, a posebno ukoliko je vaš Ascendentalni ili Sunčev znak Bik, Vaga, Strelac ili Vodolija energija ovog tranzita će biti važna za vas. Kako Venera nastavlja svoj tranzit kroz zodijački znak STRELCA napraviće inspirativan i dinamičan harmoničan aspekt. U astrologiji Uran simbolizuje promene postojećih ideala koje je potrebno zameniti novim inovativnijim i progresivnijim od prethodnih.

VENERA u vatrenom znaku STRELCA pojačana trigonom URANA u OVNU željna je novih početaka, novih ljubavi i topline, te ovaj tranzit donosi ljubavna iskustva. Pored toga ovo je vrlo originalan umetnički aspekt, koji daruje potrebu za promenama. prijatna iznenadjenja, lepe poklone, i posete neobičnim mestima, ljubavna uzbudjenja, iznenadne posete dragih ljudi, iznenadjenja i radosti. Sada dobijate želju da rizikujete, priželjkujete nešto novo i neobično. U astrologiji Uran simbolizuje promene postojećih ideala koje je potrebno zameniti novim inovativnijim i progresivnijim od prethodnih. Ipak, za osobe koja trezveno razmišljaju, a posebno za osobe sa naglašenim zemljanim znacima, Uran je planeta koja donosi teške situacije jer je u suštini prirode Urana potreba da prodrma postojeće sisteme. Ali promena je neizbežan deo puta ka uspehu, i života svakog od nas i možemo je prigrliti i preuzeti kontrolu nad njom, ili dozvoliti da se manifestuje na naše život na nepredvidjen način.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

 

 

Dok danas Rx URAN i VENERA plešu uočićete električni talas energije u vazduhu. Potreba da eksperimentišete i istražujete nepoznato će biti snažnija nego inače. U odnosima ovo je odličan trenutak da uradite nešto drugačije i prekinete dosadnu rutinu. Obzirom da je Venera u znaku Strelca možda ćete se posvetiti nekoj novoj poslovnoj ideji koja će ostvariti vaše poslovne vizije. Ukoliko nemate partnera upoznaćete interesantne i zabavne ljude za druženje. Iako ovo možda nije najbolji trenutak da započnete dugotrajnu vezu ali se možete sjajno zabaviti dok ona traje. U finansijskoj sferi ovo je odličan trenutak da promenite pristup i počnete da razmišljate na novi način, da kreirate nove načine za sticanje novca.

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

Trigon Venere i Rx Urana daruje uspeh pri sklapanju poslova bez obzira na neuobičajene okolnosti. Iznenadne posete. Brojne ideje olakšaće ispunjavanje svakodnevih obaveza. Dajte na volju malim ludostima. Očekujete ljubavnu avanturu sa uzbudljivim završetkom. Privlačite pažnju, iznenadna prilika za ljubavni kontakt. Euforičnost. Venera u vatrenom znaku Strelca pojačana trigonom Urana u Ovnu željna je novih ljubavi i topline, te ovaj tranzit donosi ljubavna iskustva. Pored toga ovo je vrlo originalan umetnički aspekt, koji daruje naglu potrebu za promenama. prijatna iznenadjenja, lepe poklone, i posete neobičnim mestima, ljubavna uzbudjenja, iznenadne posete dragih ljudi, iznenadjenja i radosti. 

Jedino upozorenje u vezi sa tranzitnim trigonom Venere i Urana je što su njegovi efekti kratkotrajni. Maksimalno iskoristite ovu transformativnu energiju kako biste osvestili i oživeli promene u vašem životu.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy