Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera u Strelcu *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop - ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Blizanca, Lava Device, ili Strelca, Vodolije ili Riba, a posebno ukoliko su Bik ili Vaga vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Ovaj tranzit je posvećen svima koji su u emotivnoj vezi ili braku.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Jedan od najproblematičnijih perioda u braku je kada uvidite da je medeni mesec završen. Početno uzbudjenje emotivnog odnosa koje je sačinjeno od uzajamne privlačnosti i romantičnih izjava tada bledi i prepušteni smo dosadnim aktivnostima svakodnevnog života. Za mnoge ovo može biti kamen spoticanja, veoma kritično razdoblje koje donosi opasnost od konflikta, nezadovoljstva i prekida jer je početna čarolija nestala, ali ipak ne mora biti tako. Čarolija je oko nas u svakom trenutku! 

 

 

Venera u tranzitu kroz znak Strelca podseća na vrednu alatku - dok Boginja Ljubavi boravi u znaku mentalne ekspanzije možemo koristiti energiju da ponovo pokrenemo varnicu koja nas je i u početku i privukla. Najzad svi se ponekad zabavljamo. Jednostavno je - ukoliko je vaša emotivna veza postala pomalo dosadna, koristite energiju ovog tranzita da je osvežite. Prisetite se svih zabavnih stvari koje ste nekada radili i zapitajte se zašto im ne posvetite vreme ponovo. Možda će biti potrebno planirate vreme ili da odložite druge poslovne ili porodične obaveze kako biste ponovo inicirali avanturu sa svojim partnerom. Osvežavanje vašeg emotivnog odnosa pomoći će da razumete partnera na jedan novi način i kreirate ljubavnu čaroliju. 

Budite drugima primer za dobar odnos a ne samo deo zabrinjavajuće statistike. 

 

Ovogodišnji tranzit Venere kroz zodijački znak Strelca ipak ima brojne senke. Tokom tranzita će kreirati više nepovoljnih nego benefičnih aspekata, stoga je savet da se pripremite za dinamičan Januar ukoliko u Natalnom horoskopu ima ličnih planeta ili tačaka u zodijačkim znacima Bika ili Vage.

 

5 Januar (14:15) kvadrat Venere i Neptuna razbija dosadašnje iluzije - vreme je za povratak dnevnim obavezama, brojni užici su sigurno već ostavili tragove, te se nešto teže vraćate uobičajenoj rutini. Ne preterujte sa slatkišima, alkoholom, oprez sa medikamentima. 

8 Januara (16:17) Venera je u konjunkciji sa Saturnom. Ovi dani su odlični za post, za velike korekcije u ishrani i značajne promene životnog stila. Osećaj nelagodnost zbog nagomilanih obaveza ne treba da kvari vaše raspoloženje, ni krivica neće mnogo biti od pomoći. Pažljivo planirajte vreme i uživajte u radu. 

12 Januara (22:59) Venera je u jedinom pozitivnom živahnom trigonu sa Uranom koji će omogućiti da zahvaljujući otvorenosti i ekspeditivnosti energičnim koracima krenete u jednom potpuno novom pravcu. Bilo da je u pitanju emotivni ili poslovni život tokom čitave 2016. radovaćete se odlukama koje ste doneli tokom ovog tranzita.

13 Januara (17:31) Venera u kvadratu sa Kironom i jedna nedovoljno promišljena, čak slučajno izrečena fraza, može otvoriti stare rane i asocirati vas na sva proživljena negativna iskustva. Izazovni su ti mali koraci ka uspehu, ne zaboravite da ste izrasli zahvaljujući ličnoj snazi i takvim iskustvima.

18 Januara (8:29) Venera je u najznačajnijem tranzitnom aspektu (nažalost kvadratu) sa dispozitorom tranzita (Jupiterom u znaku Device). Teško je reći da li je ovih par dana teže za Veneru, koja je dispozicijom u Devici apsolutno izgubila svaku priliku za užitak, ili Jupiteru koji nikako da doživi svoje minute da zablista. Samo ukoliko ste već shvatili poruku ovogodišnjeg tranzitnog Jupitera u Devici (PAŽNJA - zahteva se DOBRA ORGANIZACIJA) dinamizam neće delovati iscrpljujuće na vas. U suprotnom, ukoliko i dalje imate problem sa "viškom obaveza" i prividnim hroničnim "nedostatkom vremena" vratite se na početak zadatka - eliminiše sa svoje liste SVE zadatke koji nisu HITNI i BITNI, a posebnu pažnju posvetite onima od kojih kreirate strategiju za naredne godine. Neka vaša rutina bude udobna i funkcionalna, efikasna.

20 Januara (5:42) kvadrat Venere i Čvorova će pojačati napetost do krajnje neudobnosti. Osvestićete sve potencijalne gubitke, biti na samom vrhuncu pod skoro nemogućim pritiskom jer odlučivanjem (koje svakako nije voljena aktivnost tipičnih pripadnika zodijačkih znakova Bik i Vaga) DOBIJATE u domenu jedne životne oblasti, ali su GUBICI neizbežni u drugoj.

 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy