Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera sekstil Pluton *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop - ukoliko ima planeta u sektoru od 12° do 22° Bika, Raka, Device, Škorpiona, Jarca ili Riba, a posebno ukoliko je Bik, Vaga ili Škorpion Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas lično.

Generalno i bez obzira na vaš Sunčev znak i podznak,
obratite pažnju na natalne kuće koje su u znacima Bika, Vage, Škorpiona i Jarca, jer će upravo te životne oblasti biti aktivirane ovim aspektom.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Svi aspekti Venere i Plutona su izuzetno intenzivni, ipak sekstil za nijansu ublažava ovaj intenzitet i pruža nam priliku da koristimo aktuelne energije na krajnje produktivan način i maksimalno ih iskoristimo. Do Ponedeljka ćete uočavati da su vaša osećanja izuzetno snažna i duboka i graniče se sa opsesivnim. Obzirom da je Pluton povezan sa kolektivnom idejom preživljavanja a Venera sa žudnjom da budemo u kontaktu sa drugima, suočavaćemo se sa realnom potrebom za odnosima, potvrdjujući da su oni deo života svakog pojedinca.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Na nivou transformativne astrologije ovo je savršen period za analizu samoporažavajućeg ponašanja, i na posledice po odnose koje imate sa bliskim ljudima iz bliskog okruženja. Ukoliko strepite od toga da ćete biti povredjeni u ljubavnoj vezi ovo će vas sprečavati da se prepustite zaljubljivanju, ili ukoliko se bojite obavezivanja da li vas ovaj strah sprečava u želji da ostvarite odnos koji je više od površne seksualne priče i koji ima dublji smisao? Kakve god da su teme u vašim odnosima (a svi ih imamo) razumevanje ličnih manevrisaanj i navigacije ovim vodama su imperativi, i upravo uz ovu spoznaju možete izvući maksimum iz sekstila Venere i Plutona, jer upravo sekstil daje šansu da se oslobodimo ovih beskorisnih obrazaca ponašanja. Ukoliko započinjete emotivnu vezu pod ovim aspektom činiće se da je ona neminovna, da ste pod snažnim uplivom sudbine. Ipak ostanite čvrsto na zemlji jer iluzije o savršenoj ljubavi ili idealnoj emotivnoj vezi brzo vode ka gorkom razočarenju i okončanjima uz kajanje.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy