Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera konjunkcija Saturn *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop - ukoliko ima planeta u sektoru od 00° do 08° Bika, Devica, ili Jarca, a posebno ukoliko je Bik ili Vaga Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas lično. 

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

 

Dok Pluton tranzitira poslovno orijentisanim znakom Jarca (do 2020.) svake godine ćemo preispitivati naše mesto u svetu i naše odnose sa kolektivnim idealima koje je neophodno transformisati, koji nisu važeći niti održivi za razvoj koji nam sledi, i opstanak u modernoj eri. Transformacije će se pojavljivati u godišnjim fazama i kroz fokus na identitet (Sunce), sposobnost da komuniciramo i izražavamo svoje stavove (Merkur), i ideale o ljubavi i novcu (Venera).

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Konjunkcija Venere i Saturna aktivira tradicionalnu simboliku ove planetarne konfiguracije - teškoće sa izražavanjem emocija, frustracije u finansijskim pitanjima, izolaciju i usamljenost, nezadovoljstvo odnosima, nedostatak topline i ljubavi, tendenciju otudjivanja od drugih. Ipak, kako bismo otkrili srž ovog tranzita potrebno je da bolje razumemo suštinu ove dve planete i njihovog položaja u znaku Jarca.

Rukujte ovom energijom upravo prihvatanjem aktuelnih tema koje naglašavaju prilike za promenu. Venera u konjunkciji sa Saturnom će postojeće teškoće u oblastima odgovornosti i obaveza izneti na površinu, uprkos tome što se prečesto opredeljujemo da probleme ove prirode ignorišemo i grčevito se držimo svoje potrebe za užitkom. Ovo može biti neobičan tranzit posebno zbog znaka u kom je smeštena ova konjunkcija (znaka Jarca) jer prepuštanje užicima može neminovno voditi u zanemarivanje postojećih formi. Ovi problemi mogu biti razrešeni ukoliko ih razmatramo na jedan razuman i odgovoran način. 

Moguć je susret sa osobom koju ste nekada voleli, iako možda i niste raspoloženi za zabave i uživanje. Ovo je materijalno loš period, pa ćete se odricati zadovoljstava. Samodisciplina je samo odraz lične potrebe za sigurnošću, koju upravo tražite kroz partnerstvo. Konflikt sa starijom osobom i moguć uspeh u reviziji i umetnosti. Ako se osećate nevoljeno i nedostojni ljubavi, imajte na umu da prvo morate voleti sebe i odabrati kome želite pružiti ljubav. Imajte poverenja u sebe i preduzmite prve korake. Osobe ženskog pola danas su prilično ozbiljnom raspoloženju, što pruža mogućnost da napravite neke dugoročne planove na poslovnom ili emotivnom planu. Odnosi koji su već izgubili na kvalitetu danas će biti na prekretnici. Dobro je ovih dana se prepustiti miru i tišini, planiranju. Suzdržani ste i pažljivi kada je trošenje novca u pitanju, jer imate potrebu da planirate značajnija ulaganja. Ovo je idealan dan da postavite prioritete, uživate u jednostavnim zadovoljstvima i provedete vreme sa odabranim prijateljima. 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy