Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera konjunkcija Saturn *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop - ukoliko ima planeta u sektoru od 10° do 19° Ovna, Blizanca, Lava, Strelca ili Vodolije, a posebno ukoliko je Bik ili Vaga Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas lično. 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Tranzitni Saturn u aspektu sa spoljinim planetama (Uran, Neptun, Pluton) uvek donosi neki čudnovati osećaj zbog lekcija sa kojima smo suočeni u dužem vremenskom intervalu. Uzmimo za primer Plutona - unutrašnje planete (izuzev Marsa) i Sunce će se sjediniti sa Plutonom najmanje jednom u 365 dana, i time označiti početak novog ciklusa transformacije. Dok Pluton tranzitira poslovno orijentisanim znakom Jarca (do 2020.) svake godine ćemo preispitivati naše mesto u svetu i naše odnose sa kolektivnim idealima koje je neophodno transformisati, koji nisu važeći niti održivi za razvoj koji nam sledi, i opstanak u modernoj eri. Transformacije će se pojavljivati u godišnjim fazama i kroz fokus na identitet (Sunce), sposobnost da komuniciramo i izražavamo svoje stavove (Merkur), i ideale o ljubavi i novcu (Venera).

 

 

Konjunkcija Venere i Saturna aktivira tradicionalnu simboliku ove planetarne konfiguracije - teškoće sa izražavanjem emocija, frustracije u finansijskim pitanjima, izolaciju i usamljenost, nezadovoljstvo odnosima, nedostatak topline i ljubavi, tendenciju otudjivanja od drugih. Ipak, kako bismo otkrili srž ovog tranzita potrebno je da bolje razumemo suštinu ove dve planete i njihovog položaja u znaku Strelca.

Počnimo sa Venerom - za Boginju ljubavi je zodijački znak Strelca koji pruža prilike za avanturu, užitak a najvažnije teme ličnog razvoja i ekspanzije (znak kojim vlada Jupiter) je u izvesnoj meri čak prijatno mesto. Iako je i Saturn u istom znaku u dosta oslabljenom dostojanstvu (u dvanaestoj kući u odnosu na sedište) sklon je da se pozabavi novim temama i kodeksima.
Stoga je najlakši način da rukujete ovom energijom upravo prihvatanje aktuelnih tema koje naglašavaju prilike za promenu. Venera u konjunkciji sa Saturnom će postojeće teškoće u oblastima odgovornosti i obaveza izneti na površinu, uprkos tome što se prečesto opredeljujemo da probleme ove prirode ignorišemo i grčevito se držimo svoje potrebe za užitkom. Ovo može biti neobičan tranzit posebno zbog znaka u kom je smeštena ova konjunkcija (znaka Strelca) jer prepuštanje užicima može neminovno voditi u zanemarivanje postojećih formi. Ovi problemi mogu biti razrešeni ukoliko ih razmatramo na jedan razuman i odgovoran način. 

Moguć je i susret sa osobom koju ste nekada voleli, iako možda i niste raspoloženi za zabave i uživanje. Ovo je materijalno loš period, pa ćete se odricati zadovoljstava. Samodisciplina je samo odraz lične potrebe za sigurnošću, koju upravo tražite kroz partnerstvo. Konflikt sa starijom osobom i moguć uspeh u reviziji i umetnosti. Ako se osećate nevoljeno i nedostojni ljubavi, imajte na umu da prvo morate voleti sebe i odabrati kome želite pružiti ljubav. Imajte poverenja u sebe i preduzmite prve korake. Osobe ženskog pola danas su prilično ozbiljnom raspoloženju, što pruža mogućnost da napravite neke dugoročne planove na poslovnom ili emotivnom planu. Odnosi koji su već izgubili na kvalitetu danas će biti na prekretnici. Dobro je ovih dana se prepustiti miru i tišini, planiranju. Suzdržani ste i pažljivi kada je trošenje novca u pitanju, jer imate potrebu da planirate značajnija ulaganja. Ovo je idealan dan da postavite prioritete, uživate u jednostavnim zadovoljstvima i provedete vreme sa odabranim prijateljima. 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy