Pred rodjenima u zodijačkom znaku OVNA je dinamičan seksualni život. Zaintrigiraće ih osoba koju će upoznati u nekoj zdravstvenoj instituciji, kod zubara, u banci, moguće Vodolija ili Lav.

Rodjeni u znaku Bika mogu da očekuju i finansijske trzavice i ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti, naročito ako se radi o nekoj Ribi ili Raku. Bogat društveni život slobodnim predstavnicima znaka donosi više mogućnosti za nove susrete i poznanstva.

Za Blizance period od 25. Septembra do 10. Oktobra donosi popularnost mada će mnogi pokušati da se mešaju u njihov ljubavni život. Period je nepovoljan za uzimanje kredita ili ulaganje u nekretnine.

Rakovi mogu da razmišljaju o obnavljanju veze sa Škorpijom, Jarcem ili Ribama. Predstavnice ovog znaka koje su se dugo nadale prinovi, imaju mogućnost da lakše zatrudne.

Lavove će šarmirati Ovan, Škorpija ili Vodolija. Muškarci se mogu zaljubiti u nekoga ko je zauzet ili od koga ih deli veća razlika u godinama. Na poslu ih očekuje naporan period ali i veća zarada.

Device na kraćem putu mogu da upoznaju tajanstvenu, vrlo atraktivnu osobu. A ako su već u vezi sa nekim ko radi u nekoj stranoj firmi ili često putuje, moguća su češća razdvajanja. Novac polako pristiže zahvaljujući nekim honorarnim poslovima.

Vagama predstoje ljubavna uzbuđenja i pun novčanik. Poslovna putovanja mogu se pokazati kao odlična prilika za zbližavanje sa nekim ko im se odavno dopada, ali i za zaradu. Dame koje se bave umetnošću ili medijima, mogu da uđu u vezu sa nekim ko krije da je zauzet.

Škorpionima će Venerin tranzit doneti mogućnost početka nove veze i sklapanja novog profitabilnog posla sa strancima, naročito ako se bave umetnošću, sportom ili medijima.

Pred Strelčevima je briga zbog partnerovog ponašanja, ako su udužoj vezi ili braku. Istovremeno otežava im i neke poslovne mogućnosti, mada se finansije postepeno stabilizuju. Slobodni Strelci mogu da se zbliže sa nekim sa kim su nekada bili jako bliski.

Jarčeve očekuju poslovna putovanja koja im donose mogućnost zarade preko saradnje sa strancima. Slobodne predstavnike znaka može da zainteresuje neki umetnik, lekar ili osoba koja često putuje, moguće rođen u znaku ili podznaku Riba.

Vodolije očekuje period povoljan za sklapanje novih i finalizaciju starih poslova. Moguća je tajna romansa ili početak veze sa sportistom ili osobom čiji posao ima veze sa medijima.

Pred Ribama je avantura na nekom putu u inostranstvu a studentima mogućnost dobijanja stipendije ili usavršavanja u nekoj drugoj zemlji. Preko posla u inostranstvu mogu da upoznaju i nekoga sa kim mogu da započnu i unosnu poslovnu saradnju.