Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera opozicija Rx Uran *tranzit

Zgrabite svoje natalne horoskope. Ukoliko ima ličnih planeta u sektorima od 21° do 29° stepeni Ovna, Lava ili Strelca, a posebno ukoliko je vaš Ascendentalni ili Sunčev znak Bik, Vaga ili Vodolija energija ovog tranzita će biti važna za vas.

Nagli i neobični ljubavni dogadjaji, prepuštanje emotivnom rolerkosteru, neraspoloženje, želja za nezavisnim, nervoza pod pritiskom, brojni problemi i anksioznost. Uran i Pluton nastavljaju 3-godišnji nebeski ples, ova dva giganta se u ovom intervalu u separacionom aspektu i tako će ostati do naredne godine. Ipak, kako brze planete (Sunce, Mesec, Merkur, Venera i Mars) nastavljaju svoj put kroz zodijak kontinuirano će aktivirati ovaj destruktivan aspekt. Venera je ponovo pod vodjstvom Uranovog štapića dok je pod opozicijom Urana. Venera predstavlja našu potrebu za odnosima, a sada je i dodatno osnažena dok tranzitira znakom Vage, ali ipak ova pozicija ukazuje na potrebu za harmoničnim odnosima a ne i suočavanje sa ruinirajućimi elementima Urana koji nagone u želju za oslobadjanje, ili posesivnog Plutona koji naglašava potrebu za kontrolom.   

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

 

Sve opozicije se direktno ili indirektno projektuju na naše odnose, to je osnovna priroda opozicije - i odnosa I kuće (ja) i VII kuće (ti). Ovo je sada pojačano jer je jedna od planeta koja je deo aktuelne današnje opozicije Venera koja je prirodni vladar odnosa. Svaki put kada se Venera i Uran aktiviraju možemo očekivati sve što je čini sasvim neobično. Za natuse koji su spokojne prirode ovaj aspekt nosi izuzetnu napetost i nemir, dok za druge može biti stimulativan i uzbudljiv. U suštini kada se aktivira ova energija težimo da tragamo za stimulativnijim aktivnostima, koje donose uzbudjenje.
Sve koji su u ozbiljnoj emotivnoj vezi ili braku aktuelna dnevna opozicija Venere i Urana nagoni da preispitaju svoju ambivalentnost i da razmisle o tome da li i dalje žele da ostanu u odnosu. Ipak svaka veza koja započne u ovom intervalu će najverovatnije biti kratkotrajna i puna obrta.
Kako biste kreativno iskoristili ovu energiju (što je svakako bolje nego izbegavati je), potrebno je da začinite emotivni život - ukoliko ste u vezi unesite elemente svežine kroz uzbudljive aktivnosti u kojima ćete oboje uživati. Osmislite kratak beg od svakodnevnicei rutine koja vas opterećuje u poslednje vreme, pronadjite nešto što uneti novi talas energije (Uran) i revitalizovati vaš odnos (Venera). Ukoliko ste sami odličan je dan za nove uzbudljive aktivnosti, istražujte upoznajući nove ljude koji se nalaze izvan vaše zone udobnosti. Jedno sasvim novo sikustvo koje nije deo vaše prirode uneće sasvim dovoljno sreće i zadovoljstva za narednih par dana.

Ovo je prilično nepovoljan aspekt za osećanja i ljubav generalno. Mogući su nagli prekidi odnosa i rastanci, napuštanje i patnja. Osetljivi ste i podložni naglim i nepromišljenim potezima. Ovaj aspekt će intenzivno osetiti Vage i Bikovi (podznak, znak) ali i sve osobe ženskog pola. Izvesna je opasnost od bezumnog rasipanja.
Potrudite se da ne uznemiravate partnera. U traganju za zadovoljstvima niste sigurni za kojom vrstom doživljaja tragate, jer zapravo žudite za uzbudjenjima i novim iskustvima. Uprkos kvalitetu emotivnog odnosa sada će vam biti žao svega što ste možda propustili ranije. Teško vam je da podnesete dosadu, ali izbegavajte da reflektujete vaše želje na druge a da prethodno ne razmotrite da li je to opravdano. Opustite se i iskoristite ovaj dan za razmišljanje; trebalo bi da ste u stanju da prepoznate opasnosti ovog tranzitnog aspekta i da se suzdržiteod konfrontacija - ostavite to za bolje dane.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy