Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera u znaku Vage *tranzit

SEĆANJE NA LETNJU ŽURKU najzad jenjava, Venera se nakon mučnog tranzita kroz zodijački znak Device gde je u debilitaciji, vraća u svoje sedište, danas počinje tranzit kroz zodijački znak Vage.

OD DANAS i u narednih 30 dana je vreme da naučeno tokom leta primenite. Setite se svega što Vas je dovelo u neudobnost i napustite prevazidjene nefunkcionalne emotivne obrasce. VREME je da postavite nove TEMELJE zdravije emotivne budućnosti. Ne časite ni časa - POČNITE ODMAH.

"Dome, slatki dome" - Venera najzad napušta znak Device (znak pada) i vraća se svom sedištu - znaku Vage. Venera u znaku Vage je dobro poznata po emocijama, osećaju za diplomatiju i žudnji da svoju udobnost bezrezervno deli sa drugima. Medjutim Venera je i sama bonvivan i sve dok koristite benefite koje njeno prisustvo pruža, morate biti jednako svesni njene želje za uživanjem. Snažni su i njena potreba za skladnim odnosima i otpor koji ima prema konfliktima te verovatno dugo nećete biti svesni njenog nezadovoljstva. Ipak, ne smete je predugo ostaviti da stagnira u moru nezadovoljstva jer ona to jednostavno ne može da podnese - upravo iz tog razloga ona će preskočiti i najvišu ogradu jer je takav svet mnogo teži nego što ona može da podnese. 

Iako mnogi smatraju da je znak Vage taj koji opisuje romantičnu ljubav pripadnici ovog znaka su zapravo mnogo više fokusirani na odnose, bilo da je reč o oblasti emotivnog ili poslovnog partnerstva. Značajno je Venera u znaku Vage zabrinuta za mentalnu interakciju, te aktivno traga za načinom kojim bi harmonizovala odnose sa visokim idealima.

 

SHARE Don't Copy!!!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

Upravo tokom tranzita Venere znakom Vage vreme je da delimo, da harmonizujemo i iskusimo sve udobnosti fer odnosa, koje će obezbediti njeno kretanje tokom meseca koji je pred nama. Ipak, ukoliko želimo da Venera tokom ovog tranzita funkcioniše solidno potrebno je uvek prići situaciji sa snažnim osećajem za partnera, i osmotriti situaciju iz njegovog ugla, u suprotnom brzo ćete postati neodlučni i krajnje indiferentni.

Posvetite malo vremena tokom meseca koji je pred nama promatrajući odnose. Pravite li možda previše kompromisa? Da li je neophodno da budete asertivniji? Da li ste drugima pružali više žrtvujući svoje lične želje? U tom slučaju ovaj period je povoljan za pronalaženje novog balansa, kako biste otkrili dublje aspekte ostanite diplomatični i spremni na kompromise i vaši odnosi će se do kraja novembra uzdići na viši nivo.

Obzirom da su prvi aspekti koji čekaju Veneru tokom tranzita znakom Vage opozicija sa Uranom i kvadrat sa Plutonom nemojte očekivati da se odnosi konačno normalizuju tokom Oktobra - tokom ovih dana odnosi će i dalje biti pod tenzijom, a stres, nemir i nervoza će činiti sasvim logičnim do juče neprihvatljiva rešenja. 

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy