Horoskop, Dnevni horoskop, Nedeljni horoskop, Mesecni, Godisnji, Ljubavni i Uporedni horoskop :: horoskop-e Astro Community ::

Login

Venera

Venera opozicija Neptun *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). 
Ovo će biti izuzetno emocionalan tranzit za sve kojima je Ascendentalni ili Sunčev znak Bik, Devica, Vaga ili Ribe. Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 8° do 18° Blizanca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko je Bik, Devica, Vaga ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

ZODIJAČKE POZICIJE Venera 12° Device OPOZICIJA Neptun 12° Riba

Tumačenje svakog tranzita ipak najviše zavisi od položaja Neptuna u vašem natalnom horoskopu i od toga da li vi stojite čvrsto na zemlji sa obe noge. Ako ste po prirodi realistični i umereno podložni Neptunovim tranzitima proživećete ovaj period bez mnogo štete. U suprotnom, a posebno ukoliko je u vašem natalnom horoskopu aktivna osa promenljivih znakova (Blizanci, Devica, Strelac i Ribe) proživljavate period pun konfuznih i razočaravajućih momenata, uzleta i šansi za fantastičan uspeh, ali i nagli sunovrat i razočarenje.

Opozicija Venere i Neptuna će biti intenzivna, stoga ćemo na početku izneti bolju stranu ovog aspekta kako bismo se koncentrisali na suštinu tranzita. Ukoliko ste umetnik ovo je odličan dan da se posvetite svojim veštinama i radu. Neptun će vam dozvoliti da posegnete za dalekim prostranstvima, i dopustiti da kanališete svoju energiju kroz umetnički izraz. Ovaj aspekt takodje pruža priliku da se izdignemo iznad sebičnih materijalnih pobuda i učinimo nešto što će koristiti drugima - možete donirati nekoliko sati rada ili jednostavno budite na usluzi ljudima koji su deo vašeg života i kojima je vaša pomoć neophodna.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 063/222-539


Sada ćemo se fokusirati na alternativnu stranu Venerine opozicije sa Neptunom, koja može biti prilično nezgodna ukoliko vaši motivi nisu sasvim jasni. Sve opozicije direktno ili indirektno ugrožavaju odnose, a kako je Venera prirodni vladar odnosa i jedan od učesnika ovog aspekta, kada tome dodate nerealna očekivanja Neptuna definitivno ćete se suočiti sa problemima koji su nastali zbog nerealnih očekivanja u odnosima. Stoga se tokom ovih dana posvetite detaljnom preispitivanju vaših veza. Ukoliko imate nerealna očekivanja od partnera, ili ste možda u vezi sa nekim kako biste pronašli izlaz iz sopstvenih nerešenih situacija, ovaj tranzit može biti krajnje destruktivan. Postoji izvesna doza čarolije koju nosi ovaj aspekt koji je povoljan sve dok ste svesni da ulažete u "fantaziju" o odnosu, a ne u sam odnos. Ipak, nakon budjenja i suočavanja sa realnošću kojom vlada Saturn možete biti duboko razočarani. Izuzetno je važno da budete veoma jasni u izražavanju, budete eksplicitni u definisanju vaših potreba i definišete realan okvir. Ukoliko se ne osvestite, ukoliko ostanete blokirani neosvešćenih ličnih potreba, učaureni u mentalitetu žrtve ovo će biti samo poslednji trzaj.
Najzad opozicija Venere i Neptuna nije povoljan aspekt za nove susrete i početak nove emotivne veze. Postoji prirodna tendencija da ulažemo u ideju o savršenom princu ili princezi, samo kako bismo na kraju spoznali da je on zapravo bio samo žabac.

 

SHARE Don't Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE 

 

Sada se teško uskladjujete sa moralnim normama, ipak mnogi problemi će nestati ukoliko unapredite veštinu sklapanja kompromisa, a iz ove veze izlazite ozledjeni i umorni. Skloni ste patnji više zbog gubitka svojih ideala i iluzija nego zbog nekih fizičkih ili materijalnih situacija. Svesni ste iluzije koja je uzrok problema na emotivnom planu. Možete saznati za prevaru, obmanu ili neverstvo koje je počinjeno, a tokom ovog tranzita budite posebno pažljivi i oprezni u svim poslovnim pitanjima.
Na slabe tačke koje su sada problem će ukazati položaj Neptuna u vaše natalnom horoskopu, Ukoliko ste sigurni u svoje postupke ovaj interval će proteći bez mnogo štete, ali u suprotnom možete doživeti ovu fazu uz mnogo konfuzija i razočaravajućih momenata. Neptun je ideal čiste i nesebične ljubavi, ali ukoliko ste skloni da preterate možete dosta izgubiti.
Ukoliko vam je teško da prihvatite realnost i postanete nezavisni, to će biti više uočljivo u vašem partnerstvu. Možda ste posebno ranjivi i isuviše žudite za harmonijom u vašem okruženju. Sklonost da vidite samo ono što želite i nedostatak realnosti pri sagledavanju stvari pruža vam trenutno zadovoljstvo. Izbegavajte pravnu, finansijsku i socijalnu aktivnost, kupovinu, sklapanje ugovora ili formalnih sporazuma. Zbog nedostatka sposobnosti da budete jasni u ovom trenutku mogu se pojaviti problemi u ljubavi ili sa novcem.

 

DrDule Design © Spicum.com. All rights reserved.

Top Desktop version

Threesome
Creampie
Blowjob
Blowjob
Threesome
Orgy
Blowjob
Orgy
Blowjob
Blowjob
Orgy